Prva liga Republike Srpske 2019/20

Avatar
PanajotPano
Postovi: 324
Pridružen/a: 08 jun 2016, 14:17
Kontakt:

Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la PanajotPano » 03 jul 2019, 10:05

$ зај. & ' " " " ову ' :)

$ је ? у ФСРС $ - " & - $ " " " на терену ? " у & ?.

У то " $ $ ":

02.07.2019 Dragiša Ćorsović
KUD PLOVI NAŠ FUDBALSKI BROD?
Sutra Fudbalski savez Republike Srpske treba da preseče i razreši dileme ko ide u koju ligu!!! Smešno zvuči, da Izvršni odbor našeg saveza odlučuje o tome, a ne klubovi, na zelenom terenu! Na žalost, to je kod nas tako!!!

Pobednici nekih liga su odustali od prelaska u viši rang, a kako nemamo izričit pravilnik o popunjavanju liga onda se čeka Izvršni odbor.

Kažu, biće prema ranijoj praksi!? Kada nemate pravilnike, onda imate praksu!!!

Smešno, čudno, neverovatno…Zašto je to tako, valjda znaju u Fudbalskom savezu Republike Srpske.

Evo, mi nećemo da budemo maliciozni i zlobni pa da kažemo da je taj ‘’pravni vakum’’ ostavljen namerno, da bi se moglo mešetariti!

Biće dakle sutra

veoma zanimljivo, na Izvršnom odboru. Mnogi predviđaju i da se Izvršni odbor ‘’pocepa’’ na više strana i frakcija. Krivicu za to, ako se desi, snosi prvi u Fudbalskom savezu Republike srpske, Mile Kovačević. Zašto?

Okružio se on klimoglavcima, poltronima (čast izuzecima) kvazi stručnjacima…Oni su hranili njegov izuzetno izraženi ego. Smatra(o) se nepogrešivim, jedinstvenim….Naravno, kada vam svi oko vas govore da ste najbolji, najpametniji početne u to da verujete.

Ogledalo kod kuće sklonite i uživate u svojim natprirodnim mogućnostima…

Toliko se prvi u fudbalu Srpske osilio da je većinu odluka donosio sam…

Najznačajnija u poslednjih nekoliko godina , skraćenje Prve lige, bilo je članovima Izvršnog odbora servirana. Evo, neka neko od njih kaže da je znao šta će biti na toj sada već istorijskoj sednici početkom jula, prošle godine. Stigli su na sednici i na njoj im je Mile saopštio - skraćuje se liga!!!

Prihvatili su to uglavnom svi. Izuzetak je, ako su naše informacije tačne, Rade Vasiljević iz Foče. Presečeneo , sekirom. Ni konsultacija, ni mogućnosti da se argumentima odgovori! Mile presekao i kraj.

Sada mu se bune klubovi. Bunili su se i ranije, tamo s kraja godine. Opet je Mile sekirom presekao. Nema povlačenja odluke. Teško da će se povući ona i sutra, mada su mnogi za to...Mi nećemo reći uradite to ili ovo, mi ćemo samo sugerisati – Kovačeviću smanji ego, nisi ti jedini u našem fudbalu koji nešto zna. Možda znaš i manje od mnogih od nas!!!

Idemo dalje sa samoodlučivanjem...

Utakmica finala Kupa Republike Srpske u Šamcu. Nije bilo razgovora. Sam odlučio, a svi članovi Izvršnog odbora i njegovi zamenici bila za Šamac. Samo, trebalo je ’’ubrati’’ poene...

Pitanje, ko je i kada dogovarao, sa srpske strane, da za generalnog sekretara Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovi bude izabran Adnan Džemidžić, umesto Jasmina Bakovića. Mile Kovačević je tada članovima Izvršnog odbora iz Fudbalskog saveza Republike Srpske, jasno i glasno rekao: - Obećao sam predsedniku (Elvedinu Begiću) pet naših glasova!!!??? Zašto??? Kako!!! Da li je to bio glas za SDA! Džemidžić je bio na izbornoj listi SDA prošle godine. Baković nije! Da li je to Fudbalski savez Republike Srpske bio u političkoj koaliciji sa Strankom demokratske akcije??? Jeste, bio je!

