Nema taj pojmaJHam je napisao/la:The Celtics from what I have heard engaged pretty seriously on Clint Capella... have had some level of talks with Terry Rozier on a new deal. Everything is very fluid at this stage in the draft/trade process. It's finding out what you can do. By Steve KylerClutch je napisao/la:Not true
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sta fali Capelli? Top10 centar lige.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fali sto je panj koji je neupotrebljiv protiv jacih ekipa.O nedostatku suta i pasa ne treba ni govorit.Malo bolja verzija NoelaJustin je napisao/la:Sta fali Capelli? Top10 centar lige.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa i takav je top10 centar.BosniaBoston je napisao/la:Fali sto je panj koji je neupotrebljiv protiv jacih ekipa.O nedostatku suta i pasa ne treba ni govorit.Malo bolja verzija NoelaJustin je napisao/la:Sta fali Capelli? Top10 centar lige.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest kad ga Harden i CP pitaju loptama.Kad dode na sake RozieruJustin je napisao/la:Pa i takav je top10 centar.BosniaBoston je napisao/la:Fali sto je panj koji je neupotrebljiv protiv jacih ekipa.O nedostatku suta i pasa ne treba ni govorit.Malo bolja verzija NoelaJustin je napisao/la:Sta fali Capelli? Top10 centar lige.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Rozier>Irving. Bice Boston jaci iduce sezone.
Fax.
Fax.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bit ce jer nece Irvingov kancer mozak biti blizu ekipe.Al to ne znaci da nije talentovaniji od Terrya jedno 10 puta.Sta vise i Terry je poceo srat,pogledaj mu intervjuje sa ESPN.Smart baboJustin je napisao/la:Rozier>Irving. Bice Boston jaci iduce sezone.
Fax.
Nece preci 50, a za PO tako i tako nemaju sanse sa Mil, Phi i Tor ako ostane kawhiBosniaBoston je napisao/la:Bit ce jer nece Irvingov kancer mozak biti blizu ekipe.Al to ne znaci da nije talentovaniji od Terrya jedno 10 puta.Sta vise i Terry je poceo srat,pogledaj mu intervjuje sa ESPN.Smart baboJustin je napisao/la:Rozier>Irving. Bice Boston jaci iduce sezone.
Fax.
- josipmusa2
- Kontakt:
Bilo bi lijepo vidjeti Capelu u zelenom, taman da i ja počnem navijati za ratnike
David Griffin is seeking a combination of assets that include an All-Star player, a young player with All-Star potential and two first-round picks in a trade package for Anthony Davis
So far, Los Angeles and New York teams --- the Clippers and Lakers, Knicks and Nets -- have been among front offices inquiring with New Orleans, league **** said.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jedino sto ce Griffin s takvim zahtjevima dobiti, je nezadovoljan i stagnirajuci Davis.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Tako se zapocinju pregovori.BuffonGigi je napisao/la:Jedino sto ce Griffin s takvim zahtjevima dobiti, je nezadovoljan i stagnirajuci Davis.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Tako ih je i zapoceo i zavrsio prosle sezone, plus pustanje u medije ponude Lakersa. Ispao je glup i dugorocno vise nastetio vlastitoj fransizi, jer sad i drugi zaziru od toga da mu ponude najbolje igrace, bojeci se iste stvari. Moze pregovarati s New Yorkom i slicnima, koji i onako nemaju sta da ponude.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Griffin nije ni vodio pregovore prosle sezone,niti je bio tu.Treba malo poznavati materiju. 
Ne znam bas koliko moze traziti i mladog igraca sa AS potencijalom i 2 pika prve runde umjesto jednog,ali sve ostalo je vrlo realno.
SA je isto dobio i to za Kawhia koji fakticki nije igrao prethodnu sezonu plus je pokazao da se rizik za takvog igraca isplati.Tako da,razummijem Griffina.
Ne znam bas koliko moze traziti i mladog igraca sa AS potencijalom i 2 pika prve runde umjesto jednog,ali sve ostalo je vrlo realno.
SA je isto dobio i to za Kawhia koji fakticki nije igrao prethodnu sezonu plus je pokazao da se rizik za takvog igraca isplati.Tako da,razummijem Griffina.
poeltl ce postati all-star igrac? ako je i od tebe, previse jeNEZALAGANJE je napisao/la:Griffin nije ni vodio pregovore prosle sezone,niti je bio tu.Treba malo poznavati materiju.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisi me dobro razumio.Kazem da NIJE REALNO pored AS igraca traziti jos igraca sa AS potencijalom.To nije dobio ni SA.KK_Bosna je napisao/la:poeltl ce postati all-star igrac? ako je i od tebe, previse jeNEZALAGANJE je napisao/la:Griffin nije ni vodio pregovore prosle sezone,niti je bio tu.Treba malo poznavati materiju.
Nije on pregovarao, tek je dosao u NO. Uostalom ono je totalno drugaciji slucaj, Lakersi nudili sve sto su imali, tadasnji FO opet nije pristao.BuffonGigi je napisao/la:Tako ih je i zapoceo i zavrsio prosle sezone, plus pustanje u medije ponude Lakersa. Ispao je glup i dugorocno vise nastetio vlastitoj fransizi, jer sad i drugi zaziru od toga da mu ponude najbolje igrace, bojeci se iste stvari. Moze pregovarati s New Yorkom i slicnima, koji i onako nemaju sta da ponude.
Zaziru a vec 4 tima iskazala interesovanje uz opasku Woya da bi moglo biti dosta iznenadjujucih fransiza s obzirom na Torontov uspjeh sa Kawhiem. Sad, da li ce Griffin dobiti to sto trazi je upitno, al tako se zapocinju pregovori pa se deal nadje negdje u sredini.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 10 jun 2019, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
To je zbog toga sto su nesposobni u Spursima. Nikad top 3 igrac lige nije bio tradean za mizerniju ponudu. Pelsi ce za Davisa koji je mozda jedva top 10 izvuc vise.NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi me dobro razumio.Kazem da NIJE REALNO pored AS igraca traziti jos igraca sa AS potencijalom.To nije dobio ni SA.KK_Bosna je napisao/la:poeltl ce postati all-star igrac? ako je i od tebe, previse jeNEZALAGANJE je napisao/la:Griffin nije ni vodio pregovore prosle sezone,niti je bio tu.Treba malo poznavati materiju.
Jos se zaboravlja da smo jednog od najboljih 3&d igraca dali s njim.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Evo Davis planira da produzi sa Lakersima i Knicksima
Lakersi će im ponuditi Ingrama,Harta,Wagnera + 4 pick ili Balla.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.