FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 17 jul 2019, 21:39

Sabahudin eskluzivno iz svlacionoce -postignut je dogovor izmedju Lenona i Husrefa. "Ne lomite nas vise, a mi ce mo ostati na jednom golu"
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2019, 21:39

pitara je napisao/la:Po čemu je Rahmanovic klasa života vam eto
po meni los, vrati se na nasu polovinu i gleda kako se dodaju oko njega umjesto da zaganja malo i presing napravi, doduse mozda je takticka zamisao takva da se ne igra presing uopste jer smo losiji kondiciono od niih.
Ni naprijed nije ista napravio.
Da hoce bar tatara ostaviti u svlacionici na poluvremenu.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2019, 21:39

Joj jest mi krivo sto Ahmi ono svira ko ofsajd,kako je predobro zavrsio i zavrnuo onu loptu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 17 jul 2019, 21:39

sljivo je napisao/la:Bogami i struka nije baš za pozitivne ocjene, stavljaš dva bloka sa 4 i 5 igrača a oni (Seltik) hodaju između linija i prodiru po boku kao da imamo samo trojicu u odbrani.
Upravo to! Postavis defanzivnu taktiku i setaju ti izmedju linija. Pa je.bem mu majku ili igras ofanzivno ili defanzivno! Odvratno igramo. I nije ovo sto je Celtik jak. Husref se debelo prepao. I sa ovom igrom ni u ligi se nemamo sta nadati!

KOMPLEKS NIZE VRIJEDNOSTI!

KRAJ!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jul 2019, 21:40

Inijesta je napisao/la:Ma stas pokazati i igrati kad su ljudi 3 levela iznad, dobro je ovo da je kako zabiti jedan pocasni
Generalno su 3 levala i vise izmad nas.
Trenutno, mi ih svoji greskama i amaterskom igrom bez muda cinimo ta 3 levela iznad. Jer ni oni uopste ne igraju da ti oci ispadnu, sto me znaci da nece.

Tu dolazi nas mentalitet do izrazaja, a i nekvalitet da se nosimo sa ovakvim ekipama.

Mozemo se mi sad tjesiti da smo primili samo jedan gol, dobro ide, jer smo mi i sami navikli da je dobro dok ne puca( ko Atalanta prosle godine).

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 17 jul 2019, 21:40

Kako debilni komentari :facepalm:
Amer Dupovac!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2019, 21:41

Sta ste vi ljudi ocekivali? Treba biti realan malo da i drugo poluvrijeme ovako prođe to je sasvim ok.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 17 jul 2019, 21:41

Pozdrav sa Celtic Parka! Sada ćemo napadati na "naš" go pa će biti lakše.

BTW ja sam vidio kako vraćaju ljude koji su htjeli na utakmicu i govore im da je rasprodano.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 17 jul 2019, 21:41

Losi smo u cuvanju i dodavanju lopte

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2019, 21:42

BordoSarajevo je napisao/la:Ma ovo je drugi sport, rezultat je dobar s obzirom na omjer snaga. Naša reprezentacija ne bi mogla parirati ovoj ekipi, fizički su preyebeni, ne trče već lete, tačno smo kao čunjevi al drugačije ni ne može, ne bi ni Dinamo mogo ovoj ekipi Celtica ništa.
Zavisi, evo primjer od prije 3-4 godine.. igrali su grupnu fazu EL sa njima, Dinamo ih je dobio 4:3 u Zagrebu a izgubili su 1:0 na Celtic Parku.
Celtic završio drugi u grupi i plasirali se dalje a Dinamo treći (Celtic imao dva boda više na kraju) ali u biti nije ogromna razlika između ove dvije ekipe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 17 jul 2019, 21:42

Vrlo jednostavno: STRAH I PI.KASTO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 jul 2019, 21:43

Ma ja bi sad potpisao ovo 1:0 i haj kuci, cekat neki Banants 3 pretkolu. Yebes ga. Nismo mi jos za ovoga.

Samo se trudite i niko vam pola rijevi nece reci!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jul 2019, 21:43

bordobijeli je napisao/la:Ja bi Kurdica na zadnjeg veznog a Krste naprijed Tatar klupa. Nazalost al vidi se razlika u klasi, ljudi brzi, jaci, raznose nas u svakom duelu.
Brate moj, vidi se razlika zato sto oni idu 100% na loptu, a nasi 60%.
Logicno da ce uzeti istu.

