Mozes sa skotima komotnoFoSte95 je napisao/la:Ja tek sad vidjeh da mi je dao sektor A1![]()
I ja mislim da se gledalo i da se gleda, samo sam htio potvrdu, hvala.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mozes sa skotima komotnoFoSte95 je napisao/la:Ja tek sad vidjeh da mi je dao sektor A1![]()
Gleda se na većim utakmicama definitivno.Rahma je napisao/la:Koliko se ja sjecam, do sada se nije gledalo to. Ako grijesim, neka me neko ispravi.cookiech je napisao/la:Na ovim evropskim gledaju za koji ulaz imas kartu? Fali prijatelju za sina karta, za zapad A8.
Valjda su poveli kakvih dobrih žeMskihcookiech je napisao/la:Mozes sa skotima komotnoFoSte95 je napisao/la:Ja tek sad vidjeh da mi je dao sektor A1![]()
![]()
I ja mislim da se gledalo i da se gleda, samo sam htio potvrdu, hvala.
skoroalen je napisao/la:Gleda se na većim utakmicama definitivno.Rahma je napisao/la:Koliko se ja sjecam, do sada se nije gledalo to. Ako grijesim, neka me neko ispravi.cookiech je napisao/la:Na ovim evropskim gledaju za koji ulaz imas kartu? Fali prijatelju za sina karta, za zapad A8.
Ko je kupio sa članskom, mislim da su mu odštampani svi ulazi. Barem je meni tako s istokom. Ostale karte za istok koje sam uzeo su C3. Mora se poštovat, da se ne prave gužve. Svi po defaultu ulaze na centralne ulaze, niko neće s kraja.
I brate tu bi bila klanjana dzenaza odma. Bez 2 dmf nemamo sta traziti protiv ovih ekipa koje igraju brzu tranziciju, prenos lopte do protivnickih 40m u 3 sekunde. To se mora u sredini dosta trcati, ova trojica moraju izginuti veceras.ElCartel11 je napisao/la:Po tim igracima u prvoj postavi nekako pametno bi jih bilo ovako rasporediti na terenu:
————————-Kovačević
Sabanovic — Lazic — Serbecic — Hodzic
—————————Oremus
Hebibovic - Velkoski - Rahmanovic - Milanovic
————————-Ahmetovic
Prenosi nas danas a i prethodnih dana a prenosi ce nas sve veceraszmaj348 je napisao/la:Ako može informacija ko prenosi vcs?
Svakako nam je dzenaza ako krene sa Krstom u vezi pa nebitno koju poziciju ce igrati. Zato od samog starta molim Boga da ubaciti Djokanovica na DMF, malac ima slifa sigurno a to bi pamtio cijeli zivot i dobio dodatnu motivaciju da napreduje.ade43 je napisao/la:I brate tu bi bila klanjana dzenaza odma. Bez 2 dmf nemamo sta traziti protiv ovih ekipa koje igraju brzu tranziciju, prenos lopte do protivnickih 40m u 3 sekunde. To se mora u sredini dosta trcati, ova trojica moraju izginuti veceras.ElCartel11 je napisao/la:Po tim igracima u prvoj postavi nekako pametno bi jih bilo ovako rasporediti na terenu:
————————-Kovačević
Sabanovic — Lazic — Serbecic — Hodzic
—————————Oremus
Hebibovic - Velkoski - Rahmanovic - Milanovic
————————-Ahmetovic
Hvala za info,znam da su vjerovatno milion puta napisali ali eto ja zbog vremena nisam upratio...Hvala jos jednom i sretno Vam vcs..ShofaII je napisao/la:Prenosi nas danas a i prethodnih dana a prenosi ce nas sve veceraszmaj348 je napisao/la:Ako može informacija ko prenosi vcs?
Sad ozbiljno prenosi moja tv a prelistaj par zadnjih stranica neko je napisao koji jos strani kanali prenose
Hvalazmaj348 je napisao/la:Hvala za info,znam da su vjerovatno milion puta napisali ali eto ja zbog vremena nisam upratio...Hvala jos jednom i sretno Vam vcs..ShofaII je napisao/la:Prenosi nas danas a i prethodnih dana a prenosi ce nas sve veceraszmaj348 je napisao/la:Ako može informacija ko prenosi vcs?
Sad ozbiljno prenosi moja tv a prelistaj par zadnjih stranica neko je napisao koji jos strani kanali prenose
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], haklamas, MrPink, napoleon72, RaymondRed, ronaldo99, WeekendOffender i 53 gosta.