2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
The Lakers are in talks with the Hawks for Moe Wagner,Isaac Bonga, and Jemerio Jones
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Dallas zainteresiran za Mirotića i Beverleya.
Bojan Bogdanović teško da ostane u Indiani jer će dobiti ponude od 15-20 mil. po sezoni koje Indiana ne može platiti.
Dedmon iz Atlante jedan od najtraženijih free agenata ovo ljeto.
Bojan Bogdanović teško da ostane u Indiani jer će dobiti ponude od 15-20 mil. po sezoni koje Indiana ne može platiti.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Ne ganja Dallas Mirotica, Beverlya da. Iz Milwaukeea ciljaju Brogdona ili Midletonea, ali najaktuelnija prica je Kemba - Al Horford. Mavsi pokusavaju napraviti s'n't sa CHA, iako licno smatram da je dosta realnija opcija Beverly.jajce123 je napisao/la:Dallas zainteresiran za Mirotića i Beverleya.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- invincible1921
- Kontakt:
Po meni je rodjen da igra u UtahNEZALAGANJE je napisao/la:Conely nije udaren u glavu,ali isto tako vec 2 sezone ne moze covjek da se sastavi od silnih povreda.Velika kocka UTA.Justin je napisao/la:Conley nije udaren u glavu. Barem mislim da nije.BuffonGigi je napisao/la:Utah sa Conleyem moze dozivjeti istu sudbinu kao Boston s Irvingom, da bez obzira na ocigledan upgrade budu neprepoznatljivi.

=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I meni je on,na papiru,odlican fit za njih.Timski igrac,igra u oba pravca.invincible1921 je napisao/la:
Po meni je rodjen da igra u Utahsavrsen fit e sad moze se i sve raspast
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The Celtics, I’m told, are emerging as a stealth suitor for Charlotte Hornets free agent Kemba Walker
- Donnie Darko
- Kontakt:
guverner sarver

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pripremam se za godišnji, pa puno vise radim ovih dana , pa nikako ne mogu da upratim , koliko ce na kraju Lakersi imati Cap space za 2019/20 sad se prica o 19 mil ?
, prije o 23 pa onda ako Davis ne uzme neki bonus onda 27 , a kao moglo bi i 32 mil $
stvarno kako tolika odstupanja , nista mi nije jasno 

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 25 jun 2019, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja sam guverner ovog telefona na kojem pisem i auta kojeg vozim.Jos godinu-dvije i postajem guverner stana 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ukratko, ako davis odbaci 4 miliona bonusa imacemo 32, ako ne odbaci imacemo 28... a odbacit ce sigurnoKobe Bryant je napisao/la:Priprema se za godišnji pa puno vise radim ovih dana , pa nikako ne mogu da upratim , koliko ce na kraju Lakersi imati Cup spice za 2019/20 sad se prica o 19 mil ?, prije o 23 pa onda ako Davis ne uzme neki bonus onda 27 , a kao moglo bi i 32 mil $
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slabo ti je to,ukratko.KK_Bosna je napisao/la:ukratko, ako davis odbaci 4 miliona bonusa imacemo 32, ako ne odbaci imacemo 28... a odbacit ce sigurnoKobe Bryant je napisao/la:Priprema se za godišnji pa puno vise radim ovih dana , pa nikako ne mogu da upratim , koliko ce na kraju Lakersi imati Cup spice za 2019/20 sad se prica o 19 mil ?, prije o 23 pa onda ako Davis ne uzme neki bonus onda 27 , a kao moglo bi i 32 mil $

Situacija je dosta slozenija zbog trenutka kada ce AD biti dodan u roster.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa sta jel nas Wojo bas toliko mrzi pa sad govori o 19 mil $ ?
ma dobro, postoji mogucnost i da imamo 60 miliona ako davis nikako ne dodjeNEZALAGANJE je napisao/la:Slabo ti je to,ukratko.KK_Bosna je napisao/la:ukratko, ako davis odbaci 4 miliona bonusa imacemo 32, ako ne odbaci imacemo 28... a odbacit ce sigurnoKobe Bryant je napisao/la:Priprema se za godišnji pa puno vise radim ovih dana , pa nikako ne mogu da upratim , koliko ce na kraju Lakersi imati Cup spice za 2019/20 sad se prica o 19 mil ?, prije o 23 pa onda ako Davis ne uzme neki bonus onda 27 , a kao moglo bi i 32 mil $
![]()
Situacija je dosta slozenija zbog trenutka kada ce AD biti dodan u roster.

najcrnje slutnje su te o nekih 19 miliona, ali nema sanse da se to desi... pelinka i paul su prejaki igraci da bi se takvo nesto desilo... dakle 28 ili 32, a ipak je realnije 32
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Marc Stein
@TheSteinLine
·
5m
We can scratch "stealth." Boston and Dallas are at the front of the line that will be trying to lure Kemba Walker away from Charlotte, league **** say
@TheSteinLine
·
5m
We can scratch "stealth." Boston and Dallas are at the front of the line that will be trying to lure Kemba Walker away from Charlotte, league **** say
Restricted free agent Kristaps Porzingis and the Dallas Mavericks will meet when free agency opens on June 30 and the franchise plans to offer Porzingis a full five-year, $158 million maximum contrac
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ja koliko znam da vaša "najsigurnija i najvjerovatnija" opcija gdje će Lakersi imati 32 miliona uključuje da ga ne potpišu do 6. jula što bi Pelicansima otvorilo da ga pošalju bilo gdje drugo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.