Toronto ovo je trebao voditi 20+ protiv kakve ekipe igraju, jos su im svi raspoloženi, svi su dali doprinos
Nadamo se povratku Klaya u G4
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Greska mrsko mi ispravljatMElloo je napisao/la:Nije dobio tri bacanja sta ti gledasinvincible1921 je napisao/la:Za sta dobi ocvjek tri bacanja i to.na cemtru
Uzasna cetvrtina toronta i ovi opet ne uspijevaju se vratit
Ekipe su izjednacene po kvalitetu ako Stepha smatras za klasu boljim igracem od Kawhija.Bobadilla je napisao/la:Ovo su izjednačene ekipe po kvalitetu, ne bi me čudilo da GSW opet okrene u trećoj, Raptorsima nije strana igra po par minuta bez koša
Sudjenje bara bara, prošlu utakmicu je isto ovo svirano ali samo za GSW, za Raptorse ništa
U 5 deka ekipeEpidaurus je napisao/la:Ekipe su izjednacene po kvalitetu ako Stepha smatras za klasu boljim igracem od Kawhija.Bobadilla je napisao/la:Ovo su izjednačene ekipe po kvalitetu, ne bi me čudilo da GSW opet okrene u trećoj, Raptorsima nije strana igra po par minuta bez koša
Sudjenje bara bara, prošlu utakmicu je isto ovo svirano ali samo za GSW, za Raptorse ništa
ko je izjednacen ?alemsa je napisao/la:Znaci u izjednacenim ekipama, Steph gubi 8 razlikeTorres_9 je napisao/la:s g timom i tacno 9 razlike koje su sudije navukle raptorsima
bogoce veliki si
A ostatak ko yebe jel? Hajd Aleme ne zayebavajalemsa je napisao/la:[
Po 1 superstar na obje strane
Ma jaalemsa je napisao/la:U 5 deka ekipeEpidaurus je napisao/la:Ekipe su izjednacene po kvalitetu ako Stepha smatras za klasu boljim igracem od Kawhija.Bobadilla je napisao/la:Ovo su izjednačene ekipe po kvalitetu, ne bi me čudilo da GSW opet okrene u trećoj, Raptorsima nije strana igra po par minuta bez koša
Po 1 superstar na obje strane
Green iggy cousins, lowry pos.kok gasol
Ekipe su dosta izjednacene kada se sve sabere. Jedina prednost Toronta je sto je Kavaj za nijansu bolji igrac od Karija.alemsa je napisao/la:Ma tu je to po jacini, mala prednost tor, ali ovi igraju kuci, znaci u 5 deka
vidjeli smo, nisu izgubili utakmice u post seasonu ni kad nije boogieja biloBobadilla je napisao/la:Tek ovako se vidi koliko je GSW superioran u odnosu na ostatak lige, šta da igra i Klay i KD i da je boogie spreman, pa ne bi tekme izgubili u PO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.