Hoćemo li dalje!!! Ko, kada i zašto je odlučio da promeni popunjavnje komsija za sprovođenje tendera u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine. Ko je ispred Fudbalskog saveza Republike Srpske u tom poslu. Čoveka niko ne zna? Zna ga onaj ko treba da zna...

Hoćemo li o obećanjima...Igraćemo sa Srbijom??? Ih, od kada igramo, a nikako da zaigramo...

Odbojkaši i odbojkašice se pripremaju na Palama, vaterpolisti igraju u Banjaluci, rukometaši takođe, odbojkaši i odbojka šice...

Fudbaleri Srbije ( ma kako traljavi bili) su naši! Zašto ne dođu u Banjaluku!!!

Godinama nam se pričalo kako će Adidas doći i postati generalni sponzor Fudbalskog saveza Republike Srpske. Doći će i doneti darove...Nije došao, nije ni doneo darove...

Zašto od 30 miliona maraka budžeta Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, našem savezu dođu mrvice. Doduše i džip, koji koristi prvi u nas...

Ima tu još more obećanja, ali da se manemo toga...Otišli bi daleko!

Hoćemo li malo o komisijama unutar Fudbalskog saveza Republike Srpske. Svi pričaju iza leđa , a niko neće javno reći da je Gradiška najveći proizvođač fudbalskih radnika unutar Republike Srpske. Ko je iz tog grada, a bavi se malo fudbalom, treba samo da bude poslušan i biće neka pozicija...Ostalih, kao da nema!!! Ili ih ima, u tragovima, kao ’’kapi za oči’’...

Bolje rečeno, ima ih samo tamo gde se mora, po statutu saveza. Tamo gde se može proizvoljno, e tu se on pita... Nabrojati sve te stručnjake, uzelo bi nam mnogo vremena! Nećemo se baviti time, biće vremena...

Čekamo sada sednici Izvršnog odbora, a mislimo da je najbolje spremati se za narednu godinu i izbore. Samo ćemo se na izborima izboriti za promene. Ukoliko ostane kao do sada neće biti dobro. Bojimo se da će se Fudbalski savez Republike Srpske utopiti u unitarni krovni savez...Koalicija (obećao sam predsedniku pet glasova) funkcioniše... Na štetu Fudbalskog saveza Republike Srpske, klubova iz Republike Srpske...Do kada???

Avatar
PanajotPano
Postovi: 324
Pridružen/a: 08 jun 2016, 14:17
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la PanajotPano » 03 jul 2019, 11:13

TABELE I REZULTATE OKAČITE MAČKU O REP!!!

Autokratska politika ili kako to neko preciznije kaže – diktatura unutar Fudbalskog saveza Republike Srpske, čini se da dobija svoj epilog. Izvršni odbor “kuće fudbala” iz Banjaluke će na današnjoj sednici (12 časova) raspravljati o sastavima liga saveznog ranga takmičenja čime će automatski “fudbalska vlada” svojim odlukama omalovažiti rezultate postignute na terenu iz prošle sezone, ali i plasman klubova na tabeli.

Poseban gnev klubova i zdrave fudbalske javnosti u Republici Srpskoj izazvala je odluka Izvršnog odbora FSRS iz jula prošle godine, donesena pred sam start šampionata, koja je dovela, praktično, klubove pred svršen čin jer su već imali formirane takmičarske ekipe podešavane za ligu od dvanaest klubova, a onda su dobili “malj u glavu” od onih kojima prevashodni interes treba da bude progres fudbala.

Liga je smanjena na deset klubova bez konsultacija klubova i područnih saveza, bez “okruglih stolova” i uobičajene procedure – rasprave o ideji. Jednostavno, desio se “grom iz vedra” neba. Ukoliko bi bili iskreni članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske, onda bi javnost saznala da ih je na sednici, kada je donesena sporna odluka o smanjenju, to bukvalno sačekalo na stolu. Dakle, jedan čovek je osmislio smanjene Prve lige, administracija odradila svoj deo posla, a “fikusi” iz Fudbalskog saveza Republike Srpske, to potvrdili… E, čini se sada da je “fikusima” postala “puna kapa” tog prvog u fudbalskom sportu Republike Srpske. Naravno, reč je o predsedniku Mili Kovačeviću.

