to je već 12000 ljudiduplakruna46 je napisao/la:Sta kazu strumfovi, sinoc ih 6000 bilo. Cega, zuba? Hahahahahahahaha!!!
Pozdrav sa suncanog Koseva!
To rigo kačio šahovnice?Haver ! je napisao/la:Koreografiju smo nasli na forumu, pa smo je predocili na trEbinu
Jos se ne zna sta jeOsim13 je napisao/la:To rigo kačio šahovnice?Haver ! je napisao/la:Koreografiju smo nasli na forumu, pa smo je predocili na trEbinu
Haver ! je napisao/la:Jos se ne zna sta jeOsim13 je napisao/la:To rigo kačio šahovnice?Haver ! je napisao/la:Koreografiju smo nasli na forumu, pa smo je predocili na trEbinu
Primjer novokomponovanogduplakruna46 je napisao/la:“‘Ta zna papak sta je Sarajevo? Sta papak zna sta je mahalsko dijete,nista. Papak ce vazda biti papak, ma koliko god se skolovao u Sarajevu! U sarajevskim mahalama je vazda bilo isto. Raja navijala za Sarajevo, papci i klosari za manji klub.”
Ukratko, o ovih 100 tisuca Aboridzana sa Grbavice, ciji je I DALJE UZOR Ivan Lendric!
Pusti ga nek se ispušedejavu je napisao/la:Primjer novokopmonovanogduplakruna46 je napisao/la:“‘Ta zna papak sta je Sarajevo? Sta papak zna sta je mahalsko dijete,nista. Papak ce vazda biti papak, ma koliko god se skolovao u Sarajevu! U sarajevskim mahalama je vazda bilo isto. Raja navijala za Sarajevo, papci i klosari za manji klub.”
Ukratko, o ovih 100 tisuca Aboridzana sa Grbavice, ciji je I DALJE UZOR Ivan Lendric!![]()
Osim13 je napisao/la:Pusti ga nek se ispušedejavu je napisao/la:
Primjer novokopmonovanog![]()
Ma tako je ljubavi. Isto ste tako plakali zadnji put u Olovu. Nismo mi krivi sto vam je 95% tribine balavurdija.
De pitaj onog Sehica sto smo ga pustili u Olovu kad je plako, hocel ispast covjek i reci hvala manijaci??Laznjak je napisao/la:Ma tako je ljubavi. Isto ste tako plakali zadnji put u Olovu. Nismo mi krivi sto vam je 95% tribine balavurdija.
Sta li je na koreografiji? Sta te boli cundara.
Zato su oplakali neki vaši koji su se vratili. Da vidiš kako cvileGOAT je napisao/la:De pitaj onog Sehica sto smo ga pustili u Olovu kad je plako, hocel ispast covjek i reci hvala manijaci??Laznjak je napisao/la:Ma tako je ljubavi. Isto ste tako plakali zadnji put u Olovu. Nismo mi krivi sto vam je 95% tribine balavurdija.
Sta li je na koreografiji? Sta te boli cundara.