NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Sah-mat
Pa stani, jel imaju all-star petorku trenutno, pa ljudi dodatno zale za klupom, ili im klupa igra u petorci, ili im je i klupa all-star petorka?josipmusa2 je napisao/la:O čemu bola pričaš, sastavili su roster za sezonu 18/19, bmk da su im svi ligamente pokidali, radi toga nemaju klupu i sad se neko kao čudi što nemaju klupe, yebem ti logikuJHam je napisao/la:Ko je u toj all-star petorci? Iguodala? Looney? Bell? Livingston? Ne kontam...josipmusa2 je napisao/la:Kme malo nam je all star petorka, kme daj nam i 5 igrača od po 10-15 milki na klupu, kme. Era ratnika prije smije se vraća, nadchokali i Lowrija jbt
Ili racunas kao da Durant igra i kao da i Cousins igrao na nivou iz SAC-a?
- josipmusa2
- Kontakt:
iMAJU ALL STAR PETORKU. TAČKA
Pa najbolje bi bilo da imaju ovaj sastav plus da im Gordon i Lou ulaze s klupe jel tako josipe 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Do mene,jedan ECF.Pitao sam ta da mi postavis prosjeke njih dvojice.Napredna statistika uveliko radi u korist Lowrya zbog favorizovanja suta izvan linije za 3p.
Tu se jasno vidi ko je nosio ekipu ofanzivno,a ko je bio 2.igrac.
Mislim da je samo tebi na cijelom svijetu Lowry boljibigrac od Demara.
Tu se jasno vidi ko je nosio ekipu ofanzivno,a ko je bio 2.igrac.
Mislim da je samo tebi na cijelom svijetu Lowry boljibigrac od Demara.
NEMAJU ALL-STAR PETORKU I .josipmusa2 je napisao/la:iMAJU ALL STAR PETORKU. TAČKA
Nabroj mi clanove te all-star petorke koji igraju protiv Toronta znacajne minute
- josipmusa2
- Kontakt:
Ma malo im je, može i neki snajper još.alemsa je napisao/la:Pa najbolje bi bilo da imaju ovaj sastav plus da im Gordon i Lou ulaze s klupe jel tako josipe
Da li je bolji ili ne, to se moze diskutovat. Da je igrao bolje PO i bio korisniji od tog dvojca, to nije upitno. Demarov broj poena i nije toliko relevantan realno kad je lik volume scorer. Chokeri obojica al Demar veci bez ikakve sumnje.
- josipmusa2
- Kontakt:
A jarane težak si ko zadnja mi bivšaJHam je napisao/la:NEMAJU ALL-STAR PETORKU I .josipmusa2 je napisao/la:iMAJU ALL STAR PETORKU. TAČKA
Nabroj mi clanove te all-star petorke koji igraju protiv Toronta znacajne minute
Imaju All-star petorku kao sto je i San Antonio imao Kawhia prosle godinejosipmusa2 je napisao/la:A jarane težak si ko zadnja mi bivšaJHam je napisao/la:NEMAJU ALL-STAR PETORKU I .josipmusa2 je napisao/la:iMAJU ALL STAR PETORKU. TAČKA
Curry, Klay, Dray bolji od sva 3 najbolja igraca Tor kombinovano. Plus Iggy
No excuses
No excuses
- josipmusa2
- Kontakt:
Da GSW nema All star petorku Imali bi jednu titulu, facts
Roster se popunjava u odnosu na slobodan SC i ako se jave male kujice tipa zmije 2.
Da su umjesto Kavaja imali KD-a , SAS bi bili šampioni.
Ergo, dozvolimo trejd GSW jer nije fer, 2 od 5 all starova im hramlje, kme
Roster se popunjava u odnosu na slobodan SC i ako se jave male kujice tipa zmije 2.
Pascal Siakam was special in this game. How special? One of three players in NBA history to go 30-5-5 in their first Finals game, alongside Michael Jordan and Allen Iverson.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
frendex uzmi lexaurin jedan da se smiris, ne valja ti tojosipmusa2 je napisao/la:Da GSW nema All star petorku Imali bi jednu titulu, facts
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
josipmusa2 je napisao/la:Da GSW nema All star petorku Imali bi jednu titulu, facts
Zamisli bit ovoliko napaćen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- josipmusa2
- Kontakt:
harden je napisao/la:frendex uzmi lexaurin jedan da se smiris, ne valja ti tojosipmusa2 je napisao/la:Da GSW nema All star petorku Imali bi jednu titulu, facts
Ja sam musliman i postim, al hvala, podijeli po kući
Sad kazu cousins ne valja, a bio hendikep kad se povrijediojosipmusa2 je napisao/la:Da GSW nema All star petorku Imali bi jednu titulu, facts
@brokula
Nisu pucali 14-17
Mozes poslije iftara onda, duplo uzmijosipmusa2 je napisao/la:harden je napisao/la:frendex uzmi lexaurin jedan da se smiris, ne valja ti tojosipmusa2 je napisao/la:Da GSW nema All star petorku Imali bi jednu titulu, facts
Ja sam musliman i postim, al hvala, podijeli po kući
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- josipmusa2
- Kontakt:
'ta će Kazins, Đoko Šalić zabio 47 sinoćalemsa je napisao/la:Sad kazu cousins ne valja, a bio hendikep kad se povrijediojosipmusa2 je napisao/la:Da GSW nema All star petorku Imali bi jednu titulu, facts
Ergo, dozvolimo trejd GSW jer nije fer, 2 od 5 all starova im hramlje, kme![]()
@brokula
Nisu pucali 14-17
- josipmusa2
- Kontakt:
Ne mogu, idem u džamiju
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 3 gosta.