FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2019, 17:34

Pantelija je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Sta se ovo prica oko stadiona :tokralju: :tokralju:
Moze malo opsirnije :D
Na infu pouzdan momak napisa da su usaglasili lokaciju i da idu uskoro u vijetnam po zavrsne pregovore/lovu .
20 mil eura
Ne znam brate, previse je to lijepo da bi stvarno bila istina.
Daj Boze i nadam se, da je tacno ali ipak razumijes me zasto doza neoptimizma, pogotovo 20mil € da nam Nam da :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 avg 2019, 17:36

Do Rahmana je sve, nema ovo veze s Husrefom. Lik odbija da igra i pjeni oko kluba kad god ima priliku zato sto nasi jos uvijek nisu dobili adekvatnu ponudu da ga mogu pustiti, a neće ni za kikiriki ić, nismo ni mi Vrbanjusa. Tako da apsolutno podržavam ovaj potez uprave, samo po dzepu udri, gdje ih najvise boli.

Kako ćemo na BATE ne znam, valjda Merso bude spreman barem jer bez njega tesko da možemo dati go realno. Od Tatara očekujem da povuče malo vise jer ima vic u igri. Dobra stvar je odbrana koja je fakat beton, neće se ni BATE nadavat golova, ionako su tupi naprijed haman ko i mi s ovim izostancima.

Da smo kompletni a tu prije svega mislim na Rahmana, Oremusa i Stanoja, bilo bi vjerovatno 50-50 odnosno imali bi najveću priliku do sad u historiji BH fudbala da se plasiramo u grupnu fazu, ovako je 70-30 za njih.

Ono sto treba da im je u glavama i zbog čega treba da ginu je činjenica da smo nosioci u PO i da ćemo dobit protivnika po mjeri u slučaju prolaska.

Možda je Zenica i dobra stvar za BATE jer je kudikamo bolji eho nego na Kosevu i moćemo napravit bolju atmosferu, i plus je teren ravan a nasi definitivno bolje igraju na takvim terenima ko Bilino i Grbavica.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 avg 2019, 17:41

ShofaII je napisao/la:Lokaciju ne moze te ni naslutiti
Ilidza
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 avg 2019, 17:45

Buca Potok kod Zraka
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 avg 2019, 17:48

I to nije izjavio beze lik, hordas7 je inace pouzdan, evo nasisa da je ilidza

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 01 avg 2019, 17:55

Nadam se da su iz Kluba prvo pitali Rahmanovića o lokaciji stadiona!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 avg 2019, 18:04

Eh kad bi bila istina :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 01 avg 2019, 18:05

bodi123 je napisao/la:Do Rahmana je sve, nema ovo veze s Husrefom. Lik odbija da igra i pjeni oko kluba kad god ima priliku zato sto nasi jos uvijek nisu dobili adekvatnu ponudu da ga mogu pustiti, a neće ni za kikiriki ić, nismo ni mi Vrbanjusa. Tako da apsolutno podržavam ovaj potez uprave, samo po dzepu udri, gdje ih najvise boli.

Kako ćemo na BATE ne znam, valjda Merso bude spreman barem jer bez njega tesko da možemo dati go realno. Od Tatara očekujem da povuče malo vise jer ima vic u igri. Dobra stvar je odbrana koja je fakat beton, neće se ni BATE nadavat golova, ionako su tupi naprijed haman ko i mi s ovim izostancima.

Da smo kompletni a tu prije svega mislim na Rahmana, Oremusa i Stanoja, bilo bi vjerovatno 50-50 odnosno imali bi najveću priliku do sad u historiji BH fudbala da se plasiramo u grupnu fazu, ovako je 70-30 za njih.

Ono sto treba da im je u glavama i zbog čega treba da ginu je činjenica da smo nosioci u PO i da ćemo dobit protivnika po mjeri u slučaju prolaska.

Možda je Zenica i dobra stvar za BATE jer je kudikamo bolji eho nego na Kosevu i moćemo napravit bolju atmosferu, i plus je teren ravan a nasi definitivno bolje igraju na takvim terenima ko Bilino i Grbavica.
Vala nije se Ahmetovic proslavio u Europi sto se tice golova. Ne znam racuna li se na Hareta ikako, ja bi njega spremio za BATE, moze on njima napraviti dosta problema.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 avg 2019, 18:08

Jel se to rusi SCC zbog stadiona :kafa:

Nastavlja se ona kad krene negativs, ide lokavija stadiona :lol: sala mala :D
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 01 avg 2019, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 18:10

dynamodresden1 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la:Kad ti budea pratio taj klub kao ta tribina ,a ne ovde sektasiti i glavni ratnik biti na forumu i srati po svemu ja stvarno ne znam za koga ti navijas i ko te salje.
Preporučujem ti da napraviš vlastiti forum i odrediš šta se smije pisati. A ti se svakako ovdje deklarišeš kao navijač nekog drugog kluba, tako da jedino može biti da si ti zalutao ovdje.

