Clutch je napisao/la:Cekamo Stephen A reakciju
Brooklyn is making a clean sweep tonight: Brooklyn will sign Kevin Durant, Kyrie Irving and DeAndre Jordan, league **** tell ESPN.
Sad gledamo gdje ce uklopiti Jordana i kako!?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Clutch je napisao/la:Cekamo Stephen A reakciju
I bolje sto nisu Knicksi, ahilovu je pokido, uptinik. Dosta ti je Amar'ea i losih ugovora koji su Knicksi davali godinama. Lagano samo, nije problem.Knicksima dovest zvijezduMElloo je napisao/la:Prestajem pratiti nba **** ovo
Minimalac I guess?NEZALAGANJE je napisao/la:Clutch je napisao/la:Cekamo Stephen A reakciju
Brooklyn is making a clean sweep tonight: Brooklyn will sign Kevin Durant, Kyrie Irving and DeAndre Jordan, league **** tell ESPN.
Sad gledamo gdje ce uklopiti Jordana i kako!?
I ja bas razmisljam, da ne znam koliko bi se obradovao da je moja fransiza. Ahilova je to.alemsa je napisao/la:I bolje sto nisu Knicksi, ahilovu je pokido, uptinik. Dosta ti je Amar'ea i losih ugovora koji su Knicksi davali godinama. Lagano samo, nije problem.Knicksima dovest zvijezduMElloo je napisao/la:Prestajem pratiti nba **** ovo
Naravno, i za njega i još 2 maxaBarbarossa je napisao/la:Imaju li Netsi u capu prostora za Kawhia?
Pa šta ti to govori?Brokula je napisao/la:Jel moguće da Lakersi nisu pokušali dovesti Kembu ili Irvinga?
Njemu ovo nikako ne odgovara, nece minute vidjeti na terenu, valjda bude neki sign and trade da ode u knickse ili warriorse, to bi mu najbolje bilogaston je napisao/la:Evo Musi prstena.
Vjerovatno je Kawhi dogovoren. Bar se nadam jelBrokula je napisao/la:Jel moguće da Lakersi nisu pokušali dovesti Kembu ili Irvinga?
Warriorsi mu davali 220M, auhMaestro^^ je napisao/la:****: Durant will sign a 4-year, $164M deal with the Nets; Irving will sign 4-years, $141M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.