Slažem se da je i ovaj u Sarajevu psihički bolestan, deluzije ima.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I oni koji su u ratu klali, silovali ?ASD je napisao/la:Svi povratnici su istinski heroji, oni su prava BiH.
Ja sam to uvijek govorio...lako je biti Bosnjak u Sarajevu, Tuzli, Minhenu i sl...budi u Rogatici, Visegradu.ASD je napisao/la:Svi povratnici su istinski heroji, oni su prava BiH.
Ne naravno, oni sto su klali, silovali su ljudski otpad. Sva sreca da su takvi manjina, skoro pa nepostojeci medju povratnicima.jasmin10 je napisao/la:I oni koji su u ratu klali, silovali ?ASD je napisao/la:Svi povratnici su istinski heroji, oni su prava BiH.
Imam slucajno jednog debila iz Podrinja u prijateljima koji zivi u Njemackoj (logicno). Otprilike, pola objava su mu o oslobadjanju Podrinja sa Oricem. Tamo ode samo kada je godisnjica genocida, da ode nekim drugim danom i da kaze to sto govori sa sigurnog bi se sasrao i to na usta.Sage je napisao/la:Ja sam to uvijek govorio...lako je biti Bosnjak u Sarajevu, Tuzli, Minhenu i sl...budi u Rogatici, Visegradu.ASD je napisao/la:Svi povratnici su istinski heroji, oni su prava BiH.
Ili H u Čitluku, Livnu il Irskoj...budi u Rogatici i sl.
kamara primjera....
taj radOsim13 je napisao/la:DaItsRamiz je napisao/la:lijep dan
ItsRamiz je napisao/la:taj radOsim13 je napisao/la:DaItsRamiz je napisao/la:lijep dan
ItsRamiz je napisao/la:taj radOsim13 je napisao/la:DaItsRamiz je napisao/la:lijep dan
Najvise ih je po inostranstvu i najvise su dobijali pomoc od drzave.Penaltiky je napisao/la:
Podrinjaca je najmanje bilo u Armiji, tj u rovu najviše su ih ubijeni kako civili i kliznuli u Njemačkoj
Žali se i na sud, i tamo će joj odrediti po 100 KM za svaki taj put kad je kamera uslikala, odnosno 50 ako za 8 dana plati, svakako manje će platiti jer 400 su na početku pisali dok sud nije utvrdio praksu.Derdiyok je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.