2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Josh Jackson je level inteligentiniji od Marquesea Chrissa.Dakle nekakve minimalne nade za njega još postoje.

Woj provokator.
Donnie jesi ti glasao ovdje?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je sve do njega, ne bih to nazvao dobijanjen prave prilike, jer to implicira mu tim (u ovom slučaju Sunsi) nije dao istu. A jesu.Tracy3McGrady je napisao/la:pa da dobije povjerenje trenera, da se uozbilji i da ne bude glup kao što kažeš. Talenat posjeduje svakako da bude All Star.
A ne bih se ni složio da ima all star talenat ili potencijal. Lik je užasan košarkaš. Nema šuta a voli šutat i ima užasnu selekciju šuta, košarkaški i pravi iq su mu u minusu tako da pravi užasne odluke non stop, u odbrani ima fizikalije i može nešto izvuć na hustle ali je uopšteno loš defanzivac. Lik je štetočina i na parketu i u svlačionici a i kilometrima od dvorane. Lik je štetočina i na random festivalima mjesecima nakon sezone i stotinama/hiljadama kilometara od grada u kojem igra. Treba uspjeti takvo nešto i na tome mu čestitam.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prije drafta se predvidalo da cete Tatuma dobit.The pain...Donnie Darko je napisao/la:To je sve do njega, ne bih to nazvao dobijanjen prave prilike, jer to implicira mu tim (u ovom slučaju Sunsi) nije dao istu. A jesu.Tracy3McGrady je napisao/la:pa da dobije povjerenje trenera, da se uozbilji i da ne bude glup kao što kažeš. Talenat posjeduje svakako da bude All Star.
A ne bih se ni složio da ima all star talenat ili potencijal. Lik je užasan košarkaš. Nema šuta a voli šutat i ima užasnu selekciju šuta, košarkaški i pravi iq su mu u minusu tako da pravi užasne odluke non stop, u odbrani ima fizikalije i može nešto izvuć na hustle ali je uopšteno loš defanzivac. Lik je štetočina i na parketu i u svlačionici a i kilometrima od dvorane. Lik je štetočina i na random festivalima mjesecima nakon sezone i stotinama/hiljadama kilometara od grada u kojem igra. Treba uspjeti takvo nešto i na tome mu čestitam.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Radije bi Foxa kojeg su mogli zapravo uzeti, nego Tatuma.BosniaBoston je napisao/la:Prije drafta se predvidalo da cete Tatuma dobit.The pain...Donnie Darko je napisao/la:To je sve do njega, ne bih to nazvao dobijanjen prave prilike, jer to implicira mu tim (u ovom slučaju Sunsi) nije dao istu. A jesu.Tracy3McGrady je napisao/la:pa da dobije povjerenje trenera, da se uozbilji i da ne bude glup kao što kažeš. Talenat posjeduje svakako da bude All Star.
Lik nedavno napušio kćerku, neće on dugo biti u NBA 
Hezonja will honor Drazen Petrovic by donning the No. 44 next season.
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 03 jul 2019, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Što se KL-a tiče mislim da ne treba citirati ove wanna-be eksperte, jer mislim da isti pojma nemaju...
Navijač Raptorsa citira lika koji je rekao da će KD 100% potpisati za Knickse, te prošle godine da je LBJ to Clippers done...
Ostajem i dalje pri svojoj tvrdnji da se njih 95% vodi parolom i ćorava koja nekad ubode zrno.
Navijač Raptorsa citira lika koji je rekao da će KD 100% potpisati za Knickse, te prošle godine da je LBJ to Clippers done...
Ostajem i dalje pri svojoj tvrdnji da se njih 95% vodi parolom i ćorava koja nekad ubode zrno.
SAS, Boussard tvrde da će KL naredne sezone igrati za Lakerse
Woj, Shelbourne tvrde da su Clippersi glavni favoriti, i
Ovaj tvrdi da je deal sa Torontom done...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,kao to se nije desilo ove godine vec...GOAT je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Bice i PO upitan ako se Kawhi ispusi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tom Brady ti na avataru i navijaz za Lakerse,ne ide brateamerosm je napisao/la:Što se KL-a tiče mislim da ne treba citirati ove wanna-be eksperte, jer mislim da isti pojma nemaju...
