Borac - jednom pampion BIH, par puta učesnik u evropskim natjecanjima
Široki - dva puta šampion BIH i klub koji je najviše učestovao na evropskim natjecanjima od svih beha klubova

Pa tek su jučer prebačeni ovdje a imaju dosta postova za razliku od Širokog ili Borca. Borac još nije prebačen a Široki je uklonjen jučer mada ja njih ne bi dirao jer imaju ok broj postova iako nemaju veliki broj aktivnih navijača.SarajevskaHunta je napisao/la:Sramota forumske administracije, Borac i Široki itekako zasluzuju svoje podforume, jedan Velež koji je godinama dugoligaš ima svoj podforum za razliku od Borca i Širokog, ekipe koje su zadnjih desetak godina osvajale i titule i KUP-ove te izlazili u Evropu za razliku od prvih
Po svim vasim kriterijima Zrinjski izbaciti. niti imaju postova niti clanova, niti su velikan.MortemHz je napisao/la:Pa tek su jučer prebačeni ovdje a imaju dosta postova za razliku od Širokog ili Borca. Borac još nije prebačen a Široki je uklonjen jučer mada ja njih ne bi dirao jer imaju ok broj postova iako nemaju veliki broj aktivnih navijača.SarajevskaHunta je napisao/la:Sramota forumske administracije, Borac i Široki itekako zasluzuju svoje podforume, jedan Velež koji je godinama dugoligaš ima svoj podforum za razliku od Borca i Širokog, ekipe koje su zadnjih desetak godina osvajale i titule i KUP-ove te izlazili u Evropu za razliku od prvih
Za vas svakako velikani, još su iz grada Mostara a ne kao vi sa periferijenekoIzMostara je napisao/la:Po svim vasim kriterijima Zrinjski izbaciti. niti imaju postova niti clanova, niti su velikan.MortemHz je napisao/la:Pa tek su jučer prebačeni ovdje a imaju dosta postova za razliku od Širokog ili Borca. Borac još nije prebačen a Široki je uklonjen jučer mada ja njih ne bi dirao jer imaju ok broj postova iako nemaju veliki broj aktivnih navijača.SarajevskaHunta je napisao/la:Sramota forumske administracije, Borac i Široki itekako zasluzuju svoje podforume, jedan Velež koji je godinama dugoligaš ima svoj podforum za razliku od Borca i Širokog, ekipe koje su zadnjih desetak godina osvajale i titule i KUP-ove te izlazili u Evropu za razliku od prvih
Jes vidio moj Hunta. Rodjen u Medjugorju preselio u Mostar i sad iz Mostara. Ovi drugi rodjeni u Mostaru, žive u Mostaru, nisi iz Mostara, tobejarqbi.SarajevskaHunta je napisao/la:MortemHz je napisao/la:SarajevskaHunta je napisao/la:Sramota forumske administracije, Borac i Široki itekako zasluzuju svoje podforume, jedan Velež koji je godinama dugoligaš ima svoj podforum za razliku od Borca i Širokog, ekipe koje su zadnjih desetak godina osvajale i titule i KUP-ove te izlazili u Evropu za razliku od prvih
Za vas svakako velikani, još su iz grada Mostara a ne kao vi sa periferije
Tako je kralju. Sta tek reci da su za Vas kada primite 3 gola u 5 minuta u mecu za titulu.Za vas svakako velikani, još su iz grada Mostara a ne kao vi sa periferije
[/quote]alfheim je napisao/la:SarajevskaHunta je napisao/la:Sramota forumske administracije, Borac i Široki itekako zasluzuju svoje podforume, jedan Velež koji je godinama dugoligaš ima svoj podforum za razliku od Borca i Širokog, ekipe koje su zadnjih desetak godina osvajale i titule i KUP-ove te izlazili u Evropu za razliku od prvih
Za vas svakako velikani, još su iz grada Mostara a ne kao vi sa periferije
Ma ovo je Mancini levat napravio profil novi. Zaboravio password od blueSevera, pa sad napravio drugi. Doduse nije ni cudo koliko profila ima zaboravili bi i pametniji od njega.Nije on kriv druze alfheim. Vidis da je dijete zaostalo, neskolovano, bez kucnog odgoja. Velica one koji su Velezu sve oduzeli i pobili , a blati Velez. E zamisli da mi sad velicamo cetnike sto su zapalili Grbavicu i pobili citavo to naselje i htjeli ugasiti sve vezano za Grbavicu. Pa zamisli koji debil trebas biti da to uradis. Koji maloumnik, neandertalac, seljacina, olos, i jos mnogo toga. Njemu na dusu svaki njegov post. A ja mu zelim dug zivot ali na postelji da provede.
