2019-20 NBA Preseason

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: 2019-20 NBA Preseason

Post Postao/la Lillard » 30 jun 2019, 21:02

MElloo je napisao/la:slika
Its happening
:mrgreen:

Rekao sam ti to prije 2mjeseca :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jun 2019, 21:03

NEZALAGANJE je napisao/la:Istina,onda nek nastave propustati,ako toliko cijene ovog. ;)

Jedino i vrijedno sto bi MIA prakticno dao u tom potencijalnom S%Tu je JRich.Kombinacija Dragic i Olynyk su ugovori koje bi MIA rado skinuo i da nije Butler u pitanju.To sam siguran.
Mada evo ipak čitam navijače Miamija kažu da je bio Richardson uključen, ali je propalo kad je Thibs pokušao promijeniti originalni trade koji su dogovorili.

Ne znam, jedini baš loši ugovori Miamija na više godina su meni James Johnson i Waiters. Zaboravlja se koliko je Dragić dobar kad je zdrav, a baš treba neko takav 76ersima. Olynyk je solidan visoki sa šutem za 3 i nelošim ugovorom za koji mislim da ima puno šanse da ide opt out sljedeće ljeto. Možda ih ja precjenjujem ili ne znam dobro procijeniti koliko su timovi spremni dati u s&t jer ih baš i nema puno, ali meni su obojica dobri igrači. :mrgreen:

Neki Miamijev insider kaže da je siguran da će se ovo desiti i da je Dragić 100% uključen. :?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jun 2019, 21:08

Lillard je napisao/la:
MElloo je napisao/la:slika
Its happening
:mrgreen:

Rekao sam ti to prije 2mjeseca :mrgreen:
Ma Durant je mentor Alonzu ima godina dana vec, cudi me pa ga nije ranije pratio.Ovo ne mroa nista znacit :mrgreen:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 jun 2019, 21:09

IlCapitano je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Istina,onda nek nastave propustati,ako toliko cijene ovog. ;)

Jedino i vrijedno sto bi MIA prakticno dao u tom potencijalnom S%Tu je JRich.Kombinacija Dragic i Olynyk su ugovori koje bi MIA rado skinuo i da nije Butler u pitanju.To sam siguran.
Mada evo ipak čitam navijače Miamija kažu da je bio Richardson uključen, ali je propalo kad je Thibs pokušao promijeniti originalni trade koji su dogovorili.

Ne znam, jedini baš loši ugovori Miamija na više godina su meni James Johnson i Waiters. Zaboravlja se koliko je Dragić dobar kad je zdrav, a baš treba neko takav 76ersima. Olynyk je solidan visoki sa šutem za 3 i nelošim ugovorom za koji mislim da ima puno šanse da ide opt out sljedeće ljeto. Možda ih ja precjenjujem ili ne znam dobro procijeniti koliko su timovi spremni dati u s&t jer ih baš i nema puno, ali meni su obojica dobri igrači. :mrgreen:
I meni su oni korisni igraci.Daleko od toga da su losi kad igraju u punom kapacitetu.Problem je sto Dragic ulazi u 33. godinu,a prosle sezone je odigrao samo 36 utakmica,dok Olynyk stagnira i cesto je nekonstantan.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2019, 21:11

NEZALAGANJE je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: zato jer jimmy moze otic negdje drugdje, a phila ostat s kitom u ruci

na s&t bar mogu dobit nesto

no jos uvijek nigdje nisam procitao da jimmy ne zeli ostat u phili... ok, pise se kao da zeli u miami, but still...
Ok,PHI nece dobiti nista,a MIA ce propustiti ogromnu priliku za legitimnog All star igraca zbog JRicha?
to sto ti pricas jeste mogucnost ako miami heat zeli jimmyja po svaku cijenu, al daj nemoj to predstavljat kao da phila ima prednost u toj prici

smatram da je puno realnije da phila dobije nesto, a ne ono sto bi zeljeli... jimmyja boli patka, ne ode li u miami, tu su la clippersi, tu je brooklyn, uvijek ce bit neko, a vidjecemo koliko miami zeli jimmyja, ako phila zaigra na sve il nista, mada ja smatram da nece, tj. mogu pokusat, dobit odbijenicu i uzet sta im se nudi ako im odgovara

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2019, 21:13

****: Boston's showing interest in a 3-team sign-and-trade w/ Kyrie Irving (Nets), Kemba Walker (Celtics) and Terry Rozier (Hornets). Boston wants to create a full MLE and would likely need to surrender at least a first-round pick to Nets. So far, talks are exploratory.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2019, 21:18

joj kako bih volio neki veliki potpis nocas, al nista od tog

treba cekat glumce kawhija i duranta da obave x razgovora lol... al neka bude bar nekih uzbudjenja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2019, 21:20

Chinaglia je napisao/la:joj kako bih volio neki veliki potpis nocas, al nista od tog

treba cekat glumce kawhija i duranta da obave x razgovora lol... al neka bude bar nekih uzbudjenja
Biti ce Middleton u Buckse :kafa: :mrgreen:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 jun 2019, 21:23

