2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
A seru i ovi iz Pelikansa, uzmite Ingrama, Kuzmu i pik, jos filere neke da funkcionisu plate i imaju finu mladu ekipu, sta hoce bokte goat potencijala i tri all star potencijala jos
ko da vrijedi vise od ovoga svakako
A i to vala. Ovaj Rich Paul ko gonic robova. Sumnjam da bi Bron bez njega znao rijec u javnosti progovorit. Ovaj AD jos gluplje izgleda.NEZALAGANJE je napisao/la:JHam je napisao/la:Anthony Davis has instructed Rich Paul to get him to the Los Angeles Lakers, per @WindhorstESPN![]()
Kao da se on pita.
Pa ne vrijedi. Al covjek sabotira ekipu od proslog ljeta. Logicno da mu ne treba dozvolit to.Donnie Darko je napisao/la:A seru i ovi iz Pelikansa, uzmite Ingrama, Kuzmu i pik, jos filere neke da funkcionisu plate i imaju finu mladu ekipu, sta hoce bokte goat potencijala i tri all star potencijala jos
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
So far, Boston has been undeterred in pursuing Davis -- despite his agent insisting AD would be a 2020 flight risk in free agency. For Boston, Davis could still be its best case to keep Kyrie Irving.Donnie Darko je napisao/la:A seru i ovi iz Pelikansa, uzmite Ingrama, Kuzmu i pik, jos filere neke da funkcionisu plate i imaju finu mladu ekipu, sta hoce bokte goat potencijala i tri all star potencijala jos
AD ce u LA
- BosniaBoston
- Kontakt:
La....klipealemsa je napisao/la:AD ce u LA
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lakers, s BronomBosniaBoston je napisao/la:La....klipealemsa je napisao/la:AD ce u LA
Sklopit ce se Bronu ekipa za zadnji run ili 2
Čekam da AD bude zvanično objavljen pa da palimo aparate forumašima
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da palis aparate?
Pa evo i da dodje AD,LAL nece uzeti nista.U takvom je stanju fransiza i to se ne mijenja preko noci.
Pa evo i da dodje AD,LAL nece uzeti nista.U takvom je stanju fransiza i to se ne mijenja preko noci.
LBJ + AD je vec dovoljno da budu medju favoritima na zapadu.
Cuj fransiza se ne mijenja preko noci. Celticsi bili medju najgorim timovima lige 2007., a 2008. prvaci. Sve je do igraca.
Cuj fransiza se ne mijenja preko noci. Celticsi bili medju najgorim timovima lige 2007., a 2008. prvaci. Sve je do igraca.
Zadnja izmjena: Justin, dana/u 12 jun 2019, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da plus ostat ce im jedan ili Ingram ili Kuzma, nece obojicu dati za AD.Justin je napisao/la:LBJ + AD je vec dovoljno da budu medju favoritima na zapadu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja sam tvoj simpatizer nemoj to da pominješ vise ovdjealemsa je napisao/la:Lakers, s BronomBosniaBoston je napisao/la:La....klipealemsa je napisao/la:AD ce u LA
Sklopit ce se Bronu ekipa za zadnji run ili 2
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
BOS tad doveo 2 buduca HOFa.U prajmu.Justin je napisao/la:LBJ + AD je vec dovoljno da budu medju favoritima na zapadu.
a šta su LeBron i AD?
Tako se cini burazBosniaBoston je napisao/la:alemsa je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la: Ja sam tvoj simpatizer nemoj to da pominješ vise ovdje
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A gdje vam je treci?Gdje je trenerski staff sa kontinuitetom?Oikamid je napisao/la:a šta su LeBron i AD?
Kad je Bronu trebo trener?NEZALAGANJE je napisao/la:A gdje vam je treci?Gdje je trenerski staff sa kontinuitetom?Oikamid je napisao/la:a šta su LeBron i AD?
Jači su Rocketsi, bilo bi fino da Harden ispraši starca sljedeće sezone u drugoj rundi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Lik uzeo presten s Luom protiv Monstarza jebote. Je l' to neće odmah biti contender sa AD-om?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uzeo uz splet okolnosti i lagani put kroz Istok.Uzeo,dok je bio u prajmu.
James nije vise isti igrac na OBA kraja parketa.Na Istoku je mogao igrati laganim tempom RS.Na Zapadu toga nema.
Svakako da bi AD pomogao,ali mnogo kockica je tu za posloziti.Mnogo.
Ovo nije dolazak KDa u spremne Warriorse,pa ni dolazak Kawhia u poprilicno spreman TOR.
James nije vise isti igrac na OBA kraja parketa.Na Istoku je mogao igrati laganim tempom RS.Na Zapadu toga nema.
Svakako da bi AD pomogao,ali mnogo kockica je tu za posloziti.Mnogo.
Ovo nije dolazak KDa u spremne Warriorse,pa ni dolazak Kawhia u poprilicno spreman TOR.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.