E sad definitivno znam da ce uspjetiBordoSarajevo je napisao/la:... Koja je tajna uspjeha koju biste podijelili sa polaznicima Akademije FK Sarajevo, s obzirom da ste i vi bili polaznik iste?
Pa nema tu neke tajne, samo maksimalno davanje sebe na treninzima i utakmicama. Naravno važna je i sportska disciplina van terena.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:Bravo MortemHz. Sve briši cim pocnu teme, politika, vjera , nacija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nije Bogami sramota SjecikesoMortemHz je napisao/la:Sramoto, još nisi?Samozdravlje je napisao/la:- Sinoc Dudic kaze :"Da je ovo , ako budemo igrali sa Bate , dobra prilika , da se neko iz BiH plasira u grupe EL" . Nije daleko od istine , koliko god bilo za nas nevjerovatno . Moglo je lakse 3 kolo , ali bi onda ograisali na nekog pred grupe i Bogami imali problema u prvenstvu . Ovako jos 2 utakmice (daj Boze da bude vise ili jednako 10 utakmica), pa se posvetiti Tituli . Laznim vise iz interesa zelim da prodju Nizozemce i da ostanu fokusirani na EL .
Hvali Dudic Lazne , ali osut ce se to , a kostalo ih .Zamor Sovsica,Curjurica , neko ode i pusa .
ONO STO JE BITNO ONI NE MOGU BOLJE , A MI SE MOZEMO POJACATI . HVALA JOS JEDNOM SVIMA NA SJAJNOJ POBJEDI I AFIRMACIJI DJOKANOVICA . KUPUJEM GODISNJU , NARAVNO ZA PEMZIONERE .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sta ima momcino ? Mozda grijesim , ali kao da komentarises ono sto podjelih sa svojim drugom @Pitar678519. Sloboda misljenja , ogradio sam se nisam strucan . Lijepo si upakovao , ali .... U svakom slucaju pozdrav i da si srecan mladicu , naravno isto zelim i Velkoskom u ligi 5 i sve sta ide sa tim .bordobijeli je napisao/la:Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta xe mu reci krste kad je sam od sebe greskabordobijeli je napisao/la:Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu je drugi koristiti a za ovo ostaloSamozdravlje je napisao/la:Nije Bogami sramota SjecikesoMortemHz je napisao/la:Sramoto, još nisi?Samozdravlje je napisao/la:- Sinoc Dudic kaze :"Da je ovo , ako budemo igrali sa Bate , dobra prilika , da se neko iz BiH plasira u grupe EL" . Nije daleko od istine , koliko god bilo za nas nevjerovatno . Moglo je lakse 3 kolo , ali bi onda ograisali na nekog pred grupe i Bogami imali problema u prvenstvu . Ovako jos 2 utakmice (daj Boze da bude vise ili jednako 10 utakmica), pa se posvetiti Tituli . Laznim vise iz interesa zelim da prodju Nizozemce i da ostanu fokusirani na EL .
Hvali Dudic Lazne , ali osut ce se to , a kostalo ih .Zamor Sovsica,Curjurica , neko ode i pusa .
ONO STO JE BITNO ONI NE MOGU BOLJE , A MI SE MOZEMO POJACATI . HVALA JOS JEDNOM SVIMA NA SJAJNOJ POBJEDI I AFIRMACIJI DJOKANOVICA . KUPUJEM GODISNJU , NARAVNO ZA PEMZIONERE .. Nije mi do para , malo do slobodnog vremena , a najvise do toga hoce li klub ispostovati ono sto su rekli za opredjeljenje kluba . Puna paznja mladim igracima . Zadovoljan sam i kupit cu ,ali tesko da cu biti na utakmicama . Prosle polusezone poklonio , sada kazu da nece moci drugi koristiti ? No kupit cu , taman u decembru , dobit ces pare mangupe i glas na izborima . Znam stalo Ti da imamo sto vise clanova , bit ce +1 aBd .
Nemoj sine da ti Torres bude inspiracija, preći ćeš nam u Želju i propast k'o kauč. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
destruktivci
https://www.transfermarkt.de/alkhaly-tr ... ler/348312
https://www.transfermarkt.de/isaac-kone ... ler/111018
inače Blagojević će potpisati za Zrinjski izgleda, raskinuo ugovor sa turcima, zajeban vezni će imati 
https://www.transfermarkt.de/alkhaly-tr ... ler/348312
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prijavit cu te @Pitar6785 , od milja @Pitar678519MortemHz je napisao/la:@pitar58458458
Nije lijepo da tako govoriš o našim igračima, ok nisi imao zle namjere ali ne trebam ti kao djetetu objašnjavati da to nije baš prikladan izraz POGOTOVO za naše dijete i za našeg igrača generalno.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To ko nisi znao , znas ti sve . Zar ne @Totti ? Ozna sve dozna .MortemHz je napisao/la: Mogu je drugi koristiti a za ovo ostalo![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hodajuća wikipediaSamozdravlje je napisao/la:To ko nisi znao , znas ti sve . Zar ne @Totti ? Ozna sve dozna .MortemHz je napisao/la: Mogu je drugi koristiti a za ovo ostalo![]()
'
Kakva je situacija za one navijace koji zele ici autom u Zenicu na utakmicu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idem ja sa autom, sve regularno.Evander je napisao/la:Kakva je situacija za one navijace koji zele ici autom u Zenicu na utakmicu?
Sastanak iza naplatnih pa svi zajedno, ili samostalno?MortemHz je napisao/la:Idem ja sa autom, sve regularno.Evander je napisao/la:Kakva je situacija za one navijace koji zele ici autom u Zenicu na utakmicu?
Ono što se meni svidjelo kod Šabana u Nedjelju je što i kad je pogriješio par puta ofanzivno grize da ispravi ili odma pravi faul da prekine neki brz napad po toj strani. Mislim da sa njim i Pidrom prvi put poslije rata imamo 2 beka koji imaju mozga i razmišljaju.
Kakvih debila sve ima na ovom forumu. Ako si vjernik, poštuješ je i ponašaš se u skladu s tim, onda si vehabica. Obriši Morteme i njegov post kad već moj brišeš. Ne budi ckapi majke ti 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
2 mjesta slobodna sa mnom, ko hoće.MortemHz je napisao/la:Idem ja sa autom, sve regularno.Evander je napisao/la:Kakva je situacija za one navijace koji zele ici autom u Zenicu na utakmicu?
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
Wauu kako smijesnoSarajlijica1946 je napisao/la:Sta xe mu reci krste kad je sam od sebe greskabordobijeli je napisao/la:Jedan detalj mi posebno upečatljiv na utakmici bio,Djokanovic pogresan pas odigra 1pol bilo prilazi mu Krste i bodri ga aplauzom kao samo naprijed ne osvrci se na pogresku. Velkoski, Lazić, Ahmetovic su duša ovog tima i ljudi za primjer mladima. Upravo Husref najvise vjeruje njima i oni su mu desna ruka na terenu. Tako da mi je po prilicno glupo sto stalno nesto kritikujemo Velkoskog a momak ima mnogo pozitivni stvari po meni je pravi kapiten.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E haj mi sad nađi kako to ja nisam njegov post obrisao, hajde nađi.Benkara21 je napisao/la:Kakvih debila sve ima na ovom forumu. Ako si vjernik, poštuješ je i ponašaš se u skladu s tim, onda si vehabica. Obriši Morteme i njegov post kad već moj brišeš. Ne budi ckapi majke ti