FK Mladost DK

Moderator/ica: GracanicaAA

belosevic28
Postovi: 9888
Pridružen/a: 03 feb 2015, 02:09
Lokacija: trEbina
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la belosevic28 » 22 jul 2019, 15:50

Addict je napisao/la::rol:
Fareus1921 je napisao/la:Šta će bit sa Velićem i Nikolićem??Čujem da su transferi već gotovi???
Čuješ jer si pročitao od mene.
Što ne pitaš rođaka?
Hajde mali šetaj, Željin pdf je na drugom mjestu.
:urnebes: e dobar. Mujaric ce se lagano dizati aBd, ovo mu je prva utakmica ozbiljnijeg tipa. Ima slifa, kao sto prizun brat kaze, zna je podvaliti...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Avatar
Fareus1921
Postovi: 602
Pridružen/a: 13 jul 2019, 16:43
Lokacija: Nema je ni na vojnim mapama
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Fareus1921 » 22 jul 2019, 16:37

Addict je napisao/la::rol:
Fareus1921 je napisao/la:Nadam se da će te mi dozvolit u subotu da obučem Željin dres a Mensa i Amar znaju da ja za Želju navijam
Nadam se da ti razumiješ da nas iskreno zaboli kur.ac za koga ti navijaš a zaboli nas isto tako kur.ac ko će tebi šta dozvoliti ili neće i zna li ko šta o tebi ili ne zna.
Razumiješ?
Ovdje razgovaraš s ljudima koji gledaju Mladost već 20-30 godina, koji su tukli po piz.di materinoj sa seljacima oko stadiona ili na stadionu i ti dođeš I govoriš s kim si rođak i još da ćeš ti navijati za Želju.
Razumiješ li ti o čemu se radi ovdje?
De ti još jednom kod Esmira da te pogleda i čuvaj se propuha.
Više neću s tobom razgovarati jer si daleko ispod nivoa ljudi ovdje u svakom pogledu.
HVALA NA SAVJETIMA ja već 2 godine idem Esmiru.Volio bih samo reći dau razgovoru sa djecom nebudete vulgarni!!Alajh manet!!
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

Avatar
Dost
Postovi: 125
Pridružen/a: 01 sep 2015, 13:11
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Dost » 22 jul 2019, 22:28

Mislim da u slucaju odlaska Nikolica moze Hreljic zatvoriti desnu stranu. Keno nekad odigra vrhunski ali nekad jednostavno mu se ne igra tako da njegova nekonstantnost može biti problem.

Avatar
FKMLADOSTDK
Postovi: 1091
Pridružen/a: 08 jun 2015, 13:37
Lokacija: Doboj/Kakanj
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 22 jul 2019, 23:35

blues21 je napisao/la:Slazem se za seru, pokazao je da je na nivou premier lige, sera i isak dobar stoperski par nema sta, uz mozda jos jedno ozbiljno krilo i imamo odlicnih 11, sad koliko ce biti sirine u ekipi vidjecemo , vjerujem da biber dragutinovic uz smajlagica i hreljica mogu zamijeniti bilo koga,
Sto se direktno utakmice tice mislim da bi sve drugacije bilo da nismo brzo poveli , hiros odlican kod prvog gola a fanimo rutinski zavrsava za igraca njegovog kalibra. Ocekivao sam mozda i bibera od prve minute kao i delica ali ispada da je beganovic pogodio sa prvih 11 cim je donio 3 boda iz mostara sto realno malo ko je ocekivao od nas. Drago mi je zbog bukvica, odlicna utakmica, dok se nikolok i bajic malo oslobode sigurno cemo biti jos bolji undefanzivi , dok prema naprijed nemam briga, atajic kao desetka, mario crnicki spic, fanimo i mujaric, hiros kao ofanzivna sestica eventualno horic ponekad, mogu svakome napraviti problema i sigurno svaku utakmicu zabiti. Zakljucak je da sve ovo moze puno bolje biti kroz par kola ali ovu pobjedu treba dobro analizirati i shvatiti da smo imali bas bas bas srece.
Ma nakon 30. min. smo im prepustili sredinu i nikako se nismo mogli sastaviti s loptom. Da li je to taktika bila da se iz kontri zabije i da se igrači ne umaraju, ne znam. U tih prvih pola sata dok su bili rastrčani i protivnici pod pritiskom su svi stojali odlično, osim Atajića i Bajića, ali Atajić će zato u narednim da pokaže svoje pravo lice. Bajiću treba dati još utakmica, pa ćemo vidjeti, u ovoj je suviše olako ispadao. Čini mi se da bi Delić sigurnije i bolje odigrao. Ova protiv Veleža (s obzirom da je tek ušao, prva utakmica, prevelika želja...) nam nije neki pokazatelj i mjerilo snage, ali sljedeća protiv Želje će nam kazati puno toga o ekipi, posebno o novajlijama i njihovom kvalitetu.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Postovi: 1084
Pridružen/a: 24 mar 2015, 08:43
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Addict » 23 jul 2019, 09:55

