FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte zaboraviti da nas čekaju 3 žrijeba u 2 dana.
U utorak ćemo saznati protivnika u prvom i drugom pretkolu lige prvaka a u srijedu protivnika u ligi europe (put šampiona).
U utorak ćemo saznati protivnika u prvom i drugom pretkolu lige prvaka a u srijedu protivnika u ligi europe (put šampiona).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Denchi je napisao/la:ma Celtic
hladno
previše lijepih stvari se desilo, mora nas neđe potkačit
Joj zamisli Seltic na jugu ih 5.000 milja,hladno.
Kakva bi to ludnica bila,a tek zarada jbt.
O evropi ne treba razmisljati nesto ozbiljnije, posvetiti se prvenstvu osvojiti trofej pa polako, proces je to. Titula je iskorak.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 16 jun 2019, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
U Sarajevu će 22. juna početi kamp za mlade fudbalere čiji organizator je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović.
Kamp će biti održan u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, a radiće se u dvije smjene:
– Prva smjena za fudbalere od 10 do 12 godina sa trajanjem od 6 dana
– Druga smjena za fudbalere od 12 do 14 godina sa trajanjem od 6 dana
Kamp je podržan i od Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a svoje prisustvo su potvrdili svi selektori omladinskih selekcija BiH.
Ukoliko želite trenirati sa Misimovićem, prijavite se putem web stranice www.miske10.ba. Požurite, jer je broj mjesta ograničen.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hoce li biti novi dresovi? Imal kakvih slika sa treninga?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
nakon osvojene duple krune, igrači Sarajeva nisu imali previše odmora, već se moraju spremati za nastupe u Evropi.
Za četiri dana izabranici Husrefa Musemića kreću put Slovenije gdje će se pripremati za novu sezonu, a tamo će odigrati i tri kontrolna meča.
Prvi meč na programu je 23. , drugi 26., a treći 30. juna. Prvi rival bit će najvjerovatnije Partizani Tirana, drugi Slovačko, a treći Domžale.
Dan prije polaska bit će odigran prijateljski meč u trening kampu protiv Mladosti Doboj Kakanj, no još uvijek to zvanično nije potvrđeno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dajte nam makar slika sa treninga, to bar nije teško.. ili ipak jest 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Navijaci Cetica su raja... Kad smo sa Bananama igrali, navijali za nas na stadionu..
Sabrine mi moje!
Vidjeti cemo koliko igraca cemo uspjeti zadrzati, vec sad smo ostali bez lijeve strane odbrane, tesko, skoro nemoguce je dovesti igraca u ovu ligu koju ce biti zamjena za Nihu, lijevog beka nemamo nikako, doduse Letic je navodno zavrsen, Milosa nemamo na pocetku sezone... a upitnici su oko Lazica i Rahmana, kojeg Zubanovic zeli odvesti i vrijeme mu je, da opet pokusa vani... I za Kovu se prica da ima ponud... a nije da mi možemo tako lahko odbijati ponude, mi moramo prodavati igrace, ne moze vlasnik svake godine slati pare da pokrije manjak...Derdiyok je napisao/la:Upravo tako. Kostur ekipe ju, nadam se da neće biti deficita. Drugi iz godine u godinu samo vrte.zagor1987 je napisao/la: Slabiji si za Mujakica samo ne kontam nikako tu logiku. Bicemo jaci to je sigurno,Zrinjskom ode 20 igraca dovedu 50
I ocekujem da nakon Evrope prodamo neke igrace...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đe vam je budzeeet pichichi udbaškiiii?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Đe Đurić?SarajevoJeBordo je napisao/la:Đe vam je budzeeet pichichi udbaškiiii?
FK Sarajevo
Ovo mi se zasada sviđa, nema neočekivanih odlazaka iz tima, dovedena dva igrača koja ćemo vidjeti hoće li biti pojačanja ali smo svjedoci da zadnjih nekoliko igrača koji su došli pokazali su se kao pun pogodak i ne vidim razloga da i sa ovima ne bude isto.
Sad očekivati napad odmah na LŠ je nerealno više onako da bi se raja malo ložila. Što se tiče nekih mojih želja (nadam se realnih) za ovo evropsko ljeto je plasamn u drugo kolo kvalifikacija za LŠ i tamo u EL doći do play-offa (znači ekipa bi od utakmica u Evropi mogla zaraditi preko milion eura). Po meni mislim da bi svi mogli biti sa time prezadovoljni. Mongo bitnije je i sljedeće sezone ganjati u ligi duplu krunu.
Sad očekivati napad odmah na LŠ je nerealno više onako da bi se raja malo ložila. Što se tiče nekih mojih želja (nadam se realnih) za ovo evropsko ljeto je plasamn u drugo kolo kvalifikacija za LŠ i tamo u EL doći do play-offa (znači ekipa bi od utakmica u Evropi mogla zaraditi preko milion eura). Po meni mislim da bi svi mogli biti sa time prezadovoljni. Mongo bitnije je i sljedeće sezone ganjati u ligi duplu krunu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jbg, ostadoše u ligi.BordoSarajevo je napisao/la:Đe Đurić?SarajevoJeBordo je napisao/la:Đe vam je budzeeet pichichi udbaškiiii?
Da je kako zaganjati E.Zeca
jest vala upražnjena pozicija invalida u ekipihrn je napisao/la:Da je kako zaganjati E.Zeca
Tisuću selama za Azmira popušlića
U postu na svom Facebooku profilu Adukor je napisao:
“Došlo je vrijeme da se oprostim od ovog divnog kluba u kojem sam proveo zadnje dvije nevjerovatne sezone.
Prvo želim da izrazim veliku zahvalnost trenerima i mojim saigračima koji su me podržavali na i izvan terena.
Želim reći hvala divnim navijačima Horde Zla i svakom fanu Sarajeva, bilo je nevjerojatno kako ste navijali i podržavali nas sa tribina. Sarajevu želim sve najbolje u budućnosti i Sarajevo će uvijek biti u mom srcu bez sumnje, ponosan sam što sam nosio tradicionalni bordo dres.
Doviđenja za sada, dok se ne sretnemo ponovo.”
https://www.facebook.com/JoachimAdukor/ ... 6298997005
Otisao Sofranac daj Zeca.Fali nam ovih sto propustaju utakmice.Denchi je napisao/la:jest vala upražnjena pozicija invalida u ekipihrn je napisao/la:Da je kako zaganjati E.Zeca![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa evo Crnički baci štake, ko će ga zamjenit jbt mora neko cupkat pored terenamiky_hz je napisao/la:Otisao Sofranac daj Zeca.Fali nam ovih sto propustaju utakmice.Denchi je napisao/la:jest vala upražnjena pozicija invalida u ekipihrn je napisao/la:Da je kako zaganjati E.Zeca![]()
![]()
Ako ode crnicki definitivno zeca dovesti, moras radi balansa u timu imati jednog invalida
Sta je sa saidom i alispahicem jesu li i oni slobodni
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Subićfera je napisao/la:Ako ode crnicki definitivno zeca dovesti, moras radi balansa u timu imati jednog invalida