Chinaglia je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: zato jer jimmy moze otic negdje drugdje, a phila ostat s kitom u ruci

na s&t bar mogu dobit nesto

no jos uvijek nigdje nisam procitao da jimmy ne zeli ostat u phili... ok, pise se kao da zeli u miami, but still...
Ok,PHI nece dobiti nista,a MIA ce propustiti ogromnu priliku za legitimnog All star igraca zbog JRicha?
to sto ti pricas jeste mogucnost ako miami heat zeli jimmyja po svaku cijenu, al daj nemoj to predstavljat kao da phila ima prednost u toj prici

smatram da je puno realnije da phila dobije nesto, a ne ono sto bi zeljeli... jimmyja boli patka, ne ode li u miami, tu su la clippersi, tu je brooklyn, uvijek ce bit neko, a vidjecemo koliko miami zeli jimmyja, ako phila zaigra na sve il nista, mada ja smatram da nece, tj. mogu pokusat, dobit odbijenicu i uzet sta im se nudi ako im odgovara
MIA jos od prisilnog penzionisanja Bosha pokusava dovesti legitimnog All star igraca i to im ne polazi za rukom.Sad,kad konacno to imaju priliku(po izvjestajima barem),treba da to upropaste zbog JRicha,ako ga PHI bude zeljela?
To nema nikakve logike prijatelju.

PHI svakako nema potpunu kontrolu,ali ne mozes predstavljati da oni trebaju da uzmu bilo sta.Apsolutno ne moraju,jer cap koji bi kreirao eventualni odlazak Butlera za dz im je vrijedniji od kombinacije Dragic/Olynyk.Znaci taj cap je upravo ono sto dobijaju i oni APSOLUTNO nisu prisiljeni raditi nista sto ne zele i u cemu se ne vide.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jun 2019, 21:26

Chinaglia je napisao/la:joj kako bih volio neki veliki potpis nocas, al nista od tog

****: Kevin Durant will announce his free agent decision tonight on his company owned sports business network: https://www.instagram.com/theboardroom/
Dobit ćeš :mrgreen:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 jun 2019, 21:27

****: Kevin Durant will announce his free agent decision tonight on his company owned sports business network: https://www.instagram.com/theboardroom/
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 jun 2019, 21:28

Ovo su 99% Knicksi ili Netsi,cim on ovako brzo saopstava odluku.
I gle cuda,kad otvoris ovu instagram stranicu,prvo lice koje ugledas je RJ. :D
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 jun 2019, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2019, 21:29

MIA jos od prisilnog penzionisanja Bosha pokusava dovesti legitimnog All star igraca i to im ne polazi za rukom.Sad,kad konacno to imaju priliku(po izvjestajima barem),treba da to upropaste zbog JRicha,ako ga PHI bude zeljela?

PHI svakako nema potpunu kontrolu,ali ne mozes predstavljati da oni trebaju da uzmu bilo sta.Apsolutno ne moraju,jer cap koji bi kreirao eventualni odlazak Butlera za dz im je vrijedniji od kombinacije Dragic/Olynyk.Znaci taj cap je upravo ono sto dobijaju i oni APSOLUTNO nisu prisiljeni raditi nista sto ne zele i u cemu se ne vide
pa vrijedniji im je cap od josha richardsona, koji je jako dobar igrac :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2019, 21:29

Ako on ode na istok znaci bjezi od Kawhi-a koji ce na zapad. :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jun 2019, 21:30

Ja mislim da ide u Knickse. Reče nedavno da ga niko ne može regrutovati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 jun 2019, 21:30

Chinaglia je napisao/la:

PHI svakako nema potpunu kontrolu,ali ne mozes predstavljati da oni trebaju da uzmu bilo sta.Apsolutno ne moraju,jer cap koji bi kreirao eventualni odlazak Butlera za dz im je vrijedniji od kombinacije Dragic/Olynyk.Znaci taj cap je upravo ono sto dobijaju i oni APSOLUTNO nisu prisiljeni raditi nista sto ne zele i u cemu se ne vide
pa vrijedniji im je cap od josha richardsona, koji je jako dobar igrac :mrgreen:
Pa to ti i govorim sve vrijeme.Odluka je njihova.Da li cap,da li im se svidja JRich toliko,bez obzira sta Jimmy zelio. ;)

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 30 jun 2019, 21:30

Knicksi 120%.
1921

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2019, 21:31

IlCapitano je napisao/la:

Dobit ćeš :mrgreen:
new york knicksi :pray:

slika

propade mi **** gif heh

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2019, 21:34

joj boze, kawhi i kevin durant u new york knicksima

please god, make it happen !!!!!!!!!

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 30 jun 2019, 21:34

The Sacramento Kings are expected to make a massive offer to Al Horford at the start of free agency.
Jonas Valanciunas To Sign Three-Year, $45M Deal With Grizzlies
Nets Expected To Have Interest In Tobias Harris If They Fail To Sign Kevin Durant
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Zaključano

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []