Čestitam kapa dole
Sretno ....

Ako se nisu menjala pravila pred ovu sezonu,onda pobeda od 1 razlike sa primljenim golom nece biti dovoljna Dinamu protiv Paoka.Posto je Paok pobedio sa 1:0,tek ako Dinamo pobedi 1:0,onda se gleda medjusobni omer,ako Paok da gol i Dinamo pobedi 2:1,3:2... onda Paok prolazi zbog medjusobnog duela.jacky09 je napisao/la: Što se tiče Dinama, teška situacija. Ukoliko izgubimo od Villareala, a PAOK dobije Brugge onda je PAOK na 10, Villareal na 9, a Dinamo na 7. Znači treba nam pobjeda nad PAOK-om u Zagrebu! Pošto se prvo gleda međusobni omjer tada bismo bili izjednačeni i gledala bi se gol razlika. Dinamo trenutno ima najbolju gol razliku (4:1), PAOK (3:2).
Ipak, vjerujem u momke i Vahu.. vjerujem da mogu iznenaditi i Villareal u Španjolskoj uz malo sreće. Vidjeli smo u Zagrebu da Villareal nije bauk i uz maksimalni angažman svih igrača možemo doći do povoljnog rezultata.
Također nisam presiguran da će PAOK savladati Brugge. Brugge je sigurno bolja momčad od PAOK-a.. ali PAOK se dokazao kao odličan domaćin.. vidjet ćemo, nadam se da će im Brugge otkinuti 2 boda.
Ja iskreno ne očekujem ništa.. neka bude kako bude.. vjerujem da momci mogu dobiti PAOK, vjerujem da mogu igrati sa Villarealom tamo.. ali svima nama je poznato da to u prošlosti nije bilo dovoljno Dinamu da napravi neki rezultat u Europi. Dobar si primjer naveo i tu nesretnu 2004. kada smo vodili protiv Heerenveena 2:0 i onda nam uvališe 2 komada u zadnjih 5 minuta, drugi je čista krađa od strane austrijskog suca koji je svirao nepostojeći penal.. To mi je najveće razočaranje nakon 08.' i Turske što se športa tiče.dubrava je napisao/la:Uh, što su mi se purgeri nešto uzdigliPolako momci, spremate ražanj, a zeko (ne Zajec) još u šumi. Vrlo lako se može dogoditi da Dinamo i sa 10 bodova ispadne, što bi stvarno bila šteta.
Sjetite se samo tekme protiv Hereenvena, 2:0 15 minuta prije kraja, prolaz u džepu i onda dva naivna gola dok si reko keks. Buraz mi je tada pola stana razbio![]()
Zanimljivo je da je PAOK sva tri svoja gola dao iz prekida. Nisam se nadao da će dobiti Villareala. Ružna ekipa za gledati, ali 7 bodova im je na kontu..
zanimljivo je da su u utakmicama koje su pobijedili, te pobjede ostvarili bez ijedne prave šanse... ono su sve bili krumpiri, da veći ne mogu bitidubrava je napisao/la: Zanimljivo je da je PAOK sva tri svoja gola dao iz prekida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.