bhpremierliga12 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Mi smo s juniorima, vama slijedi 100% sa seniorima.![]()
Pitanje sta je veca 'bol'
Jest nas se pravi nasao pricati nema sta
Navikli ste ispadati

bhpremierliga12 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Mi smo s juniorima, vama slijedi 100% sa seniorima.![]()
prisonbreak je napisao/la:bhpremierliga12 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Mi smo s juniorima, vama slijedi 100% sa seniorima.![]()
Navikli ste ispadati
tuzlacity2017 je napisao/la:18.6.2019. 10:27
Uhapšen Michel Platini
Michel Platini, bivši predsjednik UEFA-e, uhapšen je rano jutros zbog dodjele Svjetskog prvenstva 2022. godine Kataru.
Francuska legenda je izabrana na funkciju predsjednika 2007. godine i na istoj poziciji proveo je do 2015. godine kada je suspendovan od strane FIFA--inog komiteta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Veliki Mišel Platini uhapšen.Hoćemo li uskoro biti svjedoci hapšenja u Slobodi?
Komisija koja češlja papire vezao za period vladavine prethodne uprave nailazi na zaprepašćujuće podatke.
Kome je tuzlanska vlast dala Slobodu u ruke nakon Husića?
prisonbreak je napisao/la:Imaju jos jedni Turci, slicni nama, traze klub u kolapsu da dodju, jestel spremni?
sviunapad1010 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Imaju jos jedni Turci, slicni nama, traze klub u kolapsu da dodju, jestel spremni?
Neda jala brat klub bogu ocu. Igrao se kao mali od 20 god pored stadiona
KenoRob je napisao/la:Ovo sto se na vasoj temi pise za likce je za povratit. Hej klub poslao ponudu mozes zamislit. Dabogda vam Zeljo ili Sarajevo pokupilo momka djaba ili bilo ko ustvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.