Zvanično su se oglasili Sutjeska iz Foče i zvornička Drina, juče i banjalučki BSK, mnogi klubovi odustaju od višeg ranga takmičenja, Savez je nemoćan da reši “Gordijev čvor” jer je postao marioneta jednog čoveka koji se za sve pita, sam kroji politiku i donosi odluke uz pomoć klimoglavaca, kako u Izvršnom odboru FSRS, tako i članovima “fudbalske vlade” na nivou BiH.

-Mile Kovačević je za dvanaest godina vladavine u našem fudbalu minimizirao fudbalsku Republiku Srpsku, a ojačao FS BiH jer se sam projektovao za predsednika “krovnog” Saveza, pripremajući teren da zasedne u fotelju prvog čoveka. Njegov dil sa prvim čovekom FS BiH Elvedinom Begićem degradirao je sve što dolazi iz srpskog entiteta koji on predstavlja sa još četvoricom ljudi “bez moći odlučivanja i elastičnog karaktera”. Kao da je namerno srozao lige Republike Srpske i klubove što se i te kako vidi po haosu koji je zavladao u “sistemu jednog čoveka” koji se krije iza Izvršnog odbora, komisija i tela Saveza – rekao je izvor blizak Fudbalskom savezu Republike Srpske koji je insistirao na anonimnosti.

Zbog svega toga na današnjoj sednici Izvršnog odbora FSRS očekuje se, prvi put kako njim predsedava Mile Kovačević, “sukob mišljenja”, a s obzirom da mnogo puta ispoljenu sujetu biće zanimljivo videti kako će advokat iz Gradiške reagovati na pojedina “škakljiva pitanja” koja mu ne konveniraju?

-Mnogi predviđaju i da će se Izvršni odbor FSRS “pocepati” na više strana i frakcija. Krivicu za to, ako se desi, snosi prvi čovek u Fudbalskom savezu Republike Srpske, Mile Kovačević. Zašto? Jer se poistovetio sa Savezom i Republikom Srpskom! Već duže vremena Kovačević teško može da sastavi i Odbor za hitna pitanja, setite se samo odluke u Šamcu, pre finala Kupa Radnik – Krupa, kada su oduzeta tri boda Jedinstvu iz Brčkog, da je IO zasedao u dobrano krnjem sastavu. A tek štetne odluke za fudbal Republike Srpske donesene u Sarajevu, one su mnogobrojne i prozivod su politike predsednika Kovačevića koji je, po svemu sudeći, izgubio kompas u virtuelnom svetu novca i moći koji je ugledao. Ne kaže naš narod džaba – dabogda se osilio – dodao je naš izvor.

Šta može da očekuje Savez koji ne poštuje vlastita akta, ne radi po njima nego po idejama i zamislima jednog čoveka? Gde je budućnost fudbala kada klubovi koji osvoje prvo mesto ostaju u istom rangu takmičenja, baš kao i pojedini koji su ispali, a neki, sami sebi, biraju gde će da igraju? Zbog čega su samo u Republici Srpskoj rezultati na terenu i konačne tabele nebitne i nemaju značaj, dok se iznad svega postavlja jedan čovek sa svojim Izvršnim odborom? Čemu služi Takmičarska komisija koju omalovažava prvo Apelaciona, a onda i Izvršni odbor - “slučaj Brčko”?

I tako redom, možemo da dođemo do milion pitanja, a odgovore uvek čekamo. S nestrpljenjem.

Možda su se izgubili negde na autoputu Zenica – Sarajevo, tamo kod lašvanske doline. Za Milu Kovačevića i njegove saradnike, politički postavljene, u Izvršnom odboru FS BiH: Milorada Sofrenića, Ranka Vučkovića i Zlatka Spasojevića samo približavanje Sarajevu budi amneziju odakle dolaze, koga predstavljaju i šta treba da rade. Peti član je Dragan Kulina iz Istočnog Sarajeva i on vrlo dobro zna šta je danas Sarajevo, još kao član Komiteta za normalizaciju FS BiH.

Biće zanimljiva sednica “fudbalske vlade” Republike Srpske ovog vrelog julskog dana…

Navija za BiH, ne poštuje FSS

Predsednik FSRS Mile Kovačević u skorijoj prošlosti je, tačnije poslednje četiri godine, imao je niz fudbalskih ispada od kojih je ljudima zdravog razuma zastajao dah i bili su u neverici.

