MElloo je napisao/la:
Its happening
Rekao sam ti to prije 2mjeseca
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
MElloo je napisao/la:
Its happening
Mada evo ipak čitam navijače Miamija kažu da je bio Richardson uključen, ali je propalo kad je Thibs pokušao promijeniti originalni trade koji su dogovorili.NEZALAGANJE je napisao/la:Istina,onda nek nastave propustati,ako toliko cijene ovog.
Jedino i vrijedno sto bi MIA prakticno dao u tom potencijalnom S%Tu je JRich.Kombinacija Dragic i Olynyk su ugovori koje bi MIA rado skinuo i da nije Butler u pitanju.To sam siguran.
Ma Durant je mentor Alonzu ima godina dana vec, cudi me pa ga nije ranije pratio.Ovo ne mroa nista znacitLillard je napisao/la:MElloo je napisao/la:
Its happening![]()
Rekao sam ti to prije 2mjeseca
I meni su oni korisni igraci.Daleko od toga da su losi kad igraju u punom kapacitetu.Problem je sto Dragic ulazi u 33. godinu,a prosle sezone je odigrao samo 36 utakmica,dok Olynyk stagnira i cesto je nekonstantan.IlCapitano je napisao/la:Mada evo ipak čitam navijače Miamija kažu da je bio Richardson uključen, ali je propalo kad je Thibs pokušao promijeniti originalni trade koji su dogovorili.NEZALAGANJE je napisao/la:Istina,onda nek nastave propustati,ako toliko cijene ovog.
Jedino i vrijedno sto bi MIA prakticno dao u tom potencijalnom S%Tu je JRich.Kombinacija Dragic i Olynyk su ugovori koje bi MIA rado skinuo i da nije Butler u pitanju.To sam siguran.
Ne znam, jedini baš loši ugovori Miamija na više godina su meni James Johnson i Waiters. Zaboravlja se koliko je Dragić dobar kad je zdrav, a baš treba neko takav 76ersima. Olynyk je solidan visoki sa šutem za 3 i nelošim ugovorom za koji mislim da ima puno šanse da ide opt out sljedeće ljeto. Možda ih ja precjenjujem ili ne znam dobro procijeniti koliko su timovi spremni dati u s&t jer ih baš i nema puno, ali meni su obojica dobri igrači.
to sto ti pricas jeste mogucnost ako miami heat zeli jimmyja po svaku cijenu, al daj nemoj to predstavljat kao da phila ima prednost u toj priciNEZALAGANJE je napisao/la:Ok,PHI nece dobiti nista,a MIA ce propustiti ogromnu priliku za legitimnog All star igraca zbog JRicha?Chinaglia je napisao/la: zato jer jimmy moze otic negdje drugdje, a phila ostat s kitom u ruci
na s&t bar mogu dobit nesto
no jos uvijek nigdje nisam procitao da jimmy ne zeli ostat u phili... ok, pise se kao da zeli u miami, but still...
Biti ce Middleton u BuckseChinaglia je napisao/la:joj kako bih volio neki veliki potpis nocas, al nista od tog
treba cekat glumce kawhija i duranta da obave x razgovora lol... al neka bude bar nekih uzbudjenja
MIA jos od prisilnog penzionisanja Bosha pokusava dovesti legitimnog All star igraca i to im ne polazi za rukom.Sad,kad konacno to imaju priliku(po izvjestajima barem),treba da to upropaste zbog JRicha,ako ga PHI bude zeljela?Chinaglia je napisao/la:to sto ti pricas jeste mogucnost ako miami heat zeli jimmyja po svaku cijenu, al daj nemoj to predstavljat kao da phila ima prednost u toj priciNEZALAGANJE je napisao/la:Ok,PHI nece dobiti nista,a MIA ce propustiti ogromnu priliku za legitimnog All star igraca zbog JRicha?Chinaglia je napisao/la: zato jer jimmy moze otic negdje drugdje, a phila ostat s kitom u ruci
na s&t bar mogu dobit nesto
no jos uvijek nigdje nisam procitao da jimmy ne zeli ostat u phili... ok, pise se kao da zeli u miami, but still...
smatram da je puno realnije da phila dobije nesto, a ne ono sto bi zeljeli... jimmyja boli patka, ne ode li u miami, tu su la clippersi, tu je brooklyn, uvijek ce bit neko, a vidjecemo koliko miami zeli jimmyja, ako phila zaigra na sve il nista, mada ja smatram da nece, tj. mogu pokusat, dobit odbijenicu i uzet sta im se nudi ako im odgovara
Chinaglia je napisao/la:joj kako bih volio neki veliki potpis nocas, al nista od tog
treba cekat glumce kawhija i duranta da obave x razgovora lol... al neka bude bar nekih uzbudjenja
Dobit ćeš****: Kevin Durant will announce his free agent decision tonight on his company owned sports business network: https://www.instagram.com/theboardroom/
pa vrijedniji im je cap od josha richardsona, koji je jako dobar igrac :mrgreen:NEZALAGANJE je napisao/la:
Pa to ti i govorim sve vrijeme.Odluka je njihova.Da li cap,da li im se svidja JRich toliko,bez obzira sta Jimmy zelio.Chinaglia je napisao/la:pa vrijedniji im je cap od josha richardsona, koji je jako dobar igracNEZALAGANJE je napisao/la:
new york knicksi :pray:IlCapitano je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:joj kako bih volio neki veliki potpis nocas, al nista od tog
treba cekat glumce kawhija i duranta da obave x razgovora lol... al neka bude bar nekih uzbudjenjaDobit ćeš :mrgreen:****: Kevin Durant will announce his free agent decision tonight on his company owned sports business network: https://www.instagram.com/theboardroom/

The Sacramento Kings are expected to make a massive offer to Al Horford at the start of free agency.
Jonas Valanciunas To Sign Three-Year, $45M Deal With Grizzlies
Nets Expected To Have Interest In Tobias Harris If They Fail To Sign Kevin Durant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.