Lillard nije nikadEpidaurus je napisao/la:2017. godine, od tad se dosta stvari promijenilo.
Piggyija ekipa nosila, Murray ce vec ove sezone koja je pred nama biti prvi igrac Denvera. Murray ce biti superstar,kakav Piggy fake news
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Lillard nije nikadEpidaurus je napisao/la:2017. godine, od tad se dosta stvari promijenilo.
Kad sam ja rekao da je Gay bolji sada nego prije??Nadji mi taj post!Nadalje,ko je pricao koga bi uzeli prije?Bobadilla je napisao/la:Ma gdje će bit bolji. Lillard 3 godine za redom metliran u PO al eto i on bolji. Al najjači je @nezalaganje brat, gdje vadi efikasnost Gaya i kaze da je bolji sad kad daje 12 poena nego kad je dav'o 18-20 po sezoni. Da li bi iko uzeo DDR ili LMA prije WBa, čisto sumnjam al jb.g svako ima pravo na svoje mišljenje.alemsa je napisao/la:Excuses
Piggy nije bolji igrac od WB.
bruka i sramota je uopste spominjati 2010 seriju i neko svrsavanje po necijoj faci dok su na jednoj strani bili Allen,KG i Pierce a na drugoj LeBron i.....velemajstori poput Mo WilliamsaEpidaurus je napisao/la:Od 2010. je to LeBron sve naplatio s kamatama. Pogotovo 2012. u game 6 kad je jednom za svagda dohako onoj velikoj trojki s bolesnom utakmicom. Ovo kasnije samaranje ne vrijedi ni spominjat, taj je vec preraslo u zlostavljanje.
FaxKanye je napisao/la:LAC, Phila i Houston su sad najbolje ekipe lige. GSW, Utah i Indiana druga trojka. Bucksi, Denver, Portland, tier 3. Onda Lakersi, Celticsi, Spursi, Heat i ta skupina ekipa koje su jedna povreda od lutrije.
Barem ne krijem svoje tejkanje talenta kao pojedinialemsa je napisao/la:@sarma i ja u istom tabiru ko bi rek'o.
Jos da izbacimo gsw pa lakerse @epa double prc suicide watch
Sta ces ako vas GSW ovakav izbaci?alemsa je napisao/la:@sarma i ja u istom taboru ko bi rek'o.
Jos da izbacimo gsw pa lakerse @epa double prc suicide watch
Ne pitam za OKC nego za GSWSarmelino je napisao/la:Nece ni uc u PO
Kakav Steph da izbaci Russa i Hardena bez beton ekipe, isto da Andorra dobije Brazil. Znaci ne mos to ni pomislitJHam je napisao/la:Ne pitam za OKC nego za GSWSarmelino je napisao/la:Nece ni uc u PO
što ovakav? GSW je sa zdravim Klayom od februara/marta , treća ekipa zapada , možda i lige. Tu će i dalje biti 4 all star igrača , sa upitnom klupom doduše.JHam je napisao/la:okav izbaci?
Sta me briga za okcJHam je napisao/la:Ne pitam za OKC nego za GSWSarmelino je napisao/la:Nece ni uc u PO
rijetko je ko danas fan franšizeBosniaBoston je napisao/la:Sarma bandwagoner russela
Logicno, necu valjda T.Ferga gledat do 2026BosniaBoston je napisao/la:Sarma bandwagoner russela
Pa prema pojedincima su losiji od SAC, ako napisem da su bolji onda ce alem moci da se vadi kad ih izbace, prati malo jbm gaBarbarossa je napisao/la:što ovakav? GSW je sa zdravim Klayom od februara/marta , treća ekipa zapada , možda i lige. Tu će i dalje biti 4 all star igrača , sa upitnom klupom doduše.JHam je napisao/la:okav izbaci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.