FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Najbolje sutit

-
Sariel1987
- Kontakt:
Sutra 1.0 taman mjera mada i sa bodom ne treba biti nezadovoljan s obzirom na istoriju meceva sa sirokim..
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sutra opet 2-1Sariel1987 je napisao/la:Sutra 1.0 taman mjera mada i sa bodom ne treba biti nezadovoljan s obzirom na istoriju meceva sa sirokim..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Moze 1-0 potpisujemo odmahSariel1987 je napisao/la:Sutra 1.0 taman mjera mada i sa bodom ne treba biti nezadovoljan s obzirom na istoriju meceva sa sirokim..
- Beduin
- Kontakt:
Samo 2 razlike, uceram vise i neizvjesnosti i strepnji do zadnje sekunde.Brcanskamalta je napisao/la:Sutra opet 2-1Sariel1987 je napisao/la:Sutra 1.0 taman mjera mada i sa bodom ne treba biti nezadovoljan s obzirom na istoriju meceva sa sirokim..
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Naravno da cemo pobijediti sutra.
A sro se tice navijaca koji ne mogu da apstrahuju povijest i sadasnje stanje Kliluba, bolje im je da ne navijaju. Naravno da ne shvataju poentu, a meni se ne da za dzaba objasnjavati.
A sro se tice navijaca koji ne mogu da apstrahuju povijest i sadasnje stanje Kliluba, bolje im je da ne navijaju. Naravno da ne shvataju poentu, a meni se ne da za dzaba objasnjavati.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Bice tesko, jak je Siroki kao i uvjek.
Ne trebamo visoko letit i dalje mislim da su jaci od nas.
Ne trebamo visoko letit i dalje mislim da su jaci od nas.
Dobro igramo, izgleda da imamo solidnu ekipu, a Široki ništa posebno po imenima. Jbg za nadat se da pobijedimo i ovu, ali bit ce teško, naročito sto su kiksali protiv Celika.
Nema nam druge već doći na Tusanj i nadati se pobjedi.
Da se ne lažemo, po mom mišljenju bi nam pobjeda puno donijela a porazom bi puno izgubili s obzirom na raspored, iako je tek drugo kolo.
Nema nam druge već doći na Tusanj i nadati se pobjedi.
Da se ne lažemo, po mom mišljenju bi nam pobjeda puno donijela a porazom bi puno izgubili s obzirom na raspored, iako je tek drugo kolo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo da ne bude kakvog nevremena prije i za vrijeme utakmice i biće jos veća posjeta ovaj put.
Vidjeti ćemo i tog Ristića i neka bude 1 razlike za nas.
Niko, niko samo Sloboda!!!

Vidjeti ćemo i tog Ristića i neka bude 1 razlike za nas.
Niko, niko samo Sloboda!!!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ja sam danas bio i uzeo sebi, dolazili su ljudi, stiglo je nekih 30 komada, pa su rekli da ce sutra na stadioni dijeliti, samo priznanicu i licnu donesi ako bude gotovo. Danas su dolazili koji su predali prije 7-10 dana i nije jos gotovo bilo, pa vidi to sutra.klma1 je napisao/la:u koliko je utakmica? da li su stigle članske u ug?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
I ja sam prije 10ak dana predao niko mi jos nista nije javio.bhpremierliga12 je napisao/la:Ja sam danas bio i uzeo sebi, dolazili su ljudi, stiglo je nekih 30 komada, pa su rekli da ce sutra na stadioni dijeliti, samo priznanicu i licnu donesi ako bude gotovo. Danas su dolazili koji su predali prije 7-10 dana i nije jos gotovo bilo, pa vidi to sutra.klma1 je napisao/la:u koliko je utakmica? da li su stigle članske u ug?
Zbog cega Trninic na kraju nije potpisao? Pricam sa Gradom prije 10ak dana, kaze "bolje sto nije ostao" !? Zbog cega!? Misljenja sam da bi bio itekako pojacanje.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Kako sam ja cuo, nije prihvatio ovu platu po zaslugama. Htio fiksno da imadvokorak je napisao/la:Zbog cega Trninic na kraju nije potpisao? Pricam sa Gradom prije 10ak dana, kaze "bolje sto nije ostao" !? Zbog cega!? Misljenja sam da bi bio itekako pojacanje.
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najveca prednost u ovoj ligi je kada uzmes sredinu terena, a nesto razmisljam da su ovi dostojni za to (Prses, Bekric, Martelat, Ristic, Maksimovic). Prvo sto znaju lopte ali nisu ni spori tako da samim tim daleko je lakse igrati kada nemas pritiska konstantnog na zadnju liniju. Mozda je destruktivac u vezi nekada igrac manje jer mi sa destruktivcima ofanzivno nismo mogli.
Ovako kada imamo loptu nije ni potreban, neka malo protivnici trce, a mi da igramo lopte.
Samo trojka u vezi koja je ofanzivno orijentisana pa ako ne uzmu sredinu onda razmisljati o destruktivnim idejama.
Ovako kada imamo loptu nije ni potreban, neka malo protivnici trce, a mi da igramo lopte.
Samo trojka u vezi koja je ofanzivno orijentisana pa ako ne uzmu sredinu onda razmisljati o destruktivnim idejama.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Veceras popravljanje gol razlike na listicanima
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Beduin
- Kontakt:
Steta primljenog gola protiv Radnika, da nakon 2 kola budemo bez primljenog gola.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.