Ti si osijedio dok nisu ispravili.Mokes je napisao/la:https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001148/
Eto sad je i ovdje ispravljeno i protivnici su nam timovi koji ispadnu u 2. pretkolu LP. Čisto da me pojedinci više ne uvjeravaju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gdje iskopate ove informacije? Jel vjerujete tamo necemu na nekoj stranici ili oficijelnoj uefinoj stranici? Nosioci smo jer smo ispali iz lige sampiona i kraj price. Igramo protiv nekog od ovih sto prodju 2. pretkolo EL.benko21 je napisao/la:THEC je napisao/la:ma bit ce 10-10 vjerovatno ali sacekat ponedjeljak i tad cemo sigurno znati gdje smo, je li greska na ofc. stranici Uefe ili su ove godine promijenili pravila pa je ekipa koja direktno ode u 3. pretkolo EL nosilachurem je napisao/la:Mi ako cemo ostati nositelji u 3.pretkolu, onda od ovih 10 sto ispadnu u 2'pretkolu LP ce jedan izvisiti, ili gledajuci najslabiji koeficijent pa da bude 10:10, ili ce ostaviti 11 nositelja i 9 nenositelja, pa izvuci 9 parova, a ova dva nosioca sto ostanu zadnji u bubnju ce igrati medjusobno i to je to?
Nije ni smijesno vise.
Sve mi znamo.
E zato sam ti ja rod i vidi se to po postovima...skoroalen je napisao/la:@broj6 nema potrebe dozirat minute, kvalitet ispliva odmah. Momak koji smjelo igra pred 50 milja u Škotskoj, jak na nogama, brz, pokretljiv... Već se vidi da je rang Nihada, Vladana i Pidre. Ne treba ti tu puno minuta.
Kad pričamo o Šabanoviću, Mustafiću, Kurdiću itd, tu se može pričat o doziranju jer oni do sad nisu pokazali da se ističu. Al Vladan je gurnut u vatru u Tuzli, pa odmah zatim derbi, usr'o se na Grbavici a vidi sad. Nihad isto, uskočio u ekipu i cementirao mjesto. Ja mislim da se na Andreju već vidi kvalitet, onakav trk i postavljanje sam zadnji put kod Cimirota vidio. Jbg, treba mu.da stisnut nekad, znaš kad Pape ubaci golobradog momka iz Ferencvaroša pa lik izludi sve najbolje svjetske driblere u tom trenutku. Godine nisu bitne, kvalitet jest.
I nije mi rod nikakav, nit sam mu menadžer. Jednostavno mi je neshvatljivo da nam ne igra vrhunski zadnji vezni a igraju dva ofanzivca tu. Svaka čast na borbi al ne znaju igrat DMFa.
Odlican komentar za nase akademce ...
Dobro je na kraju .Daj SutjeskuMokes je napisao/la:https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001148/
Eto sad je i ovdje ispravljeno i protivnici su nam timovi koji ispadnu u 2. pretkolu LP. Čisto da me pojedinci više ne uvjeravaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel trolas il sta?Mokes je napisao/la:https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001148/
Sve mi znamo.
Na pola utakmice mi nestane struje sinoc, nit sam vidio nas gol ni nista.
Hocel gdje biti snimak
Hocel gdje biti snimak
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Champions path (draw: 12:20 CEST)
Teams
Seeded:
27.500 Astana (KAZ) v 4.000 FC Santa Coloma (AND)
27.000 Ludogorets (BUL) v 2.750 Valur Reykjavík (ISL)
12.250 Sheriff Tiraspol (MDA) v 3.000 Partizani (ALB)
6.250 Dudelange (LUX) v 6.000 Shkëndija (MKD)
6.000 Slovan Bratislava (SVK) v 0.500 Feronikeli (KOS)
4.250 Sarajevo (BIH)*
4.250 Sūduva (LTU) v 0.750 SP Tre Penne (SMR)
4.250 Lincoln Red Imps (GIB) v 1.050 Ararat-Armenia (ARM)
3.850 Piast Gliwice (POL) v 1.125 Riga FC (LVA)
2.250 Linfield (NIR) v 1.500 HB Tórshavn (FRO)
*Losers of first qualifying round tie between Sarajevo and Celtic given bye to third qualifying round
Unseeded:
Ten teams advancing from the UEFA Europa League second qualifying round champions path.
Draw procedure
The ten teams eliminated from the UEFA Champions League will be seeded and drawn against the other ten contenders.
Teams
Seeded:
4.250 Sarajevo (BIH)*
*Losers of first qualifying round tie between Sarajevo and Celtic given bye to third qualifying round
Unseeded:
Ten teams advancing from the UEFA Europa League second qualifying round champions path.
Draw procedure
The ten teams eliminated from the UEFA Champions League will be seeded and drawn against the other ten contenders.
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 18 jul 2019, 10:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve mi znamo.
Sto nisi placao racune,a sad bi i gol da vidis...fera je napisao/la:Na pola utakmice mi nestane struje sinoc, nit sam vidio nas gol ni nista.
Hocel gdje biti snimak
Nema,prvo dug plati,pa onda gledaj...Ti Boga mi ko Željkan,daj da neplacam ,a da sve imam...
@fera se nije halalio električne energije. Te priče "isključit će struju", neće je isključit.Vanja8 je napisao/la:Sto nisi placao racune,a sad bi i gol da vidis...fera je napisao/la:Na pola utakmice mi nestane struje sinoc, nit sam vidio nas gol ni nista.
Hocel gdje biti snimak![]()
Nema,prvo dug plati,pa onda gledaj...Ti Boga mi ko Željkan,daj da neplacam ,a da sve imam...