Tako je na jednoj lokalnoj televiziji u Srbiji, negde u Vojvodini, izjavio da između Srbije i BiH sluša mozak pre srca i da navija za “Zmajeve”. Takođe, ostaće upamćen i po verbalnom ratu sa Slavišom Kokezom, predsednikom FS Srbije uoči izbora 2016. godine kada mu je protivkandidat bio Petar Jelić.

Odrekao se fudbalske matice, “promenio ploču” i sklopio neprirodan i nelogičan dil sa FS BiH u kojem je FSRS izgubio sve ono što je imao posle smrti doktora Milana Jelića – autoritet!

SLAVKO BASARA, DRAGIŠA ĆORSOVIĆ

Avatar
SarcofagoVenom
Postovi: 694
Pridružen/a: 28 feb 2012, 14:35
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la SarcofagoVenom » 03 jul 2019, 11:14

Tema neispravno otvorena,prednost imaju stariji članovi foruma, :urnebes: pa da se reaguje na očito kršenje mojih prava :kralj:
Ulaz besplatan izlaz se plaća

Avatar
PanajotPano
Postovi: 324
Pridružen/a: 08 jun 2016, 14:17
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la PanajotPano » 03 jul 2019, 12:58

SarcofagoVenom je napisao/la:Tema neispravno otvorena,prednost imaju stariji članovi foruma, :urnebes: pa da se reaguje na očito kršenje mojih prava :kralj:
" ? & $ $ " $? :D

Kalounho
Postovi: 84
Pridružen/a: 16 okt 2013, 11:24
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Kalounho » 03 jul 2019, 19:23

Konačno su poznati i svi učesnici Prve lige RS nakon današnje sjednice. Tekstilac je ostao u ligi, a Žeravica naravno ne snosi nikakve posljedice. Mislim da je bilo pošteno da su Tekstilac (kao prvi ispod crte) i Borac Šamac (kao drugoplasirani tim Druge lige RS) odigrali baraž utakmicu pa nek bolji zauzme mjesto Žeravice. Ali ovo je još i logična odluka kakve su ostale o popunjavanju mjesta u nižim ligama. Inače, što se tiče borbe za PL tu se izdvajaju Krupa i Rudar Prijedor. Najozbiljniji kandidat za ispadanje je Podrinje Janja, a vidjećemo šta će biti sa Tekstilcom pošto su ih već pojedini igrači napustili.

Kalounho
Postovi: 84
Pridružen/a: 16 okt 2013, 11:24
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Kalounho » 12 jul 2019, 14:17

Prva Liga startuje 10. avgusta, a u prvom kolu se sastaju:

Alfa Modriča - Kozara
Podrinje - Slavija
Rudar Prijedor - Jedinstvo Brčko
Krupa - Željezničar Sport Team
Sloga Gornje Crnjelovo - Tekstilac

Avatar
djoleprijedor
Postovi: 2583
Pridružen/a: 20 jul 2012, 15:23
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la djoleprijedor » 12 jul 2019, 22:22

Iskren da budem,meni se sviđa ova Liga 10.Samo još poštriti kriterujme za učešće,i insistirati na profesionalizmu i boljim uslovima,infrastrukturi.Znači,travnjak mora biti tip-top,stadion 3000 sjedalica,a kroz koju godinu i reflektore kao uslov za ovaj rang.
Takođe,naći dobrog generalnog sponzora,prenositi mečeve na RTRS Plus npr,bar 2 sedmično.Mislim da liga u ovakvom formatu ima budućnost,biće borba za PL,iduće sezone bar 3 ekipe:Sloga GC,Krupa i Rudar Prijedor,a takođe će ispadati 1 minimalno,a možda i 4 iz lige-zavisno od plasmana Radnika,Zvijezde 09 i Borca Banjalučkog u PL.
Ne bih dirao ovakav format bar jedno 3 sezone,da zaživi.
Mens sana in corpore sano.

