Sa strane proleti kolut sijena , a gore udara lim , tiho svi cekaju ko ce prviLEO10 je napisao/la:Ova scena me podsjeca na kaubojske/western filmoveakisarajevo92 je napisao/la:kao pred kakav obracun, a vijetar dize pijesak u onim pustinjama
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: Grand Slam
- akisarajevo92
- Kontakt:
A meni u glavi ova pjesma dok sam gledao tu scenuLEO10 je napisao/la:Ova scena me podsjeca na kaubojske/western filmoveakisarajevo92 je napisao/la:kao pred kakav obracun, a vijetar dize pijesak u onim pustinjama
Don't believe the hype.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad je nastavak ?
samo što nije... ako opet ne padne
darker10 je napisao/la:Pa i da su imali krov jucer, navukli bi ga tek u trecem setu meca Djokovic-Thiem kad je bas pocela padat jaka kisa.Isto ko sto imas slucajeva na Wimbiju. Izadje prognoza, 70% sanse za kisu i oni pocnu bez krova. Kisa pocne padat, oni prekinu mec i u medjuvremenu navuku krov. Kisa stane, oni uklone krov da bi nakon 20min opet pocela padat kisa. Idemo onda jos jedan prekid od pola sata i tako u nedogledronaldo99 je napisao/la:Realno dns se nije trebao igrati niti jedan mec, ovo nisu bili normalni uslovi za igru.
Jednostqvno ovaj turnir nikako ne napreduje samo nazaduje, sto je neko ovdje napisao treba ga dati Njemcima da oni to organizuju na vrhunskom nivou.
u wimbledonu ima i faktor vlažnosti, kad se zatvori krov mora se klima upaliti i sačekati da se vlažnost zraka spusti na neki određeni nivo, inače je trava vlažna i klizava. u rg to neće biti slučaj.
vidjećemo, grad i olimpijski komitet im plaćaju krov, dogodine (ili za dvije, neznam tačno) su i problemu sa vremenom prošlost. ne zaboravite, us open je tri od četiri godine zaredom imao finale u ponedjeljak.
Thiem ne moze s’ broda more pogoditi.
A zbog čega se raspravlja sa sudijom 3 poena poslije opomene, ko mu je kriv. Kaki puno i Nolo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kako lijepo voda na mlin Nadala ide. Ovi ce se rokati sigurno u 5 setova, i onda ce ih Rafa bilo kojeg natamburati u finalu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
natamburo bi ih nadal da su s predajom dosli u finale..
edit : djokovic ocajno napada, ono sto je imao u rimu i madridu kad sam gledao i bas govorio da mi je drago sto vidim tu agresivnost i direktnost opet, to danas nema.. previse sigurica udaraca thiem to zna iskoristit i kvalitetno napasti.. zasluzeno vodi
edit : djokovic ocajno napada, ono sto je imao u rimu i madridu kad sam gledao i bas govorio da mi je drago sto vidim tu agresivnost i direktnost opet, to danas nema.. previse sigurica udaraca thiem to zna iskoristit i kvalitetno napasti.. zasluzeno vodi
Bogami u ovim relijima Thiem postao kao Rafa sve stize, velike sanse ima ovdje za pobijedu, jer Nole mu definitivno jos uvijek ni blizu nije da mu razbije defanzivu i pocne stvarati konstantan pritisak.
Nisam mislio da ce ih samo zbog umora, i ja mislim da bi i ovako dobio bez problema velikih, samo ovo mu je normalno jos dodatni plus.QUARTERBACK je napisao/la:natamburo bi ih nadal da su s predajom dosli u finale..
Kako zna bit nesiguran Nolin forhend, čudo jedno, koliko ga je puta u karijeri ovako prodao... jos kad počne glumit Federera i glupirat se s ovim nerezonskim izlascima na mrežu... ukrade Thiem nekako set iako je sve naginjalo na rutinsku pobjedu Novaka
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cuj ukrade Thiem set,frajer se pita 9/10 poena.
kakav je konj ovaj smiljan banjac
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma komentator je retard nista sto vec nismo culi i vidjeli..
thiem je neka bolja verzija dzumhura, razorniji forehand, bolji servis al u glavi su obojica kita izgleda.. vodi 2-1 u setovima i nervira se na svaki moguci poen, nerealno sta covjek sebi moze uraditi
thiem je neka bolja verzija dzumhura, razorniji forehand, bolji servis al u glavi su obojica kita izgleda.. vodi 2-1 u setovima i nervira se na svaki moguci poen, nerealno sta covjek sebi moze uraditi
- invincible1921
- Kontakt:
Bas je u problemu Djokvic, dabogda da dobije ovo, jednostanvo imam osjecaj da je Thiem spreman na sve sto mu Nole posalje.
=\_1921_/=
Definitivno kontrolise igru Thiem, ali poceo je sa neforsiranim..invincible1921 je napisao/la:Bas je u problemu Djokvic, dabogda da dobije ovo, jednostanvo imam osjecaj da je Thiem spreman na sve sto mu Nole posalje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pokloni mu frajer sve živo. Sad će se raspasti u petom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
[ma izvrsno je ovo,nemože bolje
sad da vidimo može li thiem uzeti jednog od trojice velikih u best of five!
ako nremože onda nema šta tražiti ovdje
sad da vidimo može li thiem uzeti jednog od trojice velikih u best of five!
ako nremože onda nema šta tražiti ovdje
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro jbg mora i grijesit malo, fkt je sve pogajdao sto je zamislio pogotovo juce.Clutch je napisao/la:Definitivno kontrolise igru Thiem, ali poceo je sa neforsiranim..invincible1921 je napisao/la:Bas je u problemu Djokvic, dabogda da dobije ovo, jednostanvo imam osjecaj da je Thiem spreman na sve sto mu Nole posalje.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.