FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

jayjay87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la jayjay87 » 14 jul 2019, 21:06

bhpremierliga12 je napisao/la:
jayjay87 je napisao/la:Ima covjek svoju neku viziju, nece visoke i korpulentne igrace a pogotovo stopere, hoce one koji znaju igrat nogama...Ostale mu izgleda traume od takvih dok je on igrao...Bit cemo najniza i fizicki najslabija ekipa u ligi.
Pa kako misli da se Pero bori protiv Ahmetovica, Hadzica, Krpica i ostalih? Ako hoce one koji znaju igrati nogama sta ce Sale tu, vise panicari nego bilo koji stoper u ligi, nema logike nikako.
To njega treba pitati...Izgubit ce se i on kad mu dodju jer kako je i sam rekao, on ne poznaje premijer ligu.A sto se tice Salihovica ocigledno da on njemu vjeruje i da misli da moze, iako ne znam zasto jer on napravi po utakmici najmanje 10 pogresnih pasova al eto...Mislim da i kad bi dosao neki stoper ne bi igrao u prvoj, zato je i odbio ovu dvojicu, ako je to uopste istina.
Izgleda igramo ko Barcelona ove godine samo i oni imaju neke visoke igrace ne znam kako cemo mi :urnebes:

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 14 jul 2019, 21:18

Bolestan covjek, pravi ekipu od igraca koji su fizicki ko on, mali i slabi.Naprimat cemo se golova iz prekida, kad nam udju u sesnaest sposoban spic i dva stopera nasi mogu samo leć, a svoje kornere bolje da i ne izvodimo...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 jul 2019, 21:39

Ako nam Pero i sale budu stoperski par izgidosmo k'o rasada. :crazy:
Sa stoperima kao Ignjatovic ova ekipa bi bila među 5. Ovako da imamo Messija u napadu ne možemo dati koliko ćemo primati golova.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 jul 2019, 21:42

Nije Smajic prosle godine htio ni Ignjatovica. Djelovao mu nezainteresovano na treninzima
Niko, niko, samo Sloboda

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 14 jul 2019, 21:45

Nevolje su izrodile i Todora i Beganovica , izrodit ce i Devedzica. Frkate se bezveze. Vidjet cete. :kafa:
tz tz tz tz tz tz

1919tuzlak
Kontakt:

Post Postao/la 1919tuzlak » 14 jul 2019, 21:58

liga je takva podjednakada ce je uzeti onaj ko vise kupi tekmi

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 jul 2019, 22:01

katarakta je napisao/la:Nije Smajic prosle godine htio ni Ignjatovica. Djelovao mu nezainteresovano na treninzima
Tačno tako. Sreća pa ga uhvatilo u leđima.
Možda smo dosadni ali ako ne dovedu bar jednog top stopera mi smo u gov.nima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 14 jul 2019, 22:06

Sloboda ce igrati dosta ofanzivan fudbal sto pokazuje i sama realizacija..vezni red jako jako solidan a odbrana nazalost takva kakva jeste...a ako se poklopi dolazi strasan stoper i veznjak i ova Sloboda je jaka trkacki ali izvjestit ce katarakta o tome kad tad...

Svi su spremni za premijer ligu jer su pobjedili Banovice ili Mladost ali Sloboda nije jer je Osijek smijesan tim :crazy:

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 14 jul 2019, 22:11

Ma docice ce stoper pregovara se sa par.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jul 2019, 22:13

MMA075 je napisao/la:Ma docice ce stoper pregovara se sa par.
Treba nam stoper pod hitno :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jul 2019, 22:31

Neki od stopera bi tebao biti hipnotiziran. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jul 2019, 23:07

Ma ako ostane Uzelac eto ti stamenitog stopera 190cm. On i Ivetic pocetna , trebalo bi i ovog malog isforsirati a imaš i Saleta za ne daj bože. Ako je istina da su odbili Renata onda je to veliki propust
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 14 jul 2019, 23:23

Zaboravio sam napisati da je prije Renata i Adzema, cak postojala opcija povratka Ignjatovica, ali je naravno odbijena...Zaista je ovo iz nekog prve ruke i ne bih iznosio na forumu nesto za sta nisam 100% siguran. Realno sto neko napisa da nam je ostao stoperski par Ignjatovic - Adzem, sa ovim timom bi bili medju top 5 sigurno.

Nije zakljuceno sa stoperima, pregovara se sa nekim imenima, ali bojim se da iz BiH osim Jusica, Gojkovica, Adzema pa i Hasanhodzica vise nemamo kvalitetnih i slobodnih opcija..A dolazak svakog stranca znaci glavobolja sa kvotom stranaca a sad trenutno imamo Lakica, Martelata, Lukanovica, Ristica i Uzelca...Nadam se da neko od zadnje dvojice ima bh pasos.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jul 2019, 23:35

ma doci ce 1 ili 2 igraca prema nazad.

prema naprijed ima ih i viska

a najvise brine to sto Smajic stvarno nema predstave o nasoj ligi, klubovima, opasnim igracima.

mi cemo isto igrati protiv svih ekipa. Mozda je to i dobro da imamo svoj stil, ali nekad moras pripaziti na neke stvari, prvenstveno ce visoke ekipe da nam prave probleme, a kad dodje novembar i mart- kaljuze, mi cemo se bas bas muciti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 jul 2019, 08:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma doci ce 1 ili 2 igraca prema nazad.

a najvise brine to sto Smajic stvarno nema predstave o nasoj ligi, klubovima, opasnim igracima.

mi cemo isto igrati protiv svih ekipa. Mozda je to i dobro da imamo svoj stil, ali nekad moras pripaziti na neke stvari, prvenstveno ce visoke ekipe da nam prave probleme, a kad dodje novembar i mart- kaljuze, mi cemo se bas bas muciti
Nama ce najveca kaljuza ove sezone biti domaci teren, jer utakmicu svake sedmice nit teren moze izdrzati, nit ga oni znaju odrzavati. Jedino ce Zvijezda imati gori teren od nas.
Jedan grad, jedna ljubav!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 jul 2019, 10:16

Gifron je napisao/la:

Nama ce najveca kaljuza ove sezone biti domaci teren, jer utakmicu svake sedmice nit teren moze izdrzati, nit ga oni znaju odrzavati. Jedino ce Zvijezda imati gori teren od nas.
Zar nije rečeno da će oni igrati svoje domaće u Banovićima? Negdje kao da sam to pročitala nekad ranije.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jul 2019, 10:18

Aerials je napisao/la:
Gifron je napisao/la:

Zar nije rečeno da će oni igrati svoje domaće u Banovićima? Negdje kao da sam to pročitala nekad ranije.
Ma nema šanse odlijepit njihov opanak od Tušnja, **** onog ko im potpisa da igraju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 jul 2019, 10:18

Pa na žrijebanju je bilo jasno gdje će igrat :D
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2019, 10:20

Valjda sto je gradski stadion pa ne mozes premijerligasa odbiti. Dok su igrali Federalnu ligu i moglo im se ne dati, ali u PL... kulturno Azmir uceruje Jasminu, po pravilima :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jul 2019, 10:22

Beduin je napisao/la:Valjda sto je gradski stadion pa ne mozes premijerligasa odbiti. Dok su igrali Federalnu ligu i moglo im se ne dati, ali u PL... kulturno Azmir uceruje Jasminu, po pravilima :D
Kakvim Pravilima, da se htjelo moglo se.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.