FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Daj Graovca i Subića pa da izginemo 
Pripremljena je podloga odavno, namjerno nismo izborili europu da se umanji vrijednost kluba i da joMu sto jeftinije udje u klub.GOAT je napisao/la:Priprema se podloga da Selimovic udje u klub.Sad je idealno vrjeme nema se para,nema evrope imaju odlicno opravdanje.irfo je napisao/la:Morate shvatit da mi marke nemamo![]()
Jedino Bekric i Svraka mogu doci, ali dzaba da igraju
Kad udje gospodin u klub zahtjevam promjenu smajlija s kahvom, umjesto toga sarajevska u ruci. Fala na razumijevanju.
Cuva Bog Zelju svog!
Kakav kraj, tek je pocetakOsim13 je napisao/la:Biće ovo fina ekipica na kraju
Cuva Bog Zelju svog!
A to sto ce sparsi uzimat zeljne pare i led reklame,to niko nista?JEL!?HongKong je napisao/la:Pripremljena je podloga odavno, namjerno nismo izborili europu da se umanji vrijednost kluba i da joMu sto jeftinije udje u klub.GOAT je napisao/la:Priprema se podloga da Selimovic udje u klub.Sad je idealno vrjeme nema se para,nema evrope imaju odlicno opravdanje.irfo je napisao/la:Morate shvatit da mi marke nemamo![]()
Jedino Bekric i Svraka mogu doci, ali dzaba da igraju![]()
Kad udje gospodin u klub zahtjevam promjenu smajlija s kahvom, umjesto toga sarajevska u ruci. Fala na razumijevanju.
23
Kad se sjetim šta nam je Subić radio na Grbavici
Lik od svog gola dođe predribla pet-sest igraca i onda Antol spasi
Graovac-suvišno pričati kupio me je kad se bacio na glavu u jednoj utakmici nezz u kojoj tacno spasio je cist gol svaka cast
Uz Graovca,Subića krilo i špica imali bi 99% šansi za titulu
Graovac-suvišno pričati kupio me je kad se bacio na glavu u jednoj utakmici nezz u kojoj tacno spasio je cist gol svaka cast
Zadnja izmjena: Cevap, dana/u 27 jun 2019, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Siroki 1:1 kad je Veca s 70 metara pogodioCevap je napisao/la:Kad se sjetim šta nam je Subić radio na Grbavici![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Valjda placaju sto iznajmljuju ledove. More li spisak forumskih pitanja za upravu.
1.Placaju li sto koriste nase ledove?
2.Oce li i kad ce ako ce bit No.1 dobavljac opreme?
3.Zasto vise niko ne dovodi igrace poput Vranjesa, Zahirovica, Bekrica, Zebe, Jahica, Hervasa? Zasto moramo dovoditi mlade i perspektivne igrace? Senad to nije radio.
Bebo vrati se 
1.Placaju li sto koriste nase ledove?
2.Oce li i kad ce ako ce bit No.1 dobavljac opreme?
3.Zasto vise niko ne dovodi igrace poput Vranjesa, Zahirovica, Bekrica, Zebe, Jahica, Hervasa? Zasto moramo dovoditi mlade i perspektivne igrace? Senad to nije radio.
Cuva Bog Zelju svog!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Taj Senad mi se nije sa svojom postenom bracom udostojio dati obicnu potvrdu da mogu da idem na preporuku nigdje.... Nego sam da se prijavljujem u Pofalicki toliko o njemu....
Subica nikad nisam miriso i nadam se da ga necemo dovoditi. Graovac je totalna suprotnost od njega, i kao igrac i kao karakter. Ako dodje Graovac, mislim da nam vise niko i ne treba. Boljeg stopera od njega ne mozemo dovesti.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako se Graovac vrati ja se skidam go. Gdje god odluci sindikat forumasa 
Pravi momak, olicenje sportiste. I jos fajter.
@Hongkong sto ti kazes, Zeljin DNK.
Pravi momak, olicenje sportiste. I jos fajter.
@Hongkong sto ti kazes, Zeljin DNK.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 27 jun 2019, 00:36, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sve ce to Brko pozlatiti
Graovac je prava ljudina. Volio bi da se vrati.
