Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Najgore mi je kad me Srbi optužuju da sam nacionalista ako ne navijam za Noleta
Ma tankira i ovaj, opuštenobhpremierliga12 je napisao/la:Haj necemo ni gledati ona zadnja 3 poena, medjutim ona prva 2 na Djokovicev servis, dva obicna forhenda, samo da je pogurao lopticu osvojio bi poen, al eto. Izgleda da ce Djokovic i ovaj set zrtvovati polakoOsim13 je napisao/la:Tek sad vidiš kako je zasro prvi.![]()
Zrtvovanje od poena do poena varira.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Diskredituje se sve sto Roger radi, kako na SK, tako i ovdje na forumu (vecinski) tokom ove 2 sedmice. Servisom ubija i Rafu i Novaka, ali se to ne spominje, vec kako ova dvojica nikako da proigraju sa riternom.L-Train je napisao/la:Kako Visko svojim komentarima svjesno ili nesvjesno diskredituje sve sto Rodjo danas radi,mislim ovo je odvratno za slusati.
Nije mi jasno odakle samo izlaze ovi ljudi danas, nikad čuo za likove!
Pa braćo mila WB traje 2 sedmice, vi danas se nešto raspisali ovdje...

Pa braćo mila WB traje 2 sedmice, vi danas se nešto raspisali ovdje...
Ako nisi čuo za osima ispiši se s foruma
Druže, jesi li napisao ijedan post u toku ove 2 sedmice, pa znaš da neko diskredituje Fedexa?!?Finn je napisao/la:Diskredituje se sve sto Roger radi, kako na SK, tako i ovdje na forumu (vecinski) tokom ove 2 sedmice. Servisom ubija i Rafu i Novaka, ali se to ne spominje, vec kako ova dvojica nikako da proigraju sa riternom.L-Train je napisao/la:Kako Visko svojim komentarima svjesno ili nesvjesno diskredituje sve sto Rodjo danas radi,mislim ovo je odvratno za slusati.
Ja te ne vidjeh nešto u toku ove 2 sedmice nigdje...
Servisom ubija?! Pa jel servis tenis i ljepota tenisa?!
Možda da počneš onda navijati za šjor Ivu, on servira još bolje...
A ko si sad ti? Do jucer te ne vidjeh ovdje.shevchet je napisao/la:Druže, jesi li napisao ijedan post u toku ove 2 sedmice, pa znaš da neko diskredituje Fedexa?!?Finn je napisao/la:Diskredituje se sve sto Roger radi, kako na SK, tako i ovdje na forumu (vecinski) tokom ove 2 sedmice. Servisom ubija i Rafu i Novaka, ali se to ne spominje, vec kako ova dvojica nikako da proigraju sa riternom.L-Train je napisao/la:Kako Visko svojim komentarima svjesno ili nesvjesno diskredituje sve sto Rodjo danas radi,mislim ovo je odvratno za slusati.
Možda da počneš onda navijati za šjor Ivu, on servira još bolje...![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zadnje upozorenje, prestani prozivati i određivati ko će kad i šta pisati.shevchet je napisao/la:Druže, jesi li napisao ijedan post u toku ove 2 sedmice, pa znaš da neko diskredituje Fedexa?!?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Novak jos uvijek nije imao brejk loptu u mecu, a svi znamo da se radi o najboljem reterner na svijetu
Niti jedan brejk Novaka, pa ko da igra s Isnerom ybt, hajde bolan zavrsavaj to
27.10.2020
Opet ti druže...Unofficialpage je napisao/la:Zadnje upozorenje, prestani prozivati i određivati ko će kad i šta pisati.shevchet je napisao/la:Druže, jesi li napisao ijedan post u toku ove 2 sedmice, pa znaš da neko diskredituje Fedexa?!?
Šta si nakačio na mene bolan? Pa gledaj šta drugi ljudi sve pišu, jesam ti ja trn u oku, ha?
Ja ne vidjeh nigdje na svijetu da je neko dobio ban što piše, drugi su VRIJEDJALI ljude ovdje i nazivali POGRDNIM imenima, pa jesi reagovao?!?
Daj ba druže, mani ba zadnjih upozorenja, kad uvrijedim nekog onda me banuj slobodno, a ne zato što ti imaš neki pik na mene!
P..S. Neka piše ko šta hoće, zaboli me, ali na indirektne prozivke ću uvijek odgovoriti. Zato prati šta svi pišu a ne samo ja!
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 14 jul 2019, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Red je da Federer zapne u ovom gameu sada.
Rodzer povede, ovaj uzvrati i sve u krug 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Svega ima u ovom meču, dobrog tenisa čini mi se najmanje...
nole je debelo ispod očekivanog nivoa ... ovaj treći set bi mogao biti presudni
nije baš neki dobar meč, ni blizu
nije baš neki dobar meč, ni blizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.