Grohotom se smijem na ove profesionalne procjenjivače vjernosti klubu.
Pa ti debilcino tupis zube istom pricom nekim zavjerama,jel te to Husref silovo pa si tako kivan,da je jesic u pitanju vjerujem da bi manje pljuvao,i glavni si tu kad je tekma u toku primjetio sam,a sad se i malo glup pravi za taj drugi klub sto spominjes,ja ruku dajem da su navijaci tog kluba vise bodrili Sarajevo po evropi nego ti pizdune mali sakriveni
Drugovi sa tribine su ti uvalili lošu robu. Previše te baca na agresivu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 avg 2019, 18:12

Arnelv52 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Do nedavno smo bili odusevljeni,sto se ne izlazi u javnost sa svim informacijama,oko pojacanja, priprema,namjera...
Transparentnost jednog kluba je u nekom pogledu i segment njegove velicine,naravno,postoje i stvari koje nisu za javnost,ali ovako nesto ne treba Fk Sarajevo...
Ova zakopcanost do grla je odlican preduslov za sirenje raznih spekulacija i nikako nam ne može donijeti dobro...

Klub mora održati press konferenciju i iznijeti sve cinjenice i u klubu i oko ovih povreda...
Suvise se lako preslo preko odlaska Jeleskovica, odbijanja odlazka na pripreme,kasnjenja plata...

Da se neke stvari ne poklapaju, istina je, ali press služba u dogovoru sa UO jednostavno mora upoznati i nas navijace, ovako ponasanje na kraju ce ispasti jako stetno po klub
Klub će sve špekulacije ušutkati dobrim igrama i dobrim rezultatima. Po drugoj strani press konferencije nisu dobra ideja jer se onda pali panic mode kod ljudi i misle da se nešto ozbiljno dešava. (Izvanredne) Press konferencije suštinski to znače - upozoravanje na neku promjenu na koju treba reagovati. To je kao da bi rek'o "ljudi ja ne mogu više sam, treba mi vaša pomoć".

Opet treba znati da ne postoji nijedan živi organizam koji se svakodnevno ne susreće sa raznim problemima. Treba živjeti sa tim, pokušati ne obazirati se na to, raditi svoj dio posla i prepustiti struki da to riješava.
Klub je dužan da obavijesti svoje navijace...
Evo recimo povrede...Sad se kaže Ahmetovic nije teže ozlijedjen ,izveli smo ga preventive radi,a sutradan pola mjeseca van terena,mada pretrage nisu nista pokazale...
Primjer Arsenala,oko Kolasinca i Ozila, pressica, obavjestavaju navijace, vanredna je situacija i oni moraju znati sta je sa njihova dva fudbalera...
Nama jos malo nece imati ko igrati i sve sto saznamo je koliko klub zapravo ne racuna na tog igraca...
Pitam se samo ko ce se povrijediti protiv Slobode...?
Mi zaslužujemo da znamo sta se desava,ne kažem da moramo sve znati,ali treba da znamo sta klub planira,zasto ne dovodi kondicionog trenera,je li rijesen finansijski problem...?
Najveci je problem sto mi svaki nas problem saznajemo od drugih i osjecamo se kao prevareni...Mirko se kupa po Splitu,Hodžic obilazi planinske ljepote BiH,pojedini noci provode po privatnim party klubovima,a svi sa "težim" povredama...
E čuj Mirko na terapijama u Splitu...Pa meni koliko je poznato,kada se Pjanic povrijedi ,ne dolazi u Kalesiju da se oporavlja, niti se kupa na Ibizi, niti obilazi St Moritz, vec terapije prima u Torinu pod nadzorom Juventusovih ljekara...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 01 avg 2019, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2019, 18:13

Mogli bi čirevi da pucaju negdje :D
A sto se para tice, ko je u i oko kluba, ne zale se ni najmanje na to. Toga ima i bit cr
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 01 avg 2019, 18:30

SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja za Husrefa nisam iz sportskih razloga, a ne ličnih. A moj prethodni post je komentar na to što ljudi ovdje amnestiraju pojedine od odgovornosti, a druge okrivljuju.

