Tebi se i treba smijati. Ti si Raptorse halalio i protiv Sixersa i protiv Bucksaronaldo99 je napisao/la:Meni se ljudi ovdje smijali kad sam govorio da ce ove god prvak biti sa Istoka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Tebi se i treba smijati. Ti si Raptorse halalio i protiv Sixersa i protiv Bucksaronaldo99 je napisao/la:Meni se ljudi ovdje smijali kad sam govorio da ce ove god prvak biti sa Istoka
Tekashi je napisao/la:Austisticni zasticen ko bijeli medvjed.
Nea vezeMago je napisao/la:Tebi se i treba smijati. Ti si Raptorse halalio i protiv Sixersa i protiv Bucksaronaldo99 je napisao/la:Meni se ljudi ovdje smijali kad sam govorio da ce ove god prvak biti sa Istoka
Ti i ja smo upucivali na pravi put i na cinjeniceBarbarossa je napisao/la:hehe ne fali im KD
Naravno, na ovaj roster im treba ariza koji ima 15m godisnje, nek dodaju jos koga, malo li je ovo sto imaju. Ocita vam robot lekciju. A kad vec spominjes suspenzije, ne spominjes kad je magarac sutnui Adamsa i nije dobio suspenziju, da jeste vas bi i OkC izbacioValencia je napisao/la:Sve ce se napisati kao opravdanje osim da Kari nema liderske sposobnosti.Epidaurus je napisao/la:Nedostatak Duranta uopce ne bi bio toliko strasan kao sad da imaju neko solidno krilo tipa Arize na klupi, a ne McKinniea koji nije kosarkas. Oni u ovom finalu uopce nemaju smallball postavu jer s ovim idiotom ne smijes pokusavat jer je glup ko noga, a smallball sa Cookom il Jerebkom bi bio defanzivni suicid. Oni su sa Barnesom umjesto KDa na jedvite jade izgubili finale 2016., a i za to su se morale poklopit epske serije LeBrona i Kyriea plus jos Draymondova suspenzija za game 5.
Toronto jednostavno u ovom odnosu snaga ima kud i kamo vise opcija i mnogo bolju rotaciju. Price da su ovi i bez KDa neki veliki favoriti su svakako bile smijesne. Draymond i Boogie kao ti AS igraci su debelo nadigrani od Siakama i Marca ovu seriju i realno ova druga dvojica cijelu sezonu kao duo izgledaju dosta bolje od prvog dvojca. GSW je u ovom finalu toliko mocan da Raptorsi komotno mogu igrat srednjoskolsku odbranu kad je jedan od dvojca Steph/Klay van parketa.
Prije da je obrnuto al aj.To mozda jedino alem takoGeriOldman je napisao/la:Harden stavlja 30,5,5 i izgubi. Ne može sam, heroj, idol babuka.
Curry stavlja 30,5,5 i izgubi. Nije lider, choker.
Ne mogu se poredit kad jedan ima titule a drugi imaginarne tituleBosniaBoston je napisao/la:Prije da je obrnuto al aj.To mozda jedino alem takoGeriOldman je napisao/la:Harden stavlja 30,5,5 i izgubi. Ne može sam, heroj, idol babuka.
Curry stavlja 30,5,5 i izgubi. Nije lider, choker.
zaspah na poluvremenu i kad se probudih,horor rezultatbabino je napisao/la:s obzirom da je ocekvati da steph ubaci nesto u drugom, ovo se moze upisati 2-2
Ti il ne znas citat il ne znas razmislit o procitanom, druge opcije nema.Bobadilla je napisao/la:Naravno, na ovaj roster im treba ariza koji ima 15m godisnje, nek dodaju jos koga, malo li je ovo sto imaju. Ocita vam robot lekciju. A kad vec spominjes suspenzije, ne spominjes kad je magarac sutnui Adamsa i nije dobio suspenziju, da jeste vas bi i OkC izbacioValencia je napisao/la:Sve ce se napisati kao opravdanje osim da Kari nema liderske sposobnosti.Epidaurus je napisao/la:Nedostatak Duranta uopce ne bi bio toliko strasan kao sad da imaju neko solidno krilo tipa Arize na klupi, a ne McKinniea koji nije kosarkas. Oni u ovom finalu uopce nemaju smallball postavu jer s ovim idiotom ne smijes pokusavat jer je glup ko noga, a smallball sa Cookom il Jerebkom bi bio defanzivni suicid. Oni su sa Barnesom umjesto KDa na jedvite jade izgubili finale 2016., a i za to su se morale poklopit epske serije LeBrona i Kyriea plus jos Draymondova suspenzija za game 5.
Toronto jednostavno u ovom odnosu snaga ima kud i kamo vise opcija i mnogo bolju rotaciju. Price da su ovi i bez KDa neki veliki favoriti su svakako bile smijesne. Draymond i Boogie kao ti AS igraci su debelo nadigrani od Siakama i Marca ovu seriju i realno ova druga dvojica cijelu sezonu kao duo izgledaju dosta bolje od prvog dvojca. GSW je u ovom finalu toliko mocan da Raptorsi komotno mogu igrat srednjoskolsku odbranu kad je jedan od dvojca Steph/Klay van parketa.
Forumski strucnjaci na aparatima
kuknjava kuknjava
A kawhi nije to mislio, vjerovatno se je zaje.bao, vidis da spominje hero ball, mislio sugurno da ne igra lijepo oku negi da ce dat guzice za pobjedu
Justin je napisao/la:Clutchu je najteze ovo sve gledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.