FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cestitke Sarajevu na bodu, zasluzili su ga borbom i htijenjem, odigrali smo ocajno, ispod svake razine na Pecari, nazalost atipicno losa sezona, a ni Sarajevo nije u puno boljoj situaciji.
...Život za Široki...
- Stone Island
- Kontakt:
Pa mogao si to napisati i na temi FK Sloboda !ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Sarajevu na bodu, zasluzili su ga borbom i htijenjem, odigrali smo ocajno, ispod svake razine na Pecari, nazalost atipicno losa sezona, a ni Sarajevo nije u puno boljoj situaciji.

respect...nije samo ova sezona vec ostalih 4!!HARIS XXL je napisao/la:zadnje 3-4 sezone su jedne od najlosijih i najcrnjih u historiji kluba.....el-fighter je napisao/la:Željo kao i većina naših timova. Kući pobjeda, u gostima poraz. Mislim da im je ovo najslabija sezona u zadnjih 10-tak godina. Nekad su plavi harali našom ligom i igrali pretkola Lige prvaka.
zeljo rupa ,navijaci rupa jos se u subotu pobise
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
hajd tax nemoj me nervirati i govoriti da je nesto rupa, a ustvari ti imas rupu u glavitax je napisao/la:zeljo rupa ,navijaci rupa jos se u subotu pobise
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
ja sam svaku tekmu na jugu.ali sto jest jest RUPETINA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- dolina cupova
- Kontakt:
tax je napisao/la:ja sam svaku tekmu na jugu.ali sto jest jest RUPETINA

SVIM NAVIJAČIMA I S
IMPATIZERIMA F.K. ŽELJEZNIČARA KATOLIČKE VJEROISPOVJESTI SRETAN USKRS...i od mene...i bas sat treba ici na tekme kad je najgore,vise ne znam šta još uradit'...KATASTROFA!!!

Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Tebi je neko rupu u glavi napravio. Zeljo nikad nece bit rupa, to zapamti!!!tax je napisao/la:ja sam svaku tekmu na jugu.ali sto jest jest RUPETINA
Dosao si ovdje da provociras...

010 ISN'T JUST A CODE
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
evo prijedloga...
i Manijacima je pun svega
kao dugogodišnji navijač, ja poštujem i respektujem svakog PRAVOG navijača
možda će zazvučat smiješno, ali...
zamislite da i Manijaci i Robijaši u 30-oj minuti izvjese iste transparente (npr. "od velikog kluba osta ime" ili nešto u tom stilu), a u bojama svojih klubova, a potom napuste stadion...
pa nek onda banda "igra" Nailovoj materi
kad bi odigrali samo pet (5) utakmica pred praznim tribinama (i Čelik, i Željo, i Sarajevo...) pao bi i NS, i uprave...
mislim, **** ga, ovo je smiješno...
ja se neću naložit na Želju
oni su u gorim **** (i imaju gori tim) nego Čelik
kao i kod nas, jedino što je ostalo da vrijedi u vezi s tim klubom su - navijači
i Manijacima je pun svega
kao dugogodišnji navijač, ja poštujem i respektujem svakog PRAVOG navijača
možda će zazvučat smiješno, ali...
zamislite da i Manijaci i Robijaši u 30-oj minuti izvjese iste transparente (npr. "od velikog kluba osta ime" ili nešto u tom stilu), a u bojama svojih klubova, a potom napuste stadion...
pa nek onda banda "igra" Nailovoj materi
kad bi odigrali samo pet (5) utakmica pred praznim tribinama (i Čelik, i Željo, i Sarajevo...) pao bi i NS, i uprave...
mislim, **** ga, ovo je smiješno...
ja se neću naložit na Želju
oni su u gorim **** (i imaju gori tim) nego Čelik
kao i kod nas, jedino što je ostalo da vrijedi u vezi s tim klubom su - navijači
A C A B !
Emire, ti nisi normalan, o tome se ne priča na forumu, to se radi invidualno između vođa navijača, fuj to što si uradio.....c c c , ponašaš se ko dijete.
pih neko smo vala dobili ta 3 boda
ali moramo konacno jednom u gostima dobit!
ali moramo konacno jednom u gostima dobit!

ajmo u JUZNU AFRIKU 

sretan uskrs navijacima zeljeznicara katolicke vjeroispovjesti i od mene 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
ispadali ste i vi...i vama je bilo gore...zato glavu gore zvrkoviErvinSa je napisao/la:Bilo je i gore strumfovi,nekad ste i ispadali iz lige

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
No comentdrop je napisao/la:ispadali ste i vi...i vama je bilo gore...zato glavu gore zvrkoviErvinSa je napisao/la:Bilo je i gore strumfovi,nekad ste i ispadali iz lige

-Sarajevo Ljubavi Moja-
- bistrikboy
- Kontakt:
Ervine imas svoju "temu" tamo spamaj...
Sto se tice subote,dosta dobro izdanje,podrska ekipi svih 90 minuta bez prestanka,u momentima je grmilo,igra onako,sigurno bolje nego protiv Laktasa i veleza ali opet daleko je to od dobre igre,Bucan se isticao,dok su ostali manje vise bili neprimjetni,Slavija veoma losa igrala ultra defanzivno ali nisu se uspjeli odbraniti,suđenje niđe veze,sjeckao igru nasu i njihovu,nervirao publiku,i dao jos crveni Simicu,ali je bilo posteno...
Sto se tice subote,dosta dobro izdanje,podrska ekipi svih 90 minuta bez prestanka,u momentima je grmilo,igra onako,sigurno bolje nego protiv Laktasa i veleza ali opet daleko je to od dobre igre,Bucan se isticao,dok su ostali manje vise bili neprimjetni,Slavija veoma losa igrala ultra defanzivno ali nisu se uspjeli odbraniti,suđenje niđe veze,sjeckao igru nasu i njihovu,nervirao publiku,i dao jos crveni Simicu,ali je bilo posteno...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ono je smjesno kakvi su navijaci Zelje.....da ih usporedi me sa izdanjem Slavije u subotu.....20 minuta pjevanja ...70 minuta cutanja.....bez Spalevica Jovanovica i Cirke Slavija jednostavno nista nije mogla...+ igrao tatin sin Radonjatax je napisao/la:zeljo rupa ,navijaci rupa jos se u subotu pobise
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
- bistrikboy
- Kontakt:
TM vs. Slavija
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
svaki komentar na ovo je suvišan, nigdje vezestele je napisao/la:ono je smjesno kakvi su navijaci Zelje.....da ih usporedi me sa izdanjem Slavije u subotu.....20 minuta pjevanja ...70 minuta cutanja.....bez Spalevica Jovanovica i Cirke Slavija jednostavno nista nije mogla...+ igrao tatin sin Radonjatax je napisao/la:zeljo rupa ,navijaci rupa jos se u subotu pobise

SAMO ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Napaceni87 i 53 gosta.