Ovo su moguci protivnici
Second qualifying round champions path
Group 1
SP Tre Penne (SMR)* v Sūduva (LTU)
Piast Gliwice (POL) v Riga FC (LVA)
Partizani (ALB) v Sheriff Tiraspol (MDA)
Group 2
Ararat Armenia(ARM) v Lincoln Red Imps (GIB)*
Valur Reykjavík (ISL) v Ludogorets (BUL)
Slovan Bratislava (SVK) v Feronikeli (KOS)
Group 3
Santa Coloma (AND)** v Astana (KAZ)
HB Tórshavn (FRO) v Linfield (NIR)
Shkëndija (MKD) v F91 Dudelange (LUX)
Second qualifying round champions path
Group 1
SP Tre Penne (SMR)* v Sūduva (LTU)
Piast Gliwice (POL) v Riga FC (LVA)
Partizani (ALB) v Sheriff Tiraspol (MDA)
Group 2
Ararat Armenia(ARM) v Lincoln Red Imps (GIB)*
Valur Reykjavík (ISL) v Ludogorets (BUL)
Slovan Bratislava (SVK) v Feronikeli (KOS)
Group 3
Santa Coloma (AND)** v Astana (KAZ)
HB Tórshavn (FRO) v Linfield (NIR)
Shkëndija (MKD) v F91 Dudelange (LUX)
Sve mi znamo.
Ovo je trenutno, do ponedjeljka ce se mijenjati.cookiech je napisao/la:Champions path (draw: 12:20 CEST)
Teams
Seeded:
4.250 Sarajevo (BIH)*
Unseeded:
Draw procedure
Zamisli ispadne Dinamo Z. ili Maribor? A imaju bolji koeficijent od nas, nemoguce je da budu nenosioci.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
sve uredno izmireno imam i pečatVanja8 je napisao/la:Sto nisi placao racune,a sad bi i gol da vidis...fera je napisao/la:Na pola utakmice mi nestane struje sinoc, nit sam vidio nas gol ni nista.
Hocel gdje biti snimak![]()
morao izlaziti pred zgradu da vidim ima li kod komsija struje
Ima da ih tuzim ko zeljo savez.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
nukleusmember
- Kontakt:
e Bože sačuvaj stvarno,niko u državi ne zna sa 100% sigurnošću jesmo li ili nismo nosioci,mjesec dana naglabamo oko ovoga
VVVBK
VVVBK
A i k'o da je bitno, na kraju krajeva. Samo ćemo sebi ispehirat protivnika, po običaju. Milion kombinacija napišemo na forumu, i potrefi nas onaj kojeg smo svi naglasili da treba izbjeć.
Izvlačenje je u ponedjeljak i vozdra, tad ćemo vidjet s kim igramo. Ništa ne možemo promijenit.
Izvlačenje je u ponedjeljak i vozdra, tad ćemo vidjet s kim igramo. Ništa ne možemo promijenit.
Meni nije jasno, zar gubitnici 2.pretkola Lige prvaka ne budu direktno nosioci u EL 3.pretoklu + mi.nukleusmember je napisao/la:e Bože sačuvaj stvarno,niko u državi ne zna sa 100% sigurnošću jesmo li ili nismo nosioci,mjesec dana naglabamo oko ovoga
VVVBK
-
belosevic28
- Kontakt:
Yebe nam se za protivnike, dobit cemo najtezeg moguceg. Kao sto rece @skoro, bolje ne znati nista do ponedjeljka...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja sam trazio email, broj od UEFE da pitam hahha, al nista, ali bukvalno i svejedno je, ima par timova kao nenositelj da mozemo naletit al to je bas baksuzluk, izvut cemo Valletu il nekoga i u 4 kolonukleusmember je napisao/la:e Bože sačuvaj stvarno,niko u državi ne zna sa 100% sigurnošću jesmo li ili nismo nosioci,mjesec dana naglabamo oko ovoga
VVVBK
Ma nisi ti to dobro uplatnicu popunio,mora da si pogrijesio žiro racun,sad traži da Elektrodistribucija,zatraži da se utakmica ponovi...fera je napisao/la:sve uredno izmireno imam i pečatVanja8 je napisao/la: Sto nisi placao racune,a sad bi i gol da vidis...![]()
Nema,prvo dug plati,pa onda gledaj...Ti Boga mi ko Željkan,daj da neplacam ,a da sve imam...![]()
morao izlaziti pred zgradu da vidim ima li kod komsija struje![]()
Ima da ih tuzim ko zeljo savez.
Ne kontas ocigledno sistem.ledesma je napisao/la:Ovo je trenutno, do ponedjeljka ce se mijenjati.cookiech je napisao/la:Champions path (draw: 12:20 CEST)
Teams
Seeded:
4.250 Sarajevo (BIH)*
Unseeded:
Draw procedure
Zamisli ispadne Dinamo Z. ili Maribor? A imaju bolji koeficijent od nas, nemoguce je da budu nenosioci.
Sve mi znamo.
Mislim da slabo ko i konta, al se vodim koeficijentom. I smatram da ce se do ponedjeljka mijenjati nosioci i nenosioci, sve zavisi ko ispadne. Ako znas nesto vise, volio bih da objasniš.cookiech je napisao/la:Ne kontas ocigledno sistem.ledesma je napisao/la:Ovo je trenutno, do ponedjeljka ce se mijenjati.cookiech je napisao/la:Champions path (draw: 12:20 CEST)
Teams
Seeded:
4.250 Sarajevo (BIH)*
Unseeded:
Draw procedure
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.