SAS, Boussard tvrde da će KL naredne sezone igrati za Lakerse
Woj, Shelbourne tvrde da su Clippersi glavni favoriti, i
Ovaj tvrdi da je deal sa Torontom done...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
NAbijem ja na qurac Jalena rosea.Danima me hajpo za Durant u Knickse 100% 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne "mirisem" nesto Jalena Rosea,ali cinjenica jeste da je i one tamo sezone prvi rekao da Kawhi vise nece zaigrati za SA.Tad sam se smijao,a covjek bi upravu.amerosm je napisao/la:Što se KL-a tiče mislim da ne treba citirati ove wanna-be eksperte, jer mislim da isti pojma nemaju...
Nisam ocekivo od tebe takvu neobjektivnost,ja te smatram najboljim znalcem ovdje.Al hajd znam da trolas nema veze.NEZALAGANJE je napisao/la:Da,kao to se nije desilo ove godine vec...GOAT je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Bice i PO upitan ako se Kawhi ispusi.![]()
23
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa ako Kawhi ne dođe u Lakerse, ovi da ne znam ti kim popune roster, jednu povredu LeBrona u godinama ili injury prone Davisa su udaljeni da brzo zaostanu u utrci za playoffom. Baš su eto obojica dokazali da mogu iznijeti sami ekipu u po na zapadu.
Preopasna je ova situacija za Lakerse, zbog čega još uvijek mislim da Kawhi ide baš tamo. Nadam se da griješim.
Preopasna je ova situacija za Lakerse, zbog čega još uvijek mislim da Kawhi ide baš tamo. Nadam se da griješim.
Jedini razlog sto mu vjerujem. Iako i dalje ne vjerujem dok ne bude nesto konkretnije.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne "mirisem" nesto Jalena Rosea,ali cinjenica jeste da je i one tamo sezone prvi rekao da Kawhi vise nece zaigrati za SA.Tad sam se smijao,a covjek bi upravu.amerosm je napisao/la:Što se KL-a tiče mislim da ne treba citirati ove wanna-be eksperte, jer mislim da isti pojma nemaju...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Tesko je pronaci rijec koja tvoju nesposobnost vrsenja misaonih radnji moze dovoljno docaratGOAT je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Bice i PO upitan ako se Kawhi ispusi.
GOAT ima potencijala za poremećaj ličnosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
eto dao Bog da ne potpise kawhi pa da vam zacepe usta svima.Lebron i AD su ubitacna kombinacija.Najbolji igrac s kojim je Lebron ikad igro plus BIG MANNN.Donnie Darko je napisao/la:Pa ako Kawhi ne dođe u Lakerse, ovi da ne znam ti kim popune roster, jednu povredu LeBrona u godinama ili injury prone Davisa su udaljeni da brzo zaostanu u utrci za playoffom. Baš su eto obojica dokazali da mogu iznijeti sami ekipu u po na zapadu.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Izgleda da se polako rasciscava da vjerovatno nece otic.Cowherd je juce rekao da blagu prednost imaju rapsi da ga potpisu na 1+1 a frajer je iz Foxa koji ima kredibilne izvore,a sad Jalen kaze Kawhi 99% a on je iz ESPNa koji ima isto kredibilne izvore.Sto se tice Lakersa,mislim da ce ipak otici bez Kawhia,mada mozda grijesim jer sam prosle godine isto mislio da ce u PODonnie Darko je napisao/la:Pa ako Kawhi ne dođe u Lakerse, ovi da ne znam ti kim popune roster, jednu povredu LeBrona u godinama ili injury prone Davisa su udaljeni da brzo zaostanu u utrci za playoffom. Baš su eto obojica dokazali da mogu iznijeti sami ekipu u po na zapadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.