Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma nez, ja sam misljenja da Federeru ovo nije trebalo. Nivo mu je izuzetan i bio bi prvi favorit na Wimbledonu a ovako de ti znaj kakve ce posljedice ostavit ovo ganjanje po prasini u ovim godinama. Jos ako prodje i Wawrinku i ode na Nadala, bit ce i tu jos ganjanja. Haos.
nemam pojma, možda mu je merak igrat opet tamo, koće to znat
Prvi put da mi poraz nece tesko pasti ako dodje do istog... Cak kad skontam i bolje bi bilo...darker10 je napisao/la:Ma nez, ja sam misljenja da Federeru ovo nije trebalo. Nivo mu je izuzetan i bio bi prvi favorit na Wimbledonu a ovako de ti znaj kakve ce posljedice ostavit ovo ganjanje po prasini u ovim godinama. Jos ako prodje i Wawrinku i ode na Nadala, bit ce i tu jos ganjanja. Haos.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
slucajno mi prodje kroz glavu ova edukativna lekcija od neki dan..ne kontam ovih par likova nikako, misle da su pobrali svu pamet svijeta i prosipaju je, pazi gdje, na forumima. koja arogancija.bodi123 je napisao/la:Već godinama u Parizu na RG je nepisano pravilo da ova velika trojka a nekada i četvorka u toku turnira odigra striktno po jedan meč na Lenglenu dok sve ostale mečeve igraju na PCu. To je i jedini razlog zasto je Rafa igrao drugo kolo na SL a danas tu Roger igra. Do kraja turnira će obojica odigrati sve mečeve na PCu. Eto malo besplatne edukacije za mog prijatelja @ronalda da prestane smarati s idolopoklonstvom.
Lose se ovo odvija. Kako je krenulo, mec bi se mogao ozbiljno oduzit.delinjo je napisao/la:Prvi put da mi poraz nece tesko pasti ako dodje do istog... Cak kad skontam i bolje bi bilo...darker10 je napisao/la:Ma nez, ja sam misljenja da Federeru ovo nije trebalo. Nivo mu je izuzetan i bio bi prvi favorit na Wimbledonu a ovako de ti znaj kakve ce posljedice ostavit ovo ganjanje po prasini u ovim godinama. Jos ako prodje i Wawrinku i ode na Nadala, bit ce i tu jos ganjanja. Haos.
Nek oduzi ali da ispadne ili nek prodje pa preda Rafi... Budala je ako odigra u slucaju prolaza..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kakav je to pesimizamdelinjo je napisao/la:Nek oduzi ali da ispadne ili nek prodje pa preda Rafi... Budala je ako odigra u slucaju prolaza..
do titule haha, yebes wimbledon.
što nebi odigro? pa nije ga rafa pobijedio nekih sto godina 
Izvuce se iz ponora 
Koliko je jak
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Joj jbte Federerove brejk lopte 0/9 loll
...okreće se kolo sreće ....
skroz dobar meč iako ni jedan ni drugi ne igraju pretjerano dobro
skroz dobar meč iako ni jedan ni drugi ne igraju pretjerano dobro
jao koliko losih odluka...
hajd napokon da i brejk loptu spasi, i to kako.
ja vec krenuo da gasim tv:-)
jao smeca haha
sam se ubi covjek.
hajd napokon da i brejk loptu spasi, i to kako.
ja vec krenuo da gasim tv:-)
jao smeca haha
sam se ubi covjek.
Dobar je mec, samo sto se vise oduzuje to su slabije ionako slabe sanse nekom od ove dvojice u polufinalu.
pa nije sutra polufinale
Uf kakav volej Feda
Jel se ovi Fedovci zajebaju il sta, daj nam klasik u polufinalu pa nek ga i podere Rafa kakve veze ima, nece ni oni jos dugo
Rafko bas bas dobar, deranje guzova kosookom
Jel se ovi Fedovci zajebaju il sta, daj nam klasik u polufinalu pa nek ga i podere Rafa kakve veze ima, nece ni oni jos dugo
Rafko bas bas dobar, deranje guzova kosookom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
naravno!
10 godina zivota mi skratio babuka do sada 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koliki je neprijatelj sebi Stan sa ovim riternina iz Svicarske nije normalno.
Ono sto je krasilo Rogera na par posljednjih slemova je drastičan pad nivoa igre poslije nekih 2.5 ili 3h tenisa, sto je na neki način i razumljivo, sad ćemo vidjeti ima li snage zavrsiti ovo, nadam se da da, i Stan je poprilično potrosen
Kei gem po setu, odlično
A oluje vani sta je ovo jbt, pucaju gromovi valja tv gasit
Kei gem po setu, odlično
A oluje vani sta je ovo jbt, pucaju gromovi valja tv gasit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.