Delića ja više nikad ne bih stavio nazad na beka. Mislim da ga treba gurnuti naprijed i tu mu još pružiti šansu. U defanzivi je on potpuno beskoristan, ustvari koristan za protivnika, kiksa previše, isprepada se jadan. Momak nije loš, ustvari je jako fin, meni bude žao šta mu urade. Ali naprijed uz svoju brzinu bi mogao biti koristan. Daj mu loptu i neka trči uz liniju, što manje razmišlja to je bolje. Nadam se da je Beganović vidio to.
Utakmica protiv Želje će nam pokazati je li ono u Mostaru bio bljesak ili da smo stvarno dobri. Bod bi bio dobar, treba shvatiti da se samo borimo za opstanak, sve drugo bi bila premija. Ne vjerujem da će nas Željo dobiti, samo ako bude 11 na 11 biće sve ok.
Pobijedimo li ih... E onda će biti svega.

budimo_realni
Postovi: 372
Pridružen/a: 14 avg 2011, 15:19
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la budimo_realni » 23 jul 2019, 11:50

Ja sam rezultatom u Mostaru prezadovoljan. Igra je bila loša, osim ako nije taktika bila da se onako igra. OK je braniti se, igrati na kontru, ali protivnik 20 kornera mi nula, oni 20 šuteva mi šest. Sreća naša pa je ušlo sve što je šutano u gol, ali nek i nas nekad sreća posluži :D . Protiv Želje će biti skroz drugačija utakmica, nadam se samo da se ovi mladi igrači neće prepasti. Veoma je važno da imamo iskusne igrače na bitnijim pozicijama, gdje se ne smije griješiti, Isaković i Šera nazad, Horić kao zadnji vezni, a Atajić i Fanimo prema naprijed uz talenat i trku ovih mladih to je extra. Zbog te mladosti će sigurno biti i oscilacija u igri pa se ne trebamo razočaravati ako jednu utakmicu odigraju briljantno, a već drugu katastrofa. Al ipak nešto vjerujem da ćemo se na kraju radovati :)

Addict
Postovi: 1084
Pridružen/a: 24 mar 2015, 08:43
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Addict » 23 jul 2019, 12:05

budimo_realni je napisao/la:Ja sam rezultatom u Mostaru prezadovoljan. Igra je bila loša, osim ako nije taktika bila da se onako igra. OK je braniti se, igrati na kontru, ali protivnik 20 kornera mi nula, oni 20 šuteva mi šest. Sreća naša pa je ušlo sve što je šutano u gol, ali nek i nas nekad sreća posluži :D . Protiv Želje će biti skroz drugačija utakmica, nadam se samo da se ovi mladi igrači neće prepasti. Veoma je važno da imamo iskusne igrače na bitnijim pozicijama, gdje se ne smije griješiti, Isaković i Šera nazad, Horić kao zadnji vezni, a Atajić i Fanimo prema naprijed uz talenat i trku ovih mladih to je extra. Zbog te mladosti će sigurno biti i oscilacija u igri pa se ne trebamo razočaravati ako jednu utakmicu odigraju briljantno, a već drugu katastrofa. Al ipak nešto vjerujem da ćemo se na kraju radovati :)
Baš tako i ja očekujem. Najmlađa ekipa u ligi s prosjekom od 23.3 godine, Isak im dođe kao tata, mora imati oscilacija. Prošle godine nas pratio peh a i sudije su nas masakrirali. Ako nas samo malo puste (sudeći po prvom kolu suđenje je bilo odlično) biće to sasvim ok.
Mi moramo shvatiti da im samo treba podrška, kritike i zvižduci će ih ubiti, i strpljenje. Biće loših ali i dobrih perioda, isto kao lani.
Uopće nas ne vidim u borbi za opstanak, lijepa sredina, ali trebamo igrati kao da se borimo za opstanak i to je to.
Već u subotu stara mušterija, ako bude fer suđenje eto nas makar na 4 boda u 2 kola, to je top, a mislim da će suđenje biti 50-50, Željo je savezu stao na žulj, teško će dobiti ofsajda ove sezone.

