FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 09 jun 2019, 17:08

Denchi je napisao/la:ovo je objavio naš jedini medijski partner
Kamen spoticanja je obeštećenje: Musemić i FK Sarajevo se udaljili nakon nove runde pregovora
Fudbalski klub Sarajevo i Husref Musemić nastavili su pregovore oko produženja saradnje.

Obavljen je i novi krug razgovora, a nezvanično, najtrofejnijem treneru u historiji Bordo tima ponuđen je dvogodišnji ugovor. Ipak, “kamen spoticanja” je klauzula o otkaznom obeštećenju, prema kojem bi Musemiću bile isplaćene tri plate, što iskusni stručnjak u ovome trenutku nije spreman prihvatiti.

I dok “natezanje” dvije strane traje, Sarajevo bi pripreme za narednu sezonu trebalo početi tokom ove sedmice, a za sada nije poznato ko će obaviti prozivku fudbalera.

Po svemu sudeći umanjene su šanse da se pronađe dogovor sa Musemićem, a i vremena je sve manje…
tako da molim vas da završimo podjele i daljnu raspravu, šta god bude na kraju podrška klubu :clap:
Bitno je da on voli Sarajevo vise od svog zivota :kafa:

Neki dam Gatuso dobio otkaz, nije feninga uzeo... A ovaj cim je poceo gledati koliko ce dobiti u slucaju otkaza, bolje ga se sad rjesiti nego za 2-3 mjeseca...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 jun 2019, 17:30

Frajer spominje Gatusa jos mrtav ozbiljan. E bas ti je poređenje svaka ti casrt. Porediti trenera koji pliva u milionima i trenera kokuza ( moram se ovako izraziti) iz nase lige.
Mozda Husref nece da ga zakidaju kao nekda kad zavrsi u bolnicui ili da mu daju otkaz i pored toga sto je prvi.

Sve moralisti koji bi za dzaba radili (al u qrcu), e takvi su mi najgori licemjeri.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 jun 2019, 17:35

:lolno:
Denchi je napisao/la:ovo je objavio naš jedini medijski partner
Kamen spoticanja je obeštećenje: Musemić i FK Sarajevo se udaljili nakon nove runde pregovora
Fudbalski klub Sarajevo i Husref Musemić nastavili su pregovore oko produženja saradnje.

Obavljen je i novi krug razgovora, a nezvanično, najtrofejnijem treneru u historiji Bordo tima ponuđen je dvogodišnji ugovor. Ipak, “kamen spoticanja” je klauzula o otkaznom obeštećenju, prema kojem bi Musemiću bile isplaćene tri plate, što iskusni stručnjak u ovome trenutku nije spreman prihvatiti.

I dok “natezanje” dvije strane traje, Sarajevo bi pripreme za narednu sezonu trebalo početi tokom ove sedmice, a za sada nije poznato ko će obaviti prozivku fudbalera.

Po svemu sudeći umanjene su šanse da se pronađe dogovor sa Musemićem, a i vremena je sve manje…
tako da molim vas da završimo podjele i daljnu raspravu, šta god bude na kraju podrška klubu :clap:
slika

Samo da se slikovito izrazim nakon što su me navijači FK HUSREF stavili na vatreni oganj poslije ovog napisanog. Uživajte i dalje u pretvaranju Husrefa u ono u šta su kone pretvorile Amawa. :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 09 jun 2019, 17:37

Ne znam za vas, ali ja bih Šofranca obavezno ostavio, Dupovca se riješio, ako ostane Lazić, on i Šof bi bili strašan stoperski tandem.
Ovo sve pod uvjetom da je Šofranac 100% fit. Jednostavno djeluje sigurno na stoperskoj poziciji, plus što bi u ofanzivnom prekidu bili mnogo mnogo opasniji uz njega.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 09 jun 2019, 17:37

Sta je ovo djesu igraci djesu pare :tralala:

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 09 jun 2019, 17:39

e **** ga hustef, mi o husrefu, kone o misketu, i vrti vrti peri peri, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ovaj iznad mene, kostur imamo, pare imamo, samo jedan dan 2 3 dobra igraca i cao, kostur je tu, nekima treba 10 igraca pa nista ne dovode

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jun 2019, 17:50

Ma treba dzaba trenirati, to ce biti dokaz da voli Sarajevo, ili jos bolje, treba on placati da bude trener Sarajeva :lol:

Kako ga nije stid traziti pare :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2019, 17:53