Kalounho
Postovi: 84
Pridružen/a: 16 okt 2013, 11:24
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Kalounho » 13 jul 2019, 08:55

djoleprijedor je napisao/la:Iskren da budem,meni se sviđa ova Liga 10.Samo još poštriti kriterujme za učešće,i insistirati na profesionalizmu i boljim uslovima,infrastrukturi.Znači,travnjak mora biti tip-top,stadion 3000 sjedalica,a kroz koju godinu i reflektore kao uslov za ovaj rang.
Takođe,naći dobrog generalnog sponzora,prenositi mečeve na RTRS Plus npr,bar 2 sedmično.Mislim da liga u ovakvom formatu ima budućnost,biće borba za PL,iduće sezone bar 3 ekipe:Sloga GC,Krupa i Rudar Prijedor,a takođe će ispadati 1 minimalno,a možda i 4 iz lige-zavisno od plasmana Radnika,Zvijezde 09 i Borca Banjalučkog u PL.
Ne bih dirao ovakav format bar jedno 3 sezone,da zaživi.
Sve je to lijepo što si napisao, ali sa ovom garniturom ljudi teško će to zaživjeti. Moje mišljenje je isto da ovaj format može biti interesantan. Prije par dana sam pročitao da se Mile povlači sljedeće godine, pa da vidimo i to čudo.

Avatar
SarcofagoVenom
Postovi: 694
Pridružen/a: 28 feb 2012, 14:35
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la SarcofagoVenom » 13 jul 2019, 13:47

Format lige može a i ne mora donijeti ništa.Važno je đa se liga profesionalizira,,tj licencira sa jasnim pravilima.Bez para ništa se neće bitno promjeniti.Klubovi se trebaju privatizovati,bez odlaganja.Bez sponzora lige,kvalitetnih stadiona sa sjedecim mjestima od minimum 3000 mjesta,natkrivenih,bez atletskih staza,ulaganja u mlade kategorije,promocije,tv i radio prenosa,sve ovo biće isto kao i liga 18,16,12,otaljavanje amaterskog takmičenja,bez ambicija i cekanja donacija opština-gradova.Samo to donijeće da se u ligi imaju bolji igraći,takmičenje bude praćeno a na kraju i da se igrači prodaju u bolje lige,a klubovi počnu zarađivati od svog rada.

Ligaški,nadam se da ce se ove sezone bar dvije ekipe boroti za vrh(Rudar,Krupa) a ostalima će biti važan svaki bod,jer ispada fiksno jedan,a može i tri,ako ispadnu dva iz PL.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

Avatar
PanajotPano
Postovi: 324
Pridružen/a: 08 jun 2016, 14:17
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la PanajotPano » 14 jul 2019, 19:14

" " " Прве ?
12.07.2019 - 16:03 $ АС ФС РС

$ су у & ? у ? ? " " " ? Прве ? ФС РС за " сезону 2019/2020 $. " су:

1 & "$ ?" $
2. & "$" Јања
3. & "$ $" $
4. & "&" & на &
5. & "?" Горње ?
6. & "?" $
7. & "" Спорт "" &.?
8. & "$" &
9. & "?" ".Сарајево
10. & "&" $

" 1. ? 10.08.2019 $ у 18,00 ¥

& $ ? - & & $
& $ - & ?
& $ $ - & $ &
& & - & " СТ
& ? - & ?

$, на " ' " ? у $ са '/$ ' & " " " " "Јувента" $ & ? $ је по 10 ? & " " SELECT & - се " " Прве ? ФС РС у $ ".

&, " је " " за ? $ ? Прве ? ФС РС & " " ? за $ " сезону.

Avatar
PanajotPano
Postovi: 324
Pridružen/a: 08 jun 2016, 14:17
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la PanajotPano » 14 jul 2019, 19:16

djoleprijedor je napisao/la:,a možda i 4 iz lige-zavisno od plasmana Radnika,Zvijezde 09 i Borca Banjalučkog u PL.
& 4 &?

Све - пропаст ' не вјера у % у $ ' ?.

Avatar
djoleprijedor
Postovi: 2583
Pridružen/a: 20 jul 2012, 15:23
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la djoleprijedor » 14 jul 2019, 20:49

PanajotPano je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:,a možda i 4 iz lige-zavisno od plasmana Radnika,Zvijezde 09 i Borca Banjalučkog u PL.
& 4 &?

Све - пропаст ' не вјера у % у $ ' ?.
Zabrojao sam se ;) 3 maksimm.
Mens sana in corpore sano.

