Zeljo u TK samo 5%?Imamo velike baze navijaca u Gracanici,Zivinicama,Kladnju pa i u Lukavcu.Fareus1921 je napisao/la:RSegzodus1946 je napisao/la:Ko po vama ima najvecu navijacku bazu u BIH, koji je vas top 5 ?
Zvezda 55%
Partizan 30%
Borac 14% (Banja Luka i okolica)
1% ostali
FBiH
USK (90% Navijači Jedinstva i oko 10% Horde)
Posavski kanton (Dinamo Zagreb 100%)
TK (56% Sloboda 5% Željo 20% Tuzla City 5% Zvijezda G. 5% ostali,5%Sarajevo)
ZDK (60%Čelik,5%Dinamo,13%Željo,14%Sarajevo,3%Mladost 3%Rudar 2%Bosna)
Podrinjski Kanton (90%Željo 10%Sarajevo)
SBK (10%Travnik 45%Dinamo 30%Hajduk 5%Sarajevo 5%Željo 3%Iskra 2%ostali)
HNK (55%Velež 30%Zrinjski 15%Hajduk)
ZHK (50% Dinamo 15%ŠB 20%Zrinjski 15%Hajuduk)
SK (50% Željo 50%Sarajevo)
HBK (tamo se fudbal ni neigra![]()
ali što ih navija večina ih navija za Hajduk)
Distrikt Brčko
30%Dinamo 20%Željo 20%Sarajevo 20%Crvena Zvezda 10%Partizan)
BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
Re: BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
23
- Fareus1921
- Kontakt:
Za Živinice i Lukavac znam ali za Gračanicu i Lukavac neznamGOAT je napisao/la:Zeljo u TK samo 5%?Imamo velike baze navijaca u Gracanici,Zivinicama,Kladnju pa i u Lukavcu.Fareus1921 je napisao/la:RSegzodus1946 je napisao/la:Ko po vama ima najvecu navijacku bazu u BIH, koji je vas top 5 ?
Zvezda 55%
Partizan 30%
1% ostali
FBiH
Distrikt Brčko
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- egocentrik
- Kontakt:
Mozda jesi kao vozac arapa, nemas ti blage vezeFareus1921 je napisao/la:Ja sam samo objektivan i ovako i jest samo sam zaboravio stavit TOŠK.Proputovao sam skoro cijelu BiH i po tome znam otprilike!!MortemHz je napisao/la:Kakav si ti bogFareus1921 je napisao/la: RS
Zvezda 55%
Partizan 30%
1% ostali
FBiH
Distrikt Brčko
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Fareus1921
- Kontakt:
Eto nek ti imaš??Poguram vas sa 10-15% i opet sam loš.Molimte reci mi gdje sam pogriješio!!
@fereus
Ima ih dosta i dolaze cesto na utakmice.

23
- Fareus1921
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:@fereus

- Tristan
- Kontakt:
U Brckom imas bar 3% za Ilicku.Fareus1921 je napisao/la:Eto nek ti imaš??Poguram vas sa 10-15% i opet sam loš.Molimte reci mi gdje sam pogriješio!!

U TK mora biti neki procenat za Radnicki Lukavac.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Fareus1921
- Kontakt:
Pa stavio sam ostali 5% u što sam i konto Radnički 2% 1% Budučnost,Bratstvo,Mramor,Slaven... 1%Gradina Srebrenik i 1% ČelićTristan je napisao/la:U Brckom imas bar 3% za Ilicku.Fareus1921 je napisao/la:Eto nek ti imaš??Poguram vas sa 10-15% i opet sam loš.Molimte reci mi gdje sam pogriješio!!![]()
U TK mora biti neki procenat za Radnicki Lukavac.
- WestTrebina
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:@fereus

- samoposteno
- Kontakt:
Tito te dragi da nema selendri oni bi imali navijaca isto kao bratski klub SirokiWestTrebina je napisao/la:GOAT je napisao/la:@fereus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko biva Gračanica selendra
Sjajan vispreni humor gradske raje

Sjajan vispreni humor gradske raje

- samoposteno
- Kontakt:
Jok nije selendra velegrad jelet3 je napisao/la:Ko biva Gračanica selendra![]()
Sjajan vispreni humor gradske raje![]()

Ako tako gledas onda je i Zenica selendra.Gracanica je fino mjesto.samoposteno je napisao/la:Jok nije selendra velegrad jelet3 je napisao/la:Ko biva Gračanica selendra![]()
23
HBK kaze nema, a i vecina ih za Hajduk. Pa tamo najvece baze Dinaomovih navijaca u BiH, Tomislav i Livno cak imaju i dosta grafita. Imas jos dosta fula, al ovu si bas profulu, nisi proso kroz Tomislav sigurno
Isto bi nadodo za SBK kad sam radio nesto vezano za EP HZ HB kad bi god otiso u Busovacu, Novi Travnik, Vitez, Bilu tamo bi me saprali sa pitanjima o Zrinji svi, al doslovno svi, cak neki bi znali vise o situaciju u klubu od mene, tu u najmanju ruku ovo ostali promjeni u Zrinjski, jes da ne idu na utakmicu, al ga prate punim.

- WestTrebina
- Kontakt:
Ljudi isprintali letke da obavjeste raju da su bili na utakmici 

- samoposteno
- Kontakt:
De bolan napisi jednu pametnu ako ne znas pitaj komsiju nek ti sastavi nije sramota ne znatGOAT je napisao/la:Ako tako gledas onda je i Zenica selendra.Gracanica je fino mjesto.samoposteno je napisao/la:Jok nije selendra velegrad jelet3 je napisao/la:Ko biva Gračanica selendra![]()
To ti neki velegrađanin iz radakova pa ismijavaš ljudima grad, sjajna forasamoposteno je napisao/la:Jok nije selendra velegrad jelet3 je napisao/la:Ko biva Gračanica selendra![]()

Pa citava država uzduž i poprijeko je jedna velika selendra.
- samoposteno
- Kontakt:
Nisam iz radakova al blizu sam sa odmuta i ne ismijavam grad vec selolet3 je napisao/la:To ti neki velegrađanin iz radakova pa ismijavaš ljudima grad, sjajna forasamoposteno je napisao/la:Jok nije selendra velegrad jelet3 je napisao/la:Ko biva Gračanica selendra![]()
![]()
Pa citava država uzduž i poprijeko je jedna velika selendra.

Ma za te navijačke baze treba prvo uspostaviti kriterij šta se podrazumijeva pod navijačem. Vjerovatno većina govori i o navijačima, sipmatizerima, onim koji nisu utakmice vidjeli u životu, ali kažu da navijaju, svemu živom. U tom smislu, Sarajevo i Željezničar su jedini relevantni faktori. I bilo bi zanimljivo da neko objektivan provede istraživanje kojih je više, ali mislim da bi razlike bile ne toliko značajne. Nekako sam dojma da je Sarajevo klub koji je manje mrzak ljudima koji i nisu direktni navijači (recimo da vjerujem da bi i među navijačima Veleža, i Slobode, i Čelika, i Zrinjskog, pa i Borca na pitanje Sarajevo ili Željo, više ljudi odgovorilo Sarajevo). Kako god, imaju oba kluba zanimljive baze svuda po BiH. Tuzlanski kanton ima baš masu raje koja je za oba kluba. Krajina je baš dosta izraženije za Sarajevo, ali recimo Goražde ok baza Željezničara, dok Sarajevo slabije i sl.
Velež ima široku bazu isto, sigurno. Dosta je jak utjecaj tog Veleža bio u Hercegovini, a Hercegovaca ima svuda. Kao specifičan klub, imaju poštovaoce svuda. Mada, oni su se u ovih 20 godina svojski potrudili da to razvale i sad je teško procijeniti kakav je njihov stvarni broj. Mislim da su imali potencijal haman ko sarajevski prvoligaši, ali danas je ta razlika takva da ih ne možeš uopšte staviti na isti grafikon
Sad u Konjicu, gdje je bilo 100% Velež, imaš situaciju da Sarajevo, a pogotovo Željo, imaju značajan broj.
Čelikova baza se čini dosta čvrstom. Zenica je pofina sama za sebe tu, pogotovo uz okolna mjesta. Ne idu oni tako široko, pa ćeš teško naći nekog van tog kraja da je za Čelik, ali područje od Visokog do Žepča je sasvim dovoljno da je to ok.
Za sve druge nisam siguran. Slobodu handri postojanje milion lokalnih klubova okolo. Vjerujem da i oni negdje u podsvjesti simpatiziraju i Slobodu, ali opet ako odeš u Gradačac ili Srebrenik, pored Zvijezde ili Gradine, veći je broj onih koji su za Sarajevo i Želju, nego za Slobodu. Doduše, ima tu Tuzla sama, pa je valjda i to ok. Borac nema ba uopšte značajnu bazu, rekao bih. Pa ljudi bili klub svih nacija, a sada klasični srpski, a Srbi su više za Partizan i Zvezdu u velikom broju. Jedino je sreća što je BL velika, pa se tu nađe onih koji shvataju da je normalnij navijati za lokalni klub.
Helem, da se svi intervjuišu u BiH, vjerujem da bi, kad oduzmemo invalidne odgovore, Sarajevo i Željo skupa uzeli finih 40% glasova skupa. Velež, Borac, Čelik i Sloboda bi se vrtili na oko 4-5%, a ostali ne bi trebalo da idu iznad 2%.
Velež ima široku bazu isto, sigurno. Dosta je jak utjecaj tog Veleža bio u Hercegovini, a Hercegovaca ima svuda. Kao specifičan klub, imaju poštovaoce svuda. Mada, oni su se u ovih 20 godina svojski potrudili da to razvale i sad je teško procijeniti kakav je njihov stvarni broj. Mislim da su imali potencijal haman ko sarajevski prvoligaši, ali danas je ta razlika takva da ih ne možeš uopšte staviti na isti grafikon

Čelikova baza se čini dosta čvrstom. Zenica je pofina sama za sebe tu, pogotovo uz okolna mjesta. Ne idu oni tako široko, pa ćeš teško naći nekog van tog kraja da je za Čelik, ali područje od Visokog do Žepča je sasvim dovoljno da je to ok.
Za sve druge nisam siguran. Slobodu handri postojanje milion lokalnih klubova okolo. Vjerujem da i oni negdje u podsvjesti simpatiziraju i Slobodu, ali opet ako odeš u Gradačac ili Srebrenik, pored Zvijezde ili Gradine, veći je broj onih koji su za Sarajevo i Želju, nego za Slobodu. Doduše, ima tu Tuzla sama, pa je valjda i to ok. Borac nema ba uopšte značajnu bazu, rekao bih. Pa ljudi bili klub svih nacija, a sada klasični srpski, a Srbi su više za Partizan i Zvezdu u velikom broju. Jedino je sreća što je BL velika, pa se tu nađe onih koji shvataju da je normalnij navijati za lokalni klub.
Helem, da se svi intervjuišu u BiH, vjerujem da bi, kad oduzmemo invalidne odgovore, Sarajevo i Željo skupa uzeli finih 40% glasova skupa. Velež, Borac, Čelik i Sloboda bi se vrtili na oko 4-5%, a ostali ne bi trebalo da idu iznad 2%.
koliko malouman moras biti da ovo napisessamoposteno je napisao/la: Tito te dragi da nema selendri oni bi imali navijaca isto kao bratski klub Siroki

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee, ristagrad i 11 gostiju.