FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 17 jun 2019, 12:18

za_zivot_cijeli je napisao/la:Misimovicu i ostali,

je.bem li vam majke kroz majke!!!
:wtf:
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2019, 12:18

De potpisite nekog makar na 5 minuta da se promijeni prica na forumima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 17 jun 2019, 12:21

DANAN je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Sve uprave napolje.......
Nesposobnjakovici niste u stanju ocistiti snijeg koji je prestao padati prije par sati.....
Koliko jadan moras biti da preko foruma seres, nakon sto si izgubio mjesto u klubu?
Hajajhahajhahahhahahhahahahahah
Ja ga nikada nisam ni imao...
:opaopa:
Cuva Bog Zelju svog!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 17 jun 2019, 12:22

Ljudi izvinite, pretrazim temu da nadjem postove kad je raja **** mater Misimovicu nakon odgode protiv Borca kad se ima sta i vidjeti. :lol:
Sve nas ista lova spaja. Neprijatelji postase guzni haveri.
Cuva Bog Zelju svog!

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 17 jun 2019, 12:26

Lijepih dana kad je sportski segment bio jedini problem. Za manje od pola godine upropastise sve segmente kluba i odvedese velikana u blokadu. :cry:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 17 jun 2019, 12:32

Tristan10 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Zar nije Amar ispostovao da se pripreme odrade na planini. Kad odes u Antaliju ne valja, kad odes u Livno kazu propadamo. Da sno otisli na Bjelasnicu rekli bi raspad. Kad odemo na more, sto nismo na planini.

Daj ba, ne serimo vise. Palamudjenja svaki dan, kako vam ne dosadi. Kupite godisnje ako cete ici na utakmice, ako necete sta serete vise...

Otici ce Amar kad tad, kao sto je otisao Senad. Tu smo zbog Zelje a ne zbog pojedinaca..
Dobro je Amar rekao, sta fali Livnu. Ne znam koji povodom su trenirali u Hrasnici? Ali i to je pozitivno, mislim da je zdravije nego sto je ranije bilo, svaki trening izjave i komentari.
Otisli u Hrasnicu da se malo odvoje od ovog sranja i pritiska. Istina ljudi u klubu su sami napravili pritisak al sta sad da radimo. Ne mozemo iz ove kože.

Navijaci su previse poceli baviti o stvarima koje nisu njihove. Iz kreveta lezati i palamuditi.

Sto nisu dosli na skupstinu i predstavili sve sto imaju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 17 jun 2019, 12:32

AtlaZ je napisao/la:Lijepih dana kad je sportski segment bio jedini problem. Za manje od pola godine upropastise sve segmente kluba i odvedese velikana u blokadu. :cry:
Sportski segment nije ni postojao. To se vidi kroz 7 trenera u 4 godine, 3 takozvana sportska direktora i toliki broj igraca da sam neke i zaboravio da su igrali kod nas. Upravo zbog toga financijska situacija nije ni bila sjajna pa se novac od Sabanadzovica trosio prije nego sto smo mi saznali da je potpisao za AIK.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 17 jun 2019, 12:37

AtlaZ je napisao/la:Lijepih dana kad je sportski segment bio jedini problem. Za manje od pola godine upropastise sve segmente kluba i odvedese velikana u blokadu. :cry:
Aha a probleme sve stvorili u ovo pola godine, nije Slavko Petrovic bio trener kod najbolje uprave u historiji fudbale ne ne, nije se teren gradio i placao za vrijeme najbolje uprave ikad ne ne sve bilo super i sad ovi sve upropastise :rol: :rol:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 17 jun 2019, 12:39

Brate, molim te. Nemojte krizu praviti, molim te. Jedna skupstina, druga skupstina, ko je imao ili ima sta da kaze, tamo se prica. Ne na forumu, ne mailom, ne sa portalima. Razumijes.

Molim te fino kao brata, Zeljo je bitan, treba se drzati zajedno i da vidimo kako dalje. Daj bar da probamo.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 17 jun 2019, 12:41

Odvedoše ga mjenice i loši izvedbeni projekti g.hadzimilimetra.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 17 jun 2019, 12:41

AsharaK je napisao/la:Gledam ovu tabelu i kontam jest me sramota u pm, zar smo dosli do toga? Sta uradise levati od kluba. Btw, ovi momci koji ne zele vise ici gledati utakmice. Idite hebem ga ja, idete zbog Zelje a ne zbog supaka iz uprave koji haman pa nista ne rade. Zeljo je religija, bez Zelje se ne moze. Sretno danas.
mamaSmurf je napisao/la:Lopta je jutros jednako upadala u snijeg, kao i u 13 h.
Ne otkazati utakmicu na vrijeme, pustiti navijače da dođu kako bi odgledali ritual bacanja lopte na teren, e to je vrhunac bezobrazluka. Da ne govorim o sramoti, jer teren je MORAO biti spreman. Pet cenata snijega, da su fenove za kosu uključili, istopili bi ga do podne.
Ako im je cilj prazan stadion, onda O.K.
cikazubo je napisao/la:Smijesno stvarno, kad je AO bio tu, protivici su se zagrijavali na pomocnom kako bi se glavni sto vise cuvao kad dodje ovaj kisni/snijezni period, a ovi hadalji danas kaljugu napravise igrajuci hebene ševe u srcu senasterca iako se znalo da odgodjena tekma :( Stvarno vise ne zna covjek bil plako il se smijo, i na koga da uperi prstom :puke: Na terenu povrsinski snijeg max.5cm a oni ga nisu u stanju ukonit, sutra 300-400 ljudi na grbavici plafon..
Cuva Bog Zelju svog!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 17 jun 2019, 12:42

U cemu da pricamo kad je jedan Radnik uredjeniji klub od Zelje i umjesto nas igra Evropu, iako smo je na terenu izborili. Nekome je to normalno, ali ne i onima koji vole Zelju, a ne pojedince, ma ko oni bili. Sve nas ista ljubav spaja, ili bi bar trebala.
Kome se prosipaju suplje da je Evropa 10% Zeljinog budzeta? Milion i po KM nije 10%, nego mozda 50% ovakvog Zelje kojem je svaka marka bitna. Amarovim klimacima glavom Zeljo nije najbitniji jer bi bar jednu kritiku uputili na njegove nidje veze izjave. Cuj, sta ako nema licence. Pa tako ce nam licenca za premijer ligu doci u pitanje, hoce li opet biti pa sta.
Sta je sa licencom? Sra je sa zalbama? Jesu li nas slagali da su zalili Uefi, CAS-u, kome vec?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 jun 2019, 12:45

Hajmo zeko baci taj potpis pa da izdominiras ligu fino ove sezone :pray:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 17 jun 2019, 12:46

Tako **** matere i tjerase upravu nakon dva mjeseca u klubu, isti oni koji danas tjeraju ovu novu upravu i Amara. Da ne citiram sad da se pisalo da su se i tada bacale clanske kluba i slicno. Strpljenja ljudi, treba vremena za sve, ne moze se nista preko noci napraviti.
Cuva Bog Zelju svog!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 17 jun 2019, 12:50

Slagali da su tuzili? Ne znas sta pises a pises. Klub ti se obrati i ti im ne vjerujes ali vjerujes forumu i nikovima raznim. Umjesto uz klub stanes uz savez. Strasno. A namjerno nas sutaju, koriste sve nase probleme i to niko nista nego rezemo granu na kojoj sjedimo. Yebo to sto Radnik nema gdje trenirat, feninga nemaju, frizirani izvjestaji, to nema veze. Da ne pricam o nama, ko sta kako. Zalosno.

Željezničar za život cijeli!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 17 jun 2019, 12:51

HongKong je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:Misimovicu i ostali,

je.bem li vam majke kroz majke!!!
:wtf:
ima li to neki kontekst, vrijeme, trenutak, nesto?
sta mi zelis reci?

da sam lobotomac!? misketovac za petobu!? mrzim Zelju!? amarovac mozda!? gudalov!?
ciji li sam!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 jun 2019, 12:54

ZaZelju je napisao/la:U cemu da pricamo kad je jedan Radnik uredjeniji klub od Zelje i umjesto nas igra Evropu, iako smo je na terenu izborili. Nekome je to normalno, ali ne i onima koji vole Zelju, a ne pojedince, ma ko oni bili. Sve nas ista ljubav spaja, ili bi bar trebala.
Kome se prosipaju suplje da je Evropa 10% Zeljinog budzeta? Milion i po KM nije 10%, nego mozda 50% ovakvog Zelje kojem je svaka marka bitna. Amarovim klimacima glavom Zeljo nije najbitniji jer bi bar jednu kritiku uputili na njegove nidje veze izjave. Cuj, sta ako nema licence. Pa tako ce nam licenca za premijer ligu doci u pitanje, hoce li opet biti pa sta.
Sta je sa licencom? Sra je sa zalbama? Jesu li nas slagali da su zalili Uefi, CAS-u, kome vec?
U kakvom god da smo stanju,cuj Radnik uredeniji.Izborili europu preko nacionalnog kljuca.A Amar me malo razocarao kad )e u intervjuju bio jako agresivan sto se tice svojih bonusa
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2019, 12:54

irfo je napisao/la:Hajmo zeko baci taj potpis pa da izdominiras ligu fino ove sezone :pray:
Kakve su sanse? Vidim na onom tamo portalu da su poceli razgovori za produzetak, ali nista detaljnije nema.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 jun 2019, 12:56

Dokoljenko je napisao/la:Slagali da su tuzili? Ne znas sta pises a pises. Klub ti se obrati i ti im ne vjerujes ali vjerujes forumu i nikovima raznim. Umjesto uz klub stanes uz savez. Strasno. A namjerno nas sutaju, koriste sve nase probleme i to niko nista nego rezemo granu na kojoj sjedimo. Yebo to sto Radnik nema gdje trenirat, feninga nemaju, frizirani izvjestaji, to nema veze. Da ne pricam o nama, ko sta kako. Zalosno.

Ne kontam logiku ovih ljudi, klub izadje javno i kaze nesto i ne vjeruje im se, al hajmo vjerovat ljudima koji su pisali da ce uci u klub Zujo, pa skontamo da su slagali, pa ide nova laz Durakovic i Imsirovic ce, pa nije ni to istina, pa nece Amar biti trener vec Musa, Memic ili Alispahic, slagali i to.
Pa onda ove novije lazi, prodaje se klub Selimovicu, novi direktor je zapravo pitar, predsjednik ce biti Dzubur(cak mu i cestitali pojedini na forumu).
Dokle vise?
Zalba poslana i ici ce se do kraja jer smo ubijedjeni i pozitivan ishod. Al vjerujem da ce se i tu nekakav spin pronaci od internet brigada. Kazem sebi od sad samo diskusija sto se tice zelenog terena i opet me ovakvi iznerviraju i uvuku u ovu glupu raspravu.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 jun 2019, 12:59

LjoZee je napisao/la:
irfo je napisao/la:Hajmo zeko baci taj potpis pa da izdominiras ligu fino ove sezone :pray:
Kakve su sanse? Vidim na onom tamo portalu da su poceli razgovori za produzetak, ali nista detaljnije nema.
Znas da sam ja optimista uvijek :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.