Avatar
FKMLADOSTDK
Postovi: 1091
Pridružen/a: 08 jun 2015, 13:37
Lokacija: Doboj/Kakanj
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 23 jul 2019, 12:10

Addict je napisao/la:Delića ja više nikad ne bih stavio nazad na beka. Mislim da ga treba gurnuti naprijed i tu mu još pružiti šansu. U defanzivi je on potpuno beskoristan, ustvari koristan za protivnika, kiksa previše, isprepada se jadan. Momak nije loš, ustvari je jako fin, meni bude žao šta mu urade. Ali naprijed uz svoju brzinu bi mogao biti koristan. Daj mu loptu i neka trči uz liniju, što manje razmišlja to je bolje. Nadam se da je Beganović vidio to.
Utakmica protiv Želje će nam pokazati je li ono u Mostaru bio bljesak ili da smo stvarno dobri. Bod bi bio dobar, treba shvatiti da se samo borimo za opstanak, sve drugo bi bila premija. Ne vjerujem da će nas Željo dobiti, samo ako bude 11 na 11 biće sve ok.
Pobijedimo li ih... E onda će biti svega.
Normalna stvar, volio bi da im vratimo ono sa zadnje dvije sa Grbavice više nego iko, ali u ovoj situaciji ispred rezultata i bodova stavljam igru i dokazivanje tima. Bod može, nije problem, ali uz top zalaganje, trku i borbenost. Na novopridošlim je da se dokažu da su s razlogom tu gdje jesu, da su kvalitetna ili bolja zamjena za Welbeka, Arežinu, Anđušića, Boju, da smo njihovim dolaskom bolji tim nego prošlu sezonu. Dokazati se na terenu u igri sa kvalitetnim protivnicima, dokazati se već u subotu, to vam je prilika koja se ne propušta. Rezultat će doći na naplatu ali samo uz max. rad i max. zalaganje i borbu za boje kluba. To je u stvari borba za samog sebe, a u suprotnom je korak unazad u karijeri. Niko neće trpit prepotentnost ili našim riječnikom ****, nezalaganje, javašluk i nedisciplinu.
Za Delića se apsolutno slažem, momak je brz i dobar prema naprijed i treba mu dati šansu, ali ima problema u defanzivi, mada protiv Borca nije loše izgledao, nije napravio nijedan kiks kako obično zna. Možda je do protivnika, ali evidentno se popravio.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Avatar
Wolffire
Postovi: 1451
Pridružen/a: 08 dec 2009, 20:29
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Wolffire » 23 jul 2019, 20:31

Evo i Dujmovic potpisao. Veznjaka nigdje ni na mapi. Nećemo valjda se uzdati u Hirosa.

Avatar
Wolffire
Postovi: 1451
Pridružen/a: 08 dec 2009, 20:29
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Wolffire » 23 jul 2019, 21:34

slika
Napokon novi dresovi. Jos da su razmjestili grbove malo bolje. Nadam se da mene nece neki vjesati zbog ove izjave. :D Ovo sam ja malo po svojim zeljama relanost je na moju zalost drugacija.

Avatar
FKMLADOSTDK
Postovi: 1091
Pridružen/a: 08 jun 2015, 13:37
Lokacija: Doboj/Kakanj
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 24 jul 2019, 08:18

Wolffire je napisao/la:slika
Napokon novi dresovi. Jos da su razmjestili grbove malo bolje. Nadam se da mene nece neki vjesati zbog ove izjave. :D Ovo sam ja malo po svojim zeljama relanost je na moju zalost drugacija.
Logo Jome na rukav iznad loga BH Telecoma, a grb Opštine na mjesto loga Jome. I koji klinac će im ove bijele fleke-epolete na ramenima, bolje bi bilo bez njih, da je jednobojan. Sumnjam da je neko iz kluba ili za klub dizajnirao, ovo je garant Joma ponudila, a naši se odlučili od nekoliko varijanti. Gostujuća, bijela garnitura je meni ljepša, ali jedino mi je bitno da bodove uzimaju, a neka igraju u bilo kakvim crveno-bijelim dresovima, kada već naši ljudi ne utiću na dizajn.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Postovi: 1084
Pridružen/a: 24 mar 2015, 08:43
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Addict » 24 jul 2019, 09:19