Samo je jos kod nas i u Srbiji pozrtvovanost kad ides klizeci na nogu igracu, gdje mozes iste da povrijedis.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jul 2019, 21:43

Zip je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Kako samo prepadnuti djeluju svi osim rahmanovica. Imas 2 put situaciju 4 na 3 i lopta ide u aut. Uklizuju par puta sami sebi i gube lopte. Mislim nije losa igra ali prepuna straha
isto ko da ne igraju često protiv vakih ekipa tobejarabi
ili pred 60.000 ljudi
:facepalm: :damn: :kralj: :salut:
Pa onda nema potrebe da se nadamo nekom rezultatu u Evropi, ako je to razlog sto smo muda ostavili u svlacionici.

Ovo je toliki amaterizam usao u igrace, da je za nepovjerovati.
Za sta zivis, ako ne za ovakve utakmice. I da pokazes ljudima sta znas.
buraz pravo ste dosadni s tom pričom muda, predavanje i to
ljudi su bolji, dramatično, mi da smo kompletni, uigrani pa haj...
igramo sa 3 igrača u prvih 11 kojima je ovo 2ga tekma za klub...
a skrpili smo se jedva da ličimo na nešto...spremili se koliko je moglo u 2 hefte...

kad dovedeš jače igrače imaš se i čemu nadati...osiguraš titulu ranije...pustiš glavne igrače na odmor ranije, kreneš na pripreme ranije...završiš pojačanja ranije...uigraš se ranije...kad se sve poklopi....tad napraviš nešto...

ko očekuje s ovim igračima neki iskorak mora opasno razmislit o svojom poimanju zbilje....a posebno kad nas žrijeb nabije na ove neke gigante fudbala...

branimo se sa 3 defanzivna igrača golman i 2 stopera....ovo je i dobro još
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 jul 2019, 21:44

Izbaciti bez grama mozga u ovoj utakmici Tatara a ubaciti Handzica da pomogne Ahmetovicu...prebaciti Milanovica desno jer Hodzic moze sam drzati lijevu stranu :)
Ili prekomandovati Hebiba na krilo a ubaciti Sabanovica umjesto Tatara.
Tatar je samo za start zasluzio CRVENI karton a kamoli za ono seljacko naguravanje nakon toga. Fuj

Rahman je klasa zato sto nije pič() i ne rjesava se odmah lopte...eto zasto.

Par puta je pas bio prekratak kod nasih igraca i to u lijepim situacijama.

Hajmo sad zabiti Atalanti 2 komada

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 17 jul 2019, 21:44

fera je napisao/la:
pitara je napisao/la:Po čemu je Rahmanovic klasa života vam eto
po meni los, vrati se na nasu polovinu i gleda kako se dodaju oko njega umjesto da zaganja malo i presing napravi, doduse mozda je takticka zamisao takva da se ne igra presing uopste jer smo losiji kondiciono od niih.
Ni naprijed nije ista napravio.
Da hoce bar tatara ostaviti u svlacionici na poluvremenu.
Dok je ljudima mjera klase koliki si krkan i koliko se možeš udarati nema nama spasa. Dobar igrač svakako al da se ovako diže nigdje veze bgm.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jul 2019, 21:44

Tačno niste realni ni sekunde. CELTIC je ovo, nije neka prosječna ekipa u ovim pretkolima. Da je ovakva igra protiv ekipa kao što su Qarabag, Slovan, Sheriff... pa reko bi čovjek, gasi sve, motaj kablove, ni ne trebamo evropu igrat nikako.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 jul 2019, 21:44

Samo da javim raji da sam našao onu buraniju.
Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene, slali mi poruke i pomogli mi da je napokon pronađem.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jul 2019, 21:44

Tačno kad dođe jači rival i Evropa vidi se gdje smo, ne samo mi, već komplet liga. Dosta amaterskih grešaka, pogrešnih kretnji, nesinhronizovano to djeluje, rupa svugdje itd. To je velika razlika između ovakvih ekipa i nas.

Koja količina straha se osjeti, to je baš očigledno. Tatar će morati da stravu saljeva nakon što je vidio da je ono tele Brown krenuo na njega. Ne samo Tatar, već i ostali, samo da se doda lopta drugom da nije kod mene, pa šta bilo. Šerbečić i Kovačević odlični, Lazić par puta ispao čudno i smiješno, ali dobro je.
Kako upropasti Tatar onu kontru, ono se ne smije dešavati. Odmah je lopta trebala ići na Rahmana kad je ulijetao, bruka je uništiti onakvu poziciju za gol.

Ništa neočekivano, neka se bore i da završi ovo korektnom razlikom. Nastojati postići jedan gol, čisto radi utiska.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jul 2019, 21:45

Nemojte baljezgati vise, momci igraju odlicno, ko im je protivnik. Jednistavno se mora ovako igrati, hajde bilo je par situacija gdje smo kontru , mogli bolje iskoristiti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []