FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kakvi su nam sutevi mozda i jos jednu tekmu odigra dobro 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- prisonbreak
- Kontakt:
Los havarija, al nema mu opet ko gola datiirfo je napisao/la:Kakakv Bukvic, najgori golman u ligi, potrefilo mu se jednom u Mostaru da je imo najbolju utakmicu karijere, pa sjetite se kakav je bio kod nas i u Celiku
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Suljo kiler ce ga zabiti, samo da mu neko servira loptu na prazan go..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- desnibocni
- Kontakt:
Ja rekoh da su on i Isakovic nasa sansa. Lik je bas tanak golman. Branio je u Mostaru, i gdje je jos nesto odbranio??? Ja se sjetiti ne mogu. Napredovao je samo tako... On da ponovi jos jednu utakmicu u kontinuitetu, tesko da hoce...irfo je napisao/la:Kakakv Bukvic, najgori golman u ligi, potrefilo mu se jednom u Mostaru da je imo najbolju utakmicu karijere, pa sjetite se kakav je bio kod nas i u Celiku
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Ne moze on biti los koliko nasi mogu biti smotani
Sve nade polazem u Sulju kilera kad raznese Isakovica ko beba zvecku, a onda Asimaga preševa komplet odbranu a Suljo na prazan gol pogodi stativu i zabije ga glavom u padu..
Amer Gojak i Armin Hodžić produžili su svoje članstvo u FK Željezničar.
Učlaniti se ili obnoviti članarinu u FK Željezničar možete svakim radnim danom u Shopu od 9:30 do 17:30 sati i putem interneta. U istim terminima je u toku i prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2019/2020. Više na www.fkz.ba.
#SamoŽeljo #Zajedno

Učlaniti se ili obnoviti članarinu u FK Željezničar možete svakim radnim danom u Shopu od 9:30 do 17:30 sati i putem interneta. U istim terminima je u toku i prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2019/2020. Više na www.fkz.ba.
#SamoŽeljo #Zajedno

Samo je Stana juce pokazo da je 5 puta bolji bek i od Stevanovica i od Pavica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne zaebavaj Irfo. Protiv Veleza covjek ga levatom pravio 90 minuta. Isti klinac ko svaki nas bek.
Utakmicu u Doboju kod Kaknja između Mladosti i Željezničara će suditi Goran Paradžik iz Ljubuškog sa pomoćnicima Amerom Macićem iz Mostara, te Arnelom Novalićem iz Doboja dok će četvrti sudija biti Frano Jelić iz Širokog Brijega. Delegat susreta je Mario Ćosić iz Mostara, a posmatrač suđenja Radoslav Kapor iz Trebinja.
Pripremna utakmica, taj isti Velez u zvanicnoj tekmi fasovo tricu kod kuce od Mladosti.LjoZee je napisao/la:Ne zaebavaj Irfo. Protiv Veleza covjek ga levatom pravio 90 minuta. Isti klinac ko svaki nas bek.
Ja ti tvrdim da je za obojicu nasih bekova svemirski brod, a to ces vidjet i u subotu
Pravio ga budalom Brandao nije znao gdje goni. Al to mi je standardno za Stanu, gdje odigra 10 utakmica vrh a onda ide jedna da Bog sacuva..
A da je bolji od Pavica i Sinise trenutnog jeste, to je nasa tuga...
A da je bolji od Pavica i Sinise trenutnog jeste, to je nasa tuga...
Ne znam, prepoznatljivi smo po tome što nam igrači imaju kilave šuteve van 16desnibocni je napisao/la:Istina. Iako smo imali igraca koji su znali sutirati i van 16 metara, poput Zerica, Sabica, Dzele, imao je i Vazda dobar udarac, svakako Zeba, Bajic, pa i Hadziahmetovic, da ne nabrajam svakog, u zadnje vrijeme Zakarica, Blagojevica, ovi trenutni ili ne mogu dobaciti, ili ne zele ni da pokusaju. Na treningu sam zapazio da Bojo ima dobar sut, a pokusao je i protiv Borca, bio je dobar sut sa nekih 25 metara... A gledao sam, i znam da na treningu sutiraju van kaznenog... Doduse, i centarsuteve trenirajuRaonffa je napisao/la:Ja od kada pratim Želju, vazda smo imali igrače koji žele ući sa loptom u gol, niko da proba šutati van 16.![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I to stoji vala 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
<3Osim13 je napisao/la:Kako mi volimo naše igrače
Treba Mujezinu reci da nabavi nove kopacke, juce se okliznu pet puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.