@Wollfire
U veznom redu imamo Horića, Hiroša, Atajića, Hrustanovića, Bibera a uskoro će potpisati neki Mašić, i on valjda iz Češke dolazi, veznjaka je. Šera isto može na zadnjeg veznog. 7 igrača imamo tu, sasvim dovoljno. Nemamo Welbecka i Arežinu, ali Hiroš je sasvim ok igrač uz Atajića koji će biti taj glavni razigravač I polušpica.
Mali Hrustanović me oduševio u Mostaru, ulazi na 1:2 umjesto Horića na u tom trenutku i rezultatu najosjetljivije mjesto, zadnjeg veznog, momak je odigrao perfektno, zadivljava me ta mirnoća koju ima sa 17 godina.2002 je godište momak, nadam se da će mu davati više šanse.

A što se dresova tiče mi nemamo taj luksuz da dizajniramo svoje dresove, ponude nam nešto iz standardne opreme i to je to. Svaki će proizvođač staviti svoj logo naprijed, pa makar bio dres Reala, to je njihova reklama i mora. A da se mogao napraviti drugačiji raspored oznaka to je nešto drugo, to je do onog ko štampa dresove.

Prošle godine je lijevo bio grb Mladosti a na sredini malo ispod loga Jome i grba Mladosti je bio grb općine, pa ispod glavni sponzor. To je bilo puno više simetrično, ovo je sad fakat skamareno. To nije do Jome nego do onog ko je radio dresove. Mislim da je ove godine radio Kambur, prošle godine AVA Star.

A ovi logotipi BHT Premijer lige BIH i BH Telecoma to se mora imati na rukavima, svi imaju to isto jer je to glavni sponzor lige i to je obaveza.
Crvene nisam vidio a ovo bijeli što su bili u Mostaru su mi super. Fino stoji i onaj crni detalj, neka malo promjene. Lijepi su a što kolega reče samo neka pobjeđuju, a i ako ne meni opet ljepšeg nema.

Avatar
Wolffire
Postovi: 1451
Pridružen/a: 08 dec 2009, 20:29
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Wolffire » 24 jul 2019, 09:37

Addict je napisao/la:@Wollfire
U veznom redu imamo Horića, Hiroša, Atajića, Hrustanovića, Bibera a uskoro će potpisati neki Mašić, i on valjda iz Češke dolazi, veznjaka je. Šera isto može na zadnjeg veznog. 7 igrača imamo tu, sasvim dovoljno. Nemamo Welbecka i Arežinu, ali Hiroš je sasvim ok igrač uz Atajića koji će biti taj glavni razigravač I polušpica.
Mali Hrustanović me oduševio u Mostaru, ulazi na 1:2 umjesto Horića na u tom trenutku i rezultatu najosjetljivije mjesto, zadnjeg veznog, momak je odigrao perfektno, zadivljava me ta mirnoća koju ima sa 17 godina.2002 je godište momak, nadam se da će mu davati više šanse.

A što se dresova tiče mi nemamo taj luksuz da dizajniramo svoje dresove, ponude nam nešto iz standardne opreme i to je to. Svaki će proizvođač staviti svoj logo naprijed, pa makar bio dres Reala, to je njihova reklama i mora. A da se mogao napraviti drugačiji raspored oznaka to je nešto drugo, to je do onog ko štampa dresove.

Prošle godine je lijevo bio grb Mladosti a na sredini malo ispod loga Jome i grba Mladosti je bio grb općine, pa ispod glavni sponzor. To je bilo puno više simetrično, ovo je sad fakat skamareno. To nije do Jome nego do onog ko je radio dresove. Mislim da je ove godine radio Kambur, prošle godine AVA Star.

A ovi logotipi BHT Premijer lige BIH i BH Telecoma to se mora imati na rukavima, svi imaju to isto jer je to glavni sponzor lige i to je obaveza.
Crvene nisam vidio a ovo bijeli što su bili u Mostaru su mi super. Fino stoji i onaj crni detalj, neka malo promjene. Lijepi su a što kolega reče samo neka pobjeđuju, a i ako ne meni opet ljepšeg nema.
Ne znam meni je i dalje sredina tanka ali eto vidjet cemo kako bude vrijeme odmicalo.
Sto se tice dresa nekako mi i bacalo na kambura. Kad moze da pravi lakrdije od postera za najvu utakmica moze i ovo.
Logo jome dolazi fabricki tu gdje jeste i nema logike da bude bilo gdje drugo ali brate ne mozes poravnati po visini grb mladosti s tim i onda dobijes asimetriju jer je grb mladosti povrsnom veci. Onda ovaj grb opstine je gledao po dijagonali da bude sa grbom kluba sto je preglupo.
FKMLADOSTDK je napisao/la: Logo Jome na rukav iznad loga BH Telecoma, a grb Opštine na mjesto loga Jome. I koji klinac će im ove bijele fleke-epolete na ramenima, bolje bi bilo bez njih, da je jednobojan. Sumnjam da je neko iz kluba ili za klub dizajnirao, ovo je garant Joma ponudila, a naši se odlučili od nekoliko varijanti. Gostujuća, bijela garnitura je meni ljepša, ali jedino mi je bitno da bodove uzimaju, a neka igraju u bilo kakvim crveno-bijelim dresovima, kada već naši ljudi ne utiću na dizajn.
Kakvo dizjaniranje ziv i zdrav bio vidis da ne znaju ni sa lagera izabrati dvije razlicite garniture nego samo druga kolor sema.
Razumijem ja da je nekim to nebitno ali brate mili daj bar malo da licimo na nesto.
Marketing nam je goli Q. Malo kao nesto se radi ali jos je ovo kao da smo u federalki.

Avatar
FKMLADOSTDK
Postovi: 1091
Pridružen/a: 08 jun 2015, 13:37
Lokacija: Doboj/Kakanj
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 24 jul 2019, 13:21

Kakvo dizjaniranje ziv i zdrav bio vidis da ne znaju ni sa lagera izabrati dvije razlicite garniture nego samo druga kolor sema.
Razumijem ja da je nekim to nebitno ali brate mili daj bar malo da licimo na nesto.
Marketing nam je goli Q. Malo kao nesto se radi ali jos je ovo kao da smo u federalki.[/quote]

Ma normalno da je sve bitno, svaki detalj u i oko stadiona, u i oko ekipe, u i oko navijača, ali znaš i sam da u tome nema podrške i da niko ne vodi računa o detaljima, ni krupnijim, a kamo li sitnijim. A to za marketing, ja ni to "kao nešto malo" ne vidim. Toliko ideja i entuzijazma ima, i to ideja koje ne koštaju nešto puno novca da se uradi, i možeš predlagati šta god hoćeš i kome god hoćeš, ali od toga nema ništa.
Da ne bude da mislim crno, uradilo se dosta toga, glavni teren je jedan od tri u PL, pomočni teren odrađen za 10, za natkrivanje i rasvjetu ovisimo od Općine i saveza i sl., ali o imidžu kluba treba voditi računa klub, a u imidž spada sve pa i najsitniji detalji. Ne može klub, nije problem, uvijek smo tu mi navijači koji ćemo uraditi sve što je u našoj moći, samo to neko iz kluba treba kazati i tražiti.
npr.
- prije 5 godina je trebalo zasaditi sadnice drveća po obali pruge, sada bi imali poprilično odrasle (5-godišnje) sadnice i slika bi već bila druga,
- 20-tak min. programa prije početka utakmice, izlazak djece sa igračima, korpe za smeće, prodaja rekvizita, grickalica, sendvića i osvježenja, uređenje parkinga ispred stadiona, reklamni prostor kod semafora, mokri čvor, vlastito ozvučenje, anketa prilikom odabira dresova, marketing za male donatore (svi su bitni, ali nisu svi u istoj mogučnosti), članske, godišnje ulaznice (kažu ne isplati se, malo se proda, pa moraju se godišnje nuditi, a ne sjediti i čekati da neko dođe kupiti).............
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Avatar
Mokes
Postovi: 14836
Pridružen/a: 26 mar 2012, 15:09
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Mokes » 24 jul 2019, 13:25

L' Imperator je napisao/la:Eh da je Fanimu ove sezone veznjaka poput Arežine...
De popravi anketu :rol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Avatar
Fareus1921
Postovi: 602
Pridružen/a: 13 jul 2019, 16:43
Lokacija: Nema je ni na vojnim mapama
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Fareus1921 » 24 jul 2019, 14:04

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:slika
Napokon novi dresovi. Jos da su razmjestili grbove malo bolje. Nadam se da mene nece neki vjesati zbog ove izjave. :D Ovo sam ja malo po svojim zeljama relanost je na moju zalost drugacija.
Logo Jome na rukav iznad loga BH Telecoma, a grb Opštine na mjesto loga Jome. I koji klinac će im ove bijele fleke-epolete na ramenima, bolje bi bilo bez njih, da je jednobojan. Sumnjam da je neko iz kluba ili za klub dizajnirao, ovo je garant Joma ponudila, a naši se odlučili od nekoliko varijanti. Gostujuća, bijela garnitura je meni ljepša, ali jedino mi je bitno da bodove uzimaju, a neka igraju u bilo kakvim crveno-bijelim dresovima, kada već naši ljudi ne utiću na dizajn.
Bistri je u izabro kakvi će dresovi bit.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

Avatar
L' Imperator
Postovi: 4469
Pridružen/a: 08 jan 2011, 23:15
Lokacija: Grad Rudara
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la L' Imperator » 24 jul 2019, 14:37

Mokes je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Eh da je Fanimu ove sezone veznjaka poput Arežine...
De popravi anketu :rol:
:thumbup:
#samoRudar #zauvijek

Addict
Postovi: 1084
Pridružen/a: 24 mar 2015, 08:43
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Addict » 24 jul 2019, 14:42

L' Imperator je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Eh da je Fanimu ove sezone veznjaka poput Arežine...
De popravi anketu :rol:
:thumbup:
Kolega kakva je situacija u gradskom rivalu?
Hoće li krenuti šta na bolje, ima li kakvih naznaka?
Ko je predsjednik, čujemo da je zvanično Emir a ne zvanično Igor?
Kažu Beged došao s nekim zahtjevom za povrat nekih sredstava, neka pozajmica?
Sve rekla - kazala, imaš li kakve informacije?

Avatar
L' Imperator
Postovi: 4469
Pridružen/a: 08 jan 2011, 23:15
Lokacija: Grad Rudara
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la L' Imperator » 24 jul 2019, 17:50

Addict je napisao/la:Kolega kakva je situacija u gradskom rivalu?
Hoće li krenuti šta na bolje, ima li kakvih naznaka?
Ko je predsjednik, čujemo da je zvanično Emir a ne zvanično Igor?
Kažu Beged došao s nekim zahtjevom za povrat nekih sredstava, neka pozajmica?
Sve rekla - kazala, imaš li kakve informacije?
Situacija je mogla biti predobra, al' da su u klubu ljudi koji žele sve najbolje Rudaru. Neki dan sekretar mi se javi (zna da sam lud za Rudarom pa da me obraduje), kaže evo sjedim s čovjekom iz Mostara, hoće da ulaže u Rudar. I nakon milion sastanaka sa svim mogućim ljudima u klubu, načelnikom, Muidžom, propalo sve.. Šta drugo i očekivati od njih gore.. :roll:

Da su ga pustili, mislim da bi se Rudar prošetao ligom kakve je igrače htio dovesti i trenera.

A i ja sam čuo da je Begovac tužio klub.. :?
#samoRudar #zauvijek

Avatar
FKMLADOSTDK
Postovi: 1091
Pridružen/a: 08 jun 2015, 13:37
Lokacija: Doboj/Kakanj
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 24 jul 2019, 18:28

L' Imperator je napisao/la:
Addict je napisao/la:Kolega kakva je situacija u gradskom rivalu?
Hoće li krenuti šta na bolje, ima li kakvih naznaka?
Ko je predsjednik, čujemo da je zvanično Emir a ne zvanično Igor?
Kažu Beged došao s nekim zahtjevom za povrat nekih sredstava, neka pozajmica?
Sve rekla - kazala, imaš li kakve informacije?
Situacija je mogla biti predobra, al' da su u klubu ljudi koji žele sve najbolje Rudaru. Neki dan sekretar mi se javi (zna da sam lud za Rudarom pa da me obraduje), kaže evo sjedim s čovjekom iz Mostara, hoće da ulaže u Rudar. I nakon milion sastanaka sa svim mogućim ljudima u klubu, načelnikom, Muidžom, propalo sve.. Šta drugo i očekivati od njih gore.. :roll:

Da su ga pustili, mislim da bi se Rudar prošetao ligom kakve je igrače htio dovesti i trenera.

A i ja sam čuo da je Begovac tužio klub.. :?
Ne znam, nisam u toku, ali ga 100% nisu bez razloga odbili. Miriše mi na to da je imo kont da bude večinski vlasnik Rudara ili nešto sl. Nije on tu došao i ponudio se zato što voli Rudar.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.