2019-20 NBA Preseason

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SiamoNoi
Kontakt:

Re: 2019-20 NBA Preseason

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2019, 23:12

Josh Jackson je level inteligentiniji od Marquesea Chrissa.Dakle nekakve minimalne nade za njega još postoje.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 03 jul 2019, 23:14

slika

Woj provokator. :kafa:

Donnie jesi ti glasao ovdje? :rol:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2019, 23:17

Tracy3McGrady je napisao/la:pa da dobije povjerenje trenera, da se uozbilji i da ne bude glup kao što kažeš. Talenat posjeduje svakako da bude All Star.
To je sve do njega, ne bih to nazvao dobijanjen prave prilike, jer to implicira mu tim (u ovom slučaju Sunsi) nije dao istu. A jesu.

A ne bih se ni složio da ima all star talenat ili potencijal. Lik je užasan košarkaš. Nema šuta a voli šutat i ima užasnu selekciju šuta, košarkaški i pravi iq su mu u minusu tako da pravi užasne odluke non stop, u odbrani ima fizikalije i može nešto izvuć na hustle ali je uopšteno loš defanzivac. Lik je štetočina i na parketu i u svlačionici a i kilometrima od dvorane. Lik je štetočina i na random festivalima mjesecima nakon sezone i stotinama/hiljadama kilometara od grada u kojem igra. Treba uspjeti takvo nešto i na tome mu čestitam.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jul 2019, 23:20

Donnie Darko je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:pa da dobije povjerenje trenera, da se uozbilji i da ne bude glup kao što kažeš. Talenat posjeduje svakako da bude All Star.
To je sve do njega, ne bih to nazvao dobijanjen prave prilike, jer to implicira mu tim (u ovom slučaju Sunsi) nije dao istu. A jesu.

A ne bih se ni složio da ima all star talenat ili potencijal. Lik je užasan košarkaš. Nema šuta a voli šutat i ima užasnu selekciju šuta, košarkaški i pravi iq su mu u minusu tako da pravi užasne odluke non stop, u odbrani ima fizikalije i može nešto izvuć na hustle ali je uopšteno loš defanzivac. Lik je štetočina i na parketu i u svlačionici a i kilometrima od dvorane. Lik je štetočina i na random festivalima mjesecima nakon sezone i stotinama/hiljadama kilometara od grada u kojem igra. Treba uspjeti takvo nešto i na tome mu čestitam.
Prije drafta se predvidalo da cete Tatuma dobit.The pain...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2019, 23:22

BosniaBoston je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:

Prije drafta se predvidalo da cete Tatuma dobit.The pain...
Radije bi Foxa kojeg su mogli zapravo uzeti, nego Tatuma.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 03 jul 2019, 23:22

Lik nedavno napušio kćerku, neće on dugo biti u NBA :mrgreen:

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 03 jul 2019, 23:25

Hezonja will honor Drazen Petrovic by donning the No. 44 next season.
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 03 jul 2019, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 03 jul 2019, 23:25

Epidaurus je napisao/la:Bice i PO upitan ako se Kawhi ispusi.
slika
23

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jul 2019, 23:27

Što se KL-a tiče mislim da ne treba citirati ove wanna-be eksperte, jer mislim da isti pojma nemaju...

Navijač Raptorsa citira lika koji je rekao da će KD 100% potpisati za Knickse, te prošle godine da je LBJ to Clippers done...

Ostajem i dalje pri svojoj tvrdnji da se njih 95% vodi parolom i ćorava koja nekad ubode zrno.
SAS, Boussard tvrde da će KL naredne sezone igrati za Lakerse

Woj, Shelbourne tvrde da su Clippersi glavni favoriti, i

Ovaj tvrdi da je deal sa Torontom done...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jul 2019, 23:28

GOAT je napisao/la:
slika
Da,kao to se nije desilo ove godine vec... :lol: :lol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jul 2019, 23:28

amerosm je napisao/la:Što se KL-a tiče mislim da ne treba citirati ove wanna-be eksperte, jer mislim da isti pojma nemaju...

Navijač Raptorsa citira lika koji je rekao da će KD 100% potpisati za Knickse, te prošle godine da je LBJ to Clippers done...