YNWA je napisao/la:Ma treba dzaba trenirati, to ce biti dokaz da voli Sarajevo, ili jos bolje, treba on placati da bude trener Sarajeva :lol:

Dzabe? Ja koliko znam imat ce platu za svaki mjesec koji radi, dakle RADI, i jos 3 mjeswca poslije eventualnog otkaza. Sta je problem?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 jun 2019, 17:59

Čestitke Sabrini na dostignuću, sumnjao sam u nju a ona dogura do profesorice na fakultetu u Madridu. Aferim.
Zanima me, kako će sad nastavit radit u klubu kod nas :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 09 jun 2019, 18:01

:rol: 9
Pantelija je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Ma treba dzaba trenirati, to ce biti dokaz da voli Sarajevo, ili jos bolje, treba on placati da bude trener Sarajeva :lol:

Dzabe? Ja koliko znam imat ce platu za svaki mjesec koji radi, dakle RADI, i jos 3 mjeswca poslije eventualnog otkaza. Sta je problem?
Finta je u tome da u slucaju da klub da otkaz Husrefu, Husref ima pravo samo na 3 plate. Znaci nema ni sporazumnog raskida, 50% od ugovora niti jednostranog raskida od kluba gdje se isplacuje cijeli ugovor. Ne znam ima li ijednog trenera na svijetu da bi pristao na ovo. Da produzis kao i onda ti daju otkaz kad hoce isplate 3 plate i mirna Bosna. Nidje veze. Ovo je sve Jahic zakuho mater **** u picku sebi.

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 09 jun 2019, 18:02

BordoSarajevo je napisao/la:Čestitke Sabrini na dostignuću, sumnjao sam u nju a ona dogura do profesorice na fakultetu u Madridu. Aferim.
Zanima me, kako će sad nastavit radit u klubu kod nas :D
pa dobro ja mislim da je to ono otic ce nekad u Madrid posavjetovat ucenike i to, nema ona sad nesto posla oko kluba da mora bit tu svaki dan, moze par dana otic u Madrid, moderno je doba, sta treba moze i Madrida rijesit, kako god svaka cast, lijepa vijest, gospodski smo klub

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 jun 2019, 18:02

Pantelija je napisao/la:

Pa sta trebamo,placat ga do kraja zivota ? Ne znam cime nas je zaduzio toliko. Osvojio duplu sa najboljim uvjetima i najboljim igracima u ligi, i za sve to je adekvatno placen.
Ovo sto se pise je sasvim uredu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2019, 18:03

Svaka čast za Buljubašićku, nije mala stvar. Oteglo se ovo oko Husrefa. Nek se dogovore više ili nek dođe to kvalitetnije rješenje ako ga imaju, ovako će samo klub da ispašta i potencijalno doživi novu sramotu u evropi. Iskreno, meni je ovo za 3 plate u redu, Husref je čovjek koji je već osigurao svoju egzistenciju, nije neki dečko na početku karijere koji marke nema, a ovakve stvari i sitnice dosta govore.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2019, 18:04

A akl husref potpise i sve buee ok jel idalje jahic kuha i uprava mrzi husrefa?

Ma ja, hebo klub zastiti husrefa. Zamisli u evropi se opet desi atalanta, ili oni albanci, i dobije otkaz a potpisao na 2. Godine.
240 000 mu moras isplatiti. Mozes iz lige s obestecenjem doveati dva ponajbolja igraca

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 jun 2019, 18:07

Pantelija je napisao/la:A akl husref potpise i sve buee ok jel idalje jahic kuha i uprava mrzi husrefa?

Ma ja, hebo klub zastiti husrefa. Zamisli u evropi se opet desi atalanta, ili oni albanci, i dobije otkaz a potpisao na 2. Godine.
240 000 mu moras isplatiti. Mozes iz lige s obestecenjem doveati dva ponajbolja igraca
Hoce li Jahic dobiti 3 plate ako ga sutnu iz uprave?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 jun 2019, 18:08

SarajevoJeBordo je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Ma odakle dolazi to za 3 plate ? Jel u onih 20 miliona budjeta kojim ne mozemo sacuvat ni svoje najbolje igrace ?

U ovom slucaju nije do Husrefa, nigdje ne postoji ta izjava o 3 il 55 plata, ovo je propust uprave.
Ne trebaju nam mahalske al ne trebamo bit ni S. Koreja.
Nema planova, ambicija, a informacije su povrsne i neodredjene, bezveze nervozu ljudima nabijaju.

@Pantelija
Braca moj to su sve nagadjanja, sta bi bilo kad bi bilo. Koliko znam Celik je bio u najgorim go*nima sto se tice dugova.. I oni prezivise.
Pripremaš li se psihički za Zlatana Nalića?
Malo je samo psihicki, treba tu i fizike, tableta raznih...

Uopste me ne interesuje vise prica o treneru. Sve smo svatili, znamo kakve su kome zelje, da vidimo sta kaze krcmar.

Denchi
Ti novinari su haman ko i ti.

Kad klub izadje zvanicno sa informacijama, znacemo sta je bilo. Do tad nastavite sa "objektivnim" pljuvanjem.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2019, 18:13

Pa zar nije sva prica potekla od "branioca" da pare nisu problem, da ga to ne zanima, da mu je bitno da ostanu igraci, da se dovedu pojacanja.
Onda ide klauzula od.3 plate, os branioca, pa klauzula nakon 3 kola mora biti prvi, pa onda prica kako ga jahic mrzi, ovi iz uprave ne mirisu.
I niko od objektivnih nije pisao to nego branioci, pozivanje na neko tjeranje uprave, jesice, jarnije i sl.

I sad kao otkud ta prica :D stvarno?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 jun 2019, 18:14

kakvim pljuvanjem? ja kažem da se ne prepiremo više, pozivam na podršku klubu?
pretjerujete definitivno
novinari su ko i ja, nemoj me vrijeđati :D

ovaj makedonec bi bio bolje rješenje od Šofe...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 09 jun 2019, 18:14

skoroalen je napisao/la:Svi ovi što pišu "pun forum stručnjaka, uzmite vi neki klub pa osvojite nešta...", samo im pamtim nickove, pa ću vas citirat kad na prvoj utakmici prozovete Hebiba, Halilovića, Velkoskog, Dupovca... obucite dres Sarajeva pa da vas vidimo. Jednom sam ovdje izbacio par citata istih ovih koji danas psuju drugim radi Musemića a prošle godine nakon tekme protiv Slobode mu yebavali od-do. Previše se mijenjaju mišljenja, previše...

@bordopoeta jedine prave legende Sarajeva za mene su Hase i Keli. Jedan Sarajevu dao sve što ima, drugi svoj život ostavio ovdje, za odbranu grada. Odmah poslije njih su Vahidin, Biogradlić, Husref, Svetozar, Antić... al ne mogu nikako u rang prve dvojice.
Potpuno si u pravu! Za mene je i Pape, možda odmah poslije njih. Šta ću kad pamtim njegove izvedbe, koje nije niko nikad ponovio niti će!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 jun 2019, 18:19

emir79 je napisao/la:Frajer spominje Gatusa jos mrtav ozbiljan. E bas ti je poređenje svaka ti casrt. Porediti trenera koji pliva u milionima i trenera kokuza ( moram se ovako izraziti) iz nase lige.
Mozda Husref nece da ga zakidaju kao nekda kad zavrsi u bolnicui ili da mu daju otkaz i pored toga sto je prvi.

Sve moralisti koji bi za dzaba radili (al u qrcu), e takvi su mi najgori licemjeri.
Zip je zadnja osoba na forumu koju bih ikada branio. Ali dobro je napisao samo sto ti ne kontas. Nije poenta u Gatusu nego u osobi koja nesto voli vise od sebe samog (najvise na svijetu). AKO kazes da si takav onda neces uzeti pare. Nije vazno koliko imas vec kolicina ljubavi. Mogao je i Gatuso uzeti jer je mnogo ovih bogatih koji su vise pohlepni od obicne raje. Znas ono - sto vise imas, vise trosis i vise ti treba. Mogao je on uzeti lovu i kupiti nesto ljubavnici ili bacati pare kroz prozor. Ali nije iz samo jednog razloga.

Ja nikad nisam svojoj familiji naplatio nista i nikad ni necu. Sarajevo volim ali bi itekako naplatio.

Husref treba dobiti ogromne bonuse u slucaju novih uspjeha kao i za ove sada. Rezultat se mora platiti.

Raji smeta izjava Husrefa da voli klub vise od sebe. Ako nesto izjavis onda to i dokazi. I to ima smisla.

U pravu si za onu sramotu kad smo bolesnog covjeka sutnuli ko vrecu. To je nama na sramotu i vratilo nam se iduce 2 godine.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []