FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znali ko kad je Sloboda u gostima dala dva (2) gola? 

Prošle godine Modričiami je napisao/la:Znali ko kad je Sloboda u gostima dala dva (2) gola?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Prije toga i Zvijezdi na gostovanju 2 golaFrutek je napisao/la:Prošle godine Modričiami je napisao/la:Znali ko kad je Sloboda u gostima dala dva (2) gola?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
OVO JE NOVA SLOBODA
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Hari jarane, bio sam malo otsutan, možeš li mi reći kakav je rezultat u Mionici ako si slušao?harry_90 je napisao/la:Joj jbt ovog lika sto se javlja iz Mionica kako pricahajmo momci i treci gol.
A đe da znam?!
Prvo poluvrijeme ja mislim nerijeseno zavrsiloRaz_ba je napisao/la:Hari jarane, bio sam malo otsutan, možeš li mi reći kakav je rezultat u Mionici ako si slušao?harry_90 je napisao/la:Joj jbt ovog lika sto se javlja iz Mionica kako pricahajmo momci i treci gol.

komsije samo naprijed pa i do 3 poda..pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Masala, napokon smo i mi poceli igrati fudbala
. Svaka cast momcima, bod bi bio kao kuca, mada ostaje mali zal sto smo vodili u 2 navrata, ali opet kazem dao ce ostati ovako ja bi bio sretan
.+

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
- Kontakt:
BIlo bi TOP da povedemo i da tako ostane...mada je i ovakoo good....Raz_ba je napisao/la:Imam neki osjećaj da ćemo povesti ponovo!

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Dobar je i bod,al ostaje zal za pobjedom jer smo dva puta vodili,dobro bi nam dosla 3 boda iz ovog meca,al jbg nije nam se dalo,sad da je bod sacuvat do kraja.
EDIT: Evo javlja se onaj iz Mionice
EDIT: Evo javlja se onaj iz Mionice

0:0 kraj. Nisam baš najzodovoljniji, al nema veze rasturićemo ih u KUPU!
A đe da znam?!
Ja sam zadovoljan počeli smo davat golove u gostima, dobijeli bodove a u zadnje 2 tekme Bekić se pokazuje kao igrač u kojeg ćemo se moći pouzdati.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Interista di cuore
- Kontakt:
odlican rezultat,svaka cast igracima i Denisu koji je odlicno poceo... 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Jebote poceli smo davati golove u gostima ko Dinamo... 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
SADIKOVĆ: IZGUBIO SAM DVA BODA
Sloboda je u dva navrata vodila na Koševu, no Olimpic je oba puta stizao rezultat, te je utakmica okončana podjelom bodova (2:2).
"Izgubio sam dva boda!", kazao je ljutiti Sadiković na početku našeg razgovora, ali na kraju, ipak, priznao da je ovo dobar bod za njegovu momčad.
"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Danas smo odigrali bolju utakmicu nego prije četiri dana na ovom istom stadionu. Ova utakmica je bila prava prvenstvena, čak četiri postignuta gola. No, mi možemo žaliti za bodovima, jer smo u dva navrata postigli golove iz igre, a oba primili nakon prekida".
"Generalno, ja kao trener, zadovoljan sam nakon svega, a vjerujem da je i moja ekipa zadovoljna. Čestitam mojim momcima na borbenosti. Mislim da imamo kapaciteta, ali nam samo treba vremena, da se još uigramo", dodaje Sadiković kojem je ovo bila treća utakmica na klupi Slobode.
Samo hrabro !
Sloboda je u dva navrata vodila na Koševu, no Olimpic je oba puta stizao rezultat, te je utakmica okončana podjelom bodova (2:2).
"Izgubio sam dva boda!", kazao je ljutiti Sadiković na početku našeg razgovora, ali na kraju, ipak, priznao da je ovo dobar bod za njegovu momčad.
"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Danas smo odigrali bolju utakmicu nego prije četiri dana na ovom istom stadionu. Ova utakmica je bila prava prvenstvena, čak četiri postignuta gola. No, mi možemo žaliti za bodovima, jer smo u dva navrata postigli golove iz igre, a oba primili nakon prekida".
"Generalno, ja kao trener, zadovoljan sam nakon svega, a vjerujem da je i moja ekipa zadovoljna. Čestitam mojim momcima na borbenosti. Mislim da imamo kapaciteta, ali nam samo treba vremena, da se još uigramo", dodaje Sadiković kojem je ovo bila treća utakmica na klupi Slobode.
Samo hrabro !
Svaka im čast, pogotovo Sadikoviću i Bekiću koji su podigli samopouzdanje kod ekipe.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.