Kalounho
Postovi: 84
Pridružen/a: 16 okt 2013, 11:24
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Kalounho » 07 avg 2019, 17:29

Za vikend kreće nova sezona Prve lige RS, sa novim formatom. Liga će brojati 10 klubova i igraće se trokružni sistem, 27 kola. Glavni favorit za ulazak u PL je prijedorski Rudar koji je doveo nekoliko sjajnih fudbalera, a ima i ono najbitnije podršku saveza. Krupa je dobro odradila pripreme i imaju ambiciju za povratak u PL. Modriča je takođe dobro odradila pripreme, dobar prelazni rok i biće sigurno u vrhu tabele. Kozara i Slavija zlatna sredina. Željezničar je poprilično izmijenio ekipu i po riječima trenera Ćurguza osnovni cilj je opstanak. Ove sezone ispadaju najverovatnije 2 ekipe, s obzirom na loš start Zvijezde 09 u PL. Glavni kandidati za ispadanje su Sloga GC, koja je velika nepoznanica i brčansko Jedinstvo, koje je 3 dana pred početak sezone ostalo bez trenera. Tekstilac i Podrinje koji su bili u velikim problemima prije mjesec dana su se stabilizovali i ojačali, ali i njih čeka teška borba.

Parovi prvog kola:
Podrinje - Slavija (18 h)
Rudar Prijedor - Jedinstvo Brčko (18 h)
Krupa - Željezničar Sport Team (18 h)
Sloga Gornje Crnjelovo - Tekstilac (18 h)
Alfa Modriča - Kozara (20:30 h)

Avatar
SarcofagoVenom
Postovi: 694
Pridružen/a: 28 feb 2012, 14:35
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la SarcofagoVenom » 14 avg 2019, 10:57

Podrinje - Slavija 1-1
Rudar Prijedor - Jedinstvo Brčko 3-0
Krupa - Željezničar Sport Team 0-0
Sloga Gornje Crnjelovo - Tekstilac 0-8
Alfa Modriča - Kozara 0-0

Počelo je,Rudar dobro krenuo,tri remija,Sloga sa kadetima.Neozbiljno no šta je tu je,ako nastave sa istim igracima bice kanta za nabijanje,bolje da istupe i poštede nas sprdačine.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

Avatar
Kristijan
Postovi: 735
Pridružen/a: 26 maj 2019, 10:40
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Kristijan » 14 avg 2019, 12:52

Ono što je Crnjelovo radilo prije početka sezone je ustvari potvrda koliki je cirkus postala Prva liga.
Sve redom u FSRS treba pozdraviti i šansu dati mladim ljudima koji žele pomoći fudbalu Republike Srpske.

Avatar
Demi
Postovi: 1012
Pridružen/a: 14 mar 2019, 18:15
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Demi » 14 avg 2019, 20:28

Cudno je da krupa nije mogla pobijedit Zeljeznicar zar su toliko oslabili?Rudar fino krenuo a Sloga ce izgleda u nizi rang.Tek je prvo kolo i nezahvalno je govoriti ista ali ako se nastavi ovako.....
" "!
1926

Avatar
ASD
Postovi: 26176
Pridružen/a: 20 okt 2012, 12:26
Lokacija: Ciudad de carbón (Kohlenstadt)
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la ASD » 14 avg 2019, 21:36

Krupa po meni prvi favorit. Gledam ugovore u ekipi, imaju dosta dugogodišnjih ugovora. Vjerovatno najjača ekipa u obje lige drugog ranga takmičenja, a vjerovatno i najviše para imaju.
Rudar ima jaku ekipu, ići će u borbu do kraja. Imaju dosta profesionalnih ugovora, ali sve je to na jednu godinu.

Unknown2
Postovi: 9108
Pridružen/a: 02 mar 2015, 22:19
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Unknown2 » 17 avg 2019, 18:49

Hoce ova Sloga danas primiti 10? vidim gube 7-0 60 min. :facepalm:

Avatar
DamirT
Postovi: 13642
Pridružen/a: 15 maj 2018, 19:20
Lokacija: Tuzla
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la DamirT » 17 avg 2019, 19:09

9-0,sta je ovo jbt hahah
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Avatar
Kulesza
Interni moderator
Postovi: 1229
Pridružen/a: 27 apr 2019, 23:02
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2019/20

Post Postao/la Kulesza » 18 avg 2019, 01:17

Može li neko detaljno objasniti šta bi od Sloge? Kakva su ovo dešavanja da klub se bori za PL pa 8-0, 10-0.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.