Ostajem i dalje pri svojoj tvrdnji da se njih 95% vodi parolom i ćorava koja nekad ubode zrno.
SAS, Boussard tvrde da će KL naredne sezone igrati za Lakerse

Woj, Shelbourne tvrde da su Clippersi glavni favoriti, i

Ovaj tvrdi da je deal sa Torontom done...
Tom Brady ti na avataru i navijaz za Lakerse,ne ide brate
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 jul 2019, 23:31

NAbijem ja na qurac Jalena rosea.Danima me hajpo za Durant u Knickse 100% :mrgreen:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jul 2019, 23:32

amerosm je napisao/la:Što se KL-a tiče mislim da ne treba citirati ove wanna-be eksperte, jer mislim da isti pojma nemaju...

Ne "mirisem" nesto Jalena Rosea,ali cinjenica jeste da je i one tamo sezone prvi rekao da Kawhi vise nece zaigrati za SA.Tad sam se smijao,a covjek bi upravu.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 03 jul 2019, 23:33

NEZALAGANJE je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
slika
Da,kao to se nije desilo ove godine vec... :lol: :lol:
Nisam ocekivo od tebe takvu neobjektivnost,ja te smatram najboljim znalcem ovdje.Al hajd znam da trolas nema veze.
23

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2019, 23:33

Pa ako Kawhi ne dođe u Lakerse, ovi da ne znam ti kim popune roster, jednu povredu LeBrona u godinama ili injury prone Davisa su udaljeni da brzo zaostanu u utrci za playoffom. Baš su eto obojica dokazali da mogu iznijeti sami ekipu u po na zapadu.

Preopasna je ova situacija za Lakerse, zbog čega još uvijek mislim da Kawhi ide baš tamo. Nadam se da griješim.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 jul 2019, 23:34

NEZALAGANJE je napisao/la:

Ne "mirisem" nesto Jalena Rosea,ali cinjenica jeste da je i one tamo sezone prvi rekao da Kawhi vise nece zaigrati za SA.Tad sam se smijao,a covjek bi upravu.
Jedini razlog sto mu vjerujem. Iako i dalje ne vjerujem dok ne bude nesto konkretnije.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 jul 2019, 23:35

GOAT je napisao/la:
slika
Tesko je pronaci rijec koja tvoju nesposobnost vrsenja misaonih radnji moze dovoljno docarat :kafa:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 jul 2019, 23:35

GOAT ima potencijala za poremećaj ličnosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 03 jul 2019, 23:35

Donnie Darko je napisao/la:Pa ako Kawhi ne dođe u Lakerse, ovi da ne znam ti kim popune roster, jednu povredu LeBrona u godinama ili injury prone Davisa su udaljeni da brzo zaostanu u utrci za playoffom. Baš su eto obojica dokazali da mogu iznijeti sami ekipu u po na zapadu.

Preopasna je ova situacija za Lakerse, zbog čega još uvijek mislim da Kawhi ide baš tamo. Nadam se da griješim.
eto dao Bog da ne potpise kawhi pa da vam zacepe usta svima.Lebron i AD su ubitacna kombinacija.Najbolji igrac s kojim je Lebron ikad igro plus BIG MANNN.
23

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jul 2019, 23:37

Donnie Darko je napisao/la:Pa ako Kawhi ne dođe u Lakerse, ovi da ne znam ti kim popune roster, jednu povredu LeBrona u godinama ili injury prone Davisa su udaljeni da brzo zaostanu u utrci za playoffom. Baš su eto obojica dokazali da mogu iznijeti sami ekipu u po na zapadu.

Izgleda da se polako rasciscava da vjerovatno nece otic.Cowherd je juce rekao da blagu prednost imaju rapsi da ga potpisu na 1+1 a frajer je iz Foxa koji ima kredibilne izvore,a sad Jalen kaze Kawhi 99% a on je iz ESPNa koji ima isto kredibilne izvore.Sto se tice Lakersa,mislim da ce ipak otici bez Kawhia,mada mozda grijesim jer sam prosle godine isto mislio da ce u PO

Zaključano

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []