Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Molimo još jednom ove što povremeno prate tenis i povremeno dodju na pdf(čitaj samo završnice Slama), da ne pišu BOMBASTIČNE IZJAVE, smiješno brate... 
I svaki mec spominje Ljubicica i kako je cudno sto nikad nije prosao trece kolo na Wb a ima dobar servis hahaha
I evo opet prica o tankovanju seta, znal on da je ovo finale Wimbledona xd
nemoj majke ti vise..pusti nas da uzivamo, vjerujem da i sam nadal uziva danas uz tv.NadalRafa je napisao/la:Raskovat ce ga Djoker sad..
Pa bila je priča ovdje kako je Fedex tankovao drugi set protiv Rafe, ako se dobro sjećam?!darker10 je napisao/la:I svaki mec spominje Ljubicica i kako je cudno sto nikad nije prosao trece kolo na Wb a ima dobar servis hahaha
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne znam jel gore gledati tenis na ES ili na SK kad igraju srpski igraci 
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
sefko,nije'ne:-)
gledaj i uzivaj ko jaran ti rafa.
bhpremierliga12 je napisao/la:Ne znam jel gore gledati tenis na ES ili na SK kad igraju srpski igraci
Najpametnija danas druže !
Znači, likovi nisu komentatori, nego navijači...
Raspao se Đoka.
Ali ovo mu se svaki put dešava i onda ubije boga u protivniku.
Ali ovo mu se svaki put dešava i onda ubije boga u protivniku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve zavisi od toga da li ce se vratit u set. Ako se ne vrati ocigledno je sve bilo dio master plana da poremeti Federerov ritam.Osim13 je napisao/la:Jel to Nole ipak odustao od žrtvovanja seta
ako se i žrtvuje set onda tako da ima prvi servu u slijedećemOsim13 je napisao/la:Jel to Nole ipak odustao od žrtvovanja seta
mozel veca kazna bosnjaku koji navija za fedju da slusa ove hajvane...mene ubi ovaj na eurosportu:-)bhpremierliga12 je napisao/la:Ne znam jel gore gledati tenis na ES ili na SK kad igraju srpski igraci
Babino dijete, Šefko i rekao prije meča da će uživati, tako da se ne sikiraš...babino je napisao/la:sefko,nije'ne:-)
Ševko onda pamti malo više od tebe, vrati se nazad, na taj dan, nemoj da ja tražim postove, kako Fedex tankuje drugi set protiv Rafe...
Gledajte i manje se prosipajte a više uživajte..
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 14 jul 2019, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Eurosport je inače katastrofa sa komentatorima, ima onaj sa odvratnim glasom da Bog sačuva.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
opp ipak ga ne zanima ovaj set hahaha
maloprije prica kako se vratio s odmora kad jd uzeo onaj jedan game hahaha
maloprije prica kako se vratio s odmora kad jd uzeo onaj jedan game hahaha
Ja sam sad zbunjen, jel ga zanimao ovaj set ili nije?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne kontam zasto se odmah mora okrenuti na nacionalnost, jednostavno pratim Federera od malih nogu, njegov sam fan, postujem druge tenisere i njihovu velicinu kakav je i Novak i Rafa, ali eto nista ti drugo ne ostajebabino je napisao/la:mozel veca kazna bosnjaku koji navija za fedju da slusa ove hajvane...mene ubi ovaj na eurosportu:-)bhpremierliga12 je napisao/la:Ne znam jel gore gledati tenis na ES ili na SK kad igraju srpski igraci
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ovaj Visko, ne volim ovakve tipove likova, njezni glasic, njemu i gov.no mirisi. Za tenis je fkt najbolji komentator i strucan je, ali kad igra Novak bolje ga ugasit.Osim13 je napisao/la:Ma Eurosport je inače katastrofa sa komentatorima, ima onaj sa odvratnim glasom da Bog sačuva.
27.10.2020
evo i o tome je razmisljao:-)jestamaji je napisao/la:ako se i žrtvuje set onda tako da ima prvi servu u slijedećemOsim13 je napisao/la:Jel to Nole ipak odustao od žrtvovanja seta
sad pocinje borba prsa u prsa:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.