NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Green igra najgoru seriju u životu. Koji panj jbt 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko glupih faulova Dannyja u zadnjoj četvrtini..
Tako Wardelle. Puni statistiku kad je nebitno. Valja nam fmvp-a pokupit. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- bhpremierliga12
- Kontakt:

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trebalo bi da, je gotovo, nisu pod legli pritisku, kao da im je treće finale zaredom, a ne prvo u historiji.
Šta znači kad 1 čovjek prenese svoj mentalitet na čitav tim
Šta znači kad 1 čovjek prenese svoj mentalitet na čitav tim
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dobice ih Raptorsi 40 razlike u 5., kakav crni preokret 

"Dosadni" Kawhi pokazuje šta nas je čekalo 2017. da gruzijski grinch nije ukrao Nba.
Vidi im navijača što se razilaze iz arene, onako će i forum da se rasčisti.

Vidi im navijača što se razilaze iz arene, onako će i forum da se rasčisti.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
5:1 ove sezone. Raptorsi jednostavno bolja ekipa.
Ima da gori Toronto u 5.utakmici.
Lets go Raptors!

Al najbolje od svega, dobili i kulturno izasli sa terena. Nema flexing i slicnih gluposti. Locked in. One more!
Ima da gori Toronto u 5.utakmici.
Lets go Raptors!

Al najbolje od svega, dobili i kulturno izasli sa terena. Nema flexing i slicnih gluposti. Locked in. One more!
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 08 jun 2019, 05:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kakvi botovi haha. Treba im dat Kawhia, malo je 5 all starova. Brokula, tracy i ep na aparatima
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ontario će da gori, šteta druge utakmice mogla je bit metla 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Hoće li igrati Durant?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
g tim opet na dijelu ali treba cestitati raptorsima za ovu kradju kawhija, jos ce lik 100% ostati
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kawhi bi baš legaoBobadilla je napisao/la:Kakvi botovi haha. Treba im dat Kawhia, malo je 5 all starova. Brokula, tracy i ep na aparatima

Mah nema se šta reći, Toronto igra momacki. Uvijek neko pored Kawhia uskoci, to je ta razlika. Ako KD bude tu da ostave Kawhia na njega, eto više prostora za splash braću, inače ovako sa dva igrača nema šanse.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
A doslovno sve ovisi o tome hoce li se Kevin vratit.Samo isto tesko da bez nekog drilla i ritma to bude to,a utakmica je biti ili ne biti.
Poredili su se Kawhi i Giannis. Giannis ako ne popravi sut drasticno nema sta da radi u poredjenju sa kawhijem. Prelomio lik onim sutevima sa poludistance, to jednostavno moras imati u repertoaru 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne znam kako neko moze ocekivati da se Durant vrati i igra neku vaznu ulogu. Covjek je u zadnjih mjesec dana imao samo 3-4 individualna treninga i nista vise i sad neko od njega ocekuje da igra 30 minuta i prelomi utakmicu. Pa Cousins u prvoj utakmici nazad je igrao 8 minuta, a evo vidimo da se kroz cijelu seriju jedva moze sastati s loptom. Mislim da Durant nece igrati i da je ovo puno ozbiljnije od samo "calf injury"
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
To su uradili i poslije druge pobjede. Ništa dok se posao ne završi. Prejak mentalitet all around, stvarno su momci tim u svakom smislu te riječi.Mago je napisao/la: Al najbolje od svega, dobili i kulturno izasli sa terena. Nema flexing i slicnih gluposti. Locked in. One more!
E sad pitanje šta bi dubsima, kad je Klay tu, i odigra dobru utakmicu, a Toronto ne baš toliko raspoloženo kao prethodnu napadački gdje su gotovo svi bili uključeni u napadu, a više "jedva" dobili tu utakmicu nego ovu.
Odbrana po meni faktor bitan, zakazali su tu totalno, dosta glupih odluka i udvajanja. Također i previše slobodnih bacanja su fulali, atipično.
Toronto isto malo to digao na neki veći nivo, Fred i Green kad se sabere čuvali Stepha više nego dobro.
Jedina prevaga sad može biti Durant, al s ovim odugovlačenjem, stvarno izgleda kao patka za održavanje samopouzdanja, i ne izgleda kao da će biti spreman.
I da, nek je Draymond pojeo svoje riječi već odmah u sljedećoj utakmici, nema mi ništa draže

Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 08 jun 2019, 05:50, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa odustali ste od teorije da su bolji bez KDa hehe. Jer on tusi prcku, bolje su igrali bez Klaya hamanTracy3McGrady je napisao/la:Kawhi bi baš legaoBobadilla je napisao/la:Kakvi botovi haha. Treba im dat Kawhia, malo je 5 all starova. Brokula, tracy i ep na aparatima![]()
Mah nema se šta reći, Toronto igra momacki. Uvijek neko pored Kawhia uskoci, to je ta razlika. Ako KD bude tu da ostave Kawhia na njega, eto više prostora za splash braću, inače ovako sa dva igrača nema šanse.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.