Molim te prosvijetli nas.. pomozi nam... koje sportske neuspjehe si mu toliko zamjerio pa imas razlog da nam peres mozak mjesecima ?

Kazes najgori su ovi sto najvise ocekuju... sta si ti to ocekivao pa postade takav ? Da igramo finale LS ? Zakte si brate..

Ako Husref psuje i radi nesto sto nebi trebao nek ga kazne, ima po hijerarhiji neko zaduzen za taj posao. Uopste ne podrzavam uvrede al nije ni svaka psovka uvreda...

Rahmanovic AKO JE ISTINA OVO je ispo de*il i opasno se priblizio pavlovicu, zajedno sa ta 2-3 igraca koja su ga podrzala...
Ako sad neko glumi povredu, ne treba vise ni igrat za FK Sarajevo, a hvala Bogu ima ih sto jedva cekaju da zaigraju...
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 01 avg 2019, 18:37, ukupno mijenjano 4 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 avg 2019, 18:30

Jel problem reci lokaciju,i mi neupućeni da se radujemo.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 avg 2019, 18:31

amypitar je napisao/la:Jel problem reci lokaciju,i mi neupućeni da se radujemo.
Ilidza Hipodrom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 01 avg 2019, 18:34

Kroz 2,5 godina izgradnja stadiona Nam potvrdio :)

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 avg 2019, 18:36

Pa ja iskreno ne bih rizikovao sa Ahmetovicem protiv Bate-a radije bih ga sacuvao za revans. Treba pocet utakmicu pa da ga izgubimo u pola utakmice i jos i za revans i za ligu mjesec dana.
Ako je Haris spreman vidjecemo njega ili Guzinu i mislim da i jedan i drugi mogu odigrat dobro i zamjeniti Ahmeta na adekvatan nacin.

Svaki klub ima povreda nije da je sad ovo nesto sto je alarmantno.
Oremus je haman dosao u uskocio u igru kao i Serbecic. Nije Oremusova povreda zbog nespremnosti ali realno i nije prosao pripreme.
Sve povrede su od ranije samo se moze reci da Ahmetovic, Hodzic i Rahmanovic su povrijedjeni a prosli su pripreme.
Rahmanovic je upitnik o cemu se stvarno radi. A i ovo sto se pominjao nije vezano za pripremu igraca.
Hodzic bi trebao da je spreman. Ko je gledao prvu utakmicu sa Seltikom zna i gdje je Tacno to nastalo i bas tada nije prosao njihov napad. Znaci u toj prvoj situaciji a i jos dvije poslije toga moglo se i pretpostavit da ce se povrijedit.
Ahmetovic se fakat trosimo puno u tim utakmicama tako da bi se njegova povreda mogla pripisati nespremnosti ili povezat sa kondicioni al i to je upitno.
Po meni ne stoji ta prica da se povredjuju igraci zbog priprema. Samo malo razmislite prije nego sto navalite da nesto trubite.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2019, 18:37

:opaopa:
tilo je napisao/la:Kroz 2,5 godina izgradnja stadiona Nam potvrdio :)
:tokralju: :tokralju: :tokralju: beskucnici 1946-2021
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2019, 18:38

Onda bi mi gradska raja from općina Ilidža išli pjehe na tekmu, a nekima bi trebali aparati.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 18:39

simidobar je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja za Husrefa nisam iz sportskih razloga, a ne ličnih. A moj prethodni post je komentar na to što ljudi ovdje amnestiraju pojedine od odgovornosti, a druge okrivljuju.

Molim te prosvijetli nas.. pomozi nam... koje sportske neuspjehe si mu toliko zamjerio pa imas razlog da nam peres mozak mjesecima ?

Kazes najgori su ovi sto najvise ocekuju... sta si ti to ocekivao pa postade takav ? Da igramo finale LS ? Zakte si brate..

Ako Husref psuje i radi nesto sto nebi trebao nek ga kazne, ima po hijerarhiji neko zaduzen za taj posao. Uopste ne podrzavam uvrede al nije ni svaka psovka uvreda...

Rahmanovic AKO JE ISTINA OVO je ispo de*il i opasno se priblizio pavlovicu, zajedno sa ta 2-3 igraca koja su ga podrzala...
Ako sad neko glumi povredu, ne treba vise ni igrat za FK Sarajevo, a hvala Bogu ima ih sto jedva cekaju da zaigraju...
Nakon toga posta, ako si već listao, objasnio sam sve i nikakve sportske neuspjehe nisam pomenuo. Pretraži mi postove, napisao sam to sve jedno 20 puta u prethodnih par mjeseci.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nmkdak1ng, rimljanin90 i 21 gost.