Stidi se maloumnice retardirani, stidi se normalnog naroda. Zaostala seljacino
Naš forum su uništili navijači Sarajeva nakon Kupa nakon što su 5/6 dana silovali naš PDF! Admin nije htjeo da nam dodjeli moderatora a sam sam se osobno nudio! Al ok njima na čast a i velika većina navijača Sarajeva je bila malo je reći bezobrazna! Na vaš PDF kad se ude odmah se briše post! Na naš se ulazilo po 5/6 dana ni jedna budala nije dobila ban! Toliko od objektivnosti administracije!MortemHz je napisao/la:Pa tek su jučer prebačeni ovdje a imaju dosta postova za razliku od Širokog ili Borca. Borac još nije prebačen a Široki je uklonjen jučer mada ja njih ne bi dirao jer imaju ok broj postova iako nemaju veliki broj aktivnih navijača.SarajevskaHunta je napisao/la:Sramota forumske administracije, Borac i Široki itekako zasluzuju svoje podforume, jedan Velež koji je godinama dugoligaš ima svoj podforum za razliku od Borca i Širokog, ekipe koje su zadnjih desetak godina osvajale i titule i KUP-ove te izlazili u Evropu za razliku od prvih
Može se vratit PDF kluba i dozvoliti svima da pišu gdje žele! Bila to tema Širokog, Želje ili Borca itd. Al ako je to normalna diskusija a ne ono što su nama radili navijači Sarajeva! Šireći fašizam, izljeve mržnje dok mi nismo napisali ni posta na njihovoj temi! I onda je velika većina navijača bojkotirala forum jel i administracija nas bojkotira! Nitko nije dobio ban! Moderator našeg foruma nije maknut sa te pozicije itd. Znači kolektivni nerad u vrhu moderatora!admin je napisao/la:Podforumi nisu Hall of Fame vec sluze da olaksaju I unaprijede diskusije.
Generalno su osmisljeni da bi se moglo zabraniti navijacima drugih klubova da unistavaju teme, sto se konstantno desava na svim dijelovima foruma. Nisu nagrada za rezultate i uspjehe ili nas nacin da odredimo koji klub je velik, a koji nije. Ne ukazuju cast klubu, vec olaksavaju rad moderaciji i diskusije forumasima.
Da bi klub imao podforum, treba da ima dovoljno forumasa koji navijaju za taj klub da bi se isplatilo zabraniti ostalima da pisu, a da taj potez unaprijedi a ne osakati diskusije.
Borac ima podforum na 1. Ligi RS gdje trenutno nastupa (ostalo je jos jedno kolo, nema veze sto su osigurali promociju). Bice premjeste nakon sto se zavrsi sampionat isto kao i Velez.
Siroki je imao podforum najvise iz razloga sto je bio cesta meta zlonamjernih I nekorektnih forumasa koji navijaju za druge klubove. Na zalost, takvih je znalo biti vise od onih normalnih. U neka doba, forumasima koji navijaju za Siroki je dosadilo da ih ovi troluju i organizovano su odlucili da ne pisu na tom forumu.
Posto navijaci Sirokog ne zele pisati o klubu, a navijaci drugih klubova zele, nema logike da mi zabranimo onim koji hoce pisati.
Tako da je sad ta tema u opstem dijelu, sa temama ostalih klubova koji na nasem forumu nemaju puno navijaca. Ukoliko se ukaze potreba, rado i lako cemo je vratiti gore.
UstanikSBII je napisao/la:Može se vratit PDF kluba i dozvoliti svima da pišu gdje žele! Bila to tema Širokog, Želje ili Borca itd. Al ako je to normalna diskusija a ne ono što su nama radili navijači Sarajeva! Šireći fašizam, izljeve mržnje dok mi nismo napisali ni posta na njihovoj temi! I onda je velika većina navijača bojkotirala forum jel i administracija nas bojkotira! Nitko nije dobio ban! Moderator našeg foruma nije maknut sa te pozicije itd. Znači kolektivni nerad u vrhu moderatora!admin je napisao/la:Podforumi nisu Hall of Fame vec sluze da olaksaju I unaprijede diskusije.
Generalno su osmisljeni da bi se moglo zabraniti navijacima drugih klubova da unistavaju teme, sto se konstantno desava na svim dijelovima foruma. Nisu nagrada za rezultate i uspjehe ili nas nacin da odredimo koji klub je velik, a koji nije. Ne ukazuju cast klubu, vec olaksavaju rad moderaciji i diskusije forumasima.
Da bi klub imao podforum, treba da ima dovoljno forumasa koji navijaju za taj klub da bi se isplatilo zabraniti ostalima da pisu, a da taj potez unaprijedi a ne osakati diskusije.
Borac ima podforum na 1. Ligi RS gdje trenutno nastupa (ostalo je jos jedno kolo, nema veze sto su osigurali promociju). Bice premjeste nakon sto se zavrsi sampionat isto kao i Velez.
Siroki je imao podforum najvise iz razloga sto je bio cesta meta zlonamjernih I nekorektnih forumasa koji navijaju za druge klubove. Na zalost, takvih je znalo biti vise od onih normalnih. U neka doba, forumasima koji navijaju za Siroki je dosadilo da ih ovi troluju i organizovano su odlucili da ne pisu na tom forumu.
Posto navijaci Sirokog ne zele pisati o klubu, a navijaci drugih klubova zele, nema logike da mi zabranimo onim koji hoce pisati.
Tako da je sad ta tema u opstem dijelu, sa temama ostalih klubova koji na nasem forumu nemaju puno navijaca. Ukoliko se ukaze potreba, rado i lako cemo je vratiti gore.
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, tutankamon1905 i 34 gosta.