Subic tek 26 godina puni, koliko vec igra djeluje da je Bogijev vrsnjak. Igrao je s Partizanom u Europa ligi u grupama, sigurno veliko iskustvo. Ono sto se meni svidja kod njega je sto moze igrati i beka i krilo, protiv slabijih ekipa ga stavis na beka i automatski imas viska igraca naprijed, a protiv jacih na krilo da ima osiguraca u odbrani. One njegove prodore nema ni jedan igrac u nasoj ligi.
Graovac je prava ljudina. Volio bi da se vrati.
Subic tek 26 godina puni, koliko vec igra djeluje da je Bogijev vrsnjak. Igrao je s Partizanom u Europa ligi u grupama, sigurno veliko iskustvo. Ono sto se meni svidja kod njega je sto moze igrati i beka i krilo, protiv slabijih ekipa ga stavis na beka i automatski imas viska igraca naprijed, a protiv jacih na krilo da ima osiguraca u odbrani. One njegove prodore nema ni jedan igrac u nasoj ligi.
Cuva Bog Zelju svog!
Zna li se šta u vezi Vece, ostaje li ili ima neka mušterija za njega?kerimatomic1921 je napisao/la:Poslije ovako lijepih dana i novosti, ja bi volio da se malo i rubrika odlazaka popravi. Ima tu kukolja koje treba otpustiti radi sramnih poteza prosle sezone. Pogotovo one sto ne znaju osnovne fudbalskog šuta.
Jeste da je lijepo i da sve ide na bolje, ali ja onih 5 kola ponizenja ne mogu tek tako zaboraviti.
Sad jedva cekam i nadam se da cemo ove sezone trpati one koji su dolazili na GRBAVICU da uzimaju bodove prošle sezone i kur cili se sa imenom i renomeom FK ŽELJEZNIČAR prvenstveno T.City,Zvijezda,Radnik pa onda ostali
aBd da vidimo one utakmice sa 3-4-5-6 golova u mreži nekog protivnika da igramo kao nekad da ne prelaze centra
I još jedna stvar
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
BEGIĆU ELVEDINE NAPUŠI SE KUR ČINE
aBd da vidimo one utakmice sa 3-4-5-6 golova u mreži nekog protivnika da igramo kao nekad da ne prelaze centra
I još jedna stvar
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
BEGIĆU ELVEDINE NAPUŠI SE KUR ČINE
- kolezeljovac
- Kontakt:
Graovac sa storijem srecno momci na derbiju 2:2 me je kupio jos vise....
Asistencija Zecu za gol protiv plemica na Grbavici... Ono je umjetnost
Asistencija Zecu za gol protiv plemica na Grbavici... Ono je umjetnost
potpisao je on vec, danas samo zvanicna objavaglavniurednik je napisao/la:sutra potpisujeonsarh je napisao/la:Dokle je Bojo? jeli došao? veceras predstavljanje? zna li se sta za Subasica?
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
-
Transfer1312
- Kontakt:
Zaista mi nije jasno zasto prizivate Subica , a sa takvim.igracima koji su prije par godina bili top i 2 3godine nisu sastavili cestito utakmice imamo jako negativna iskustva. Na kraju krajeva bio je na posudbi cini mi se u slobodi , i lutao jako cesto povrijedjen upitna forma i kvaliteta , ja sam apsolutno protiv. Zelja mi je vidjeti E.Sehica na lijevom beku...
Treba gledat i aktivno a ne pasivno mi se sjecamo.njegovih driblinga prije 4 godine , pa dosad se mogao promjenit okilavit da ne zna gdje da trci ako cemo iskreno
Treba gledat i aktivno a ne pasivno mi se sjecamo.njegovih driblinga prije 4 godine , pa dosad se mogao promjenit okilavit da ne zna gdje da trci ako cemo iskreno
imamo dva beka Sinišu i Pavića,kad prođu pripreme sa Brkom to će biti sasvim drugi igrači, vidjet cete, rezerve nek budu naša djeca i mjera, sta ce nam ko
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, kosuljaplava, Plavamamba i 14 gostiju.