mma_hz je napisao/la:Zip je napisao/la:Opet su nam drugi bolji od nasih samih.
Ahmetovic je babo ove lige, a Irfan Hadžić je ispod njega. Njih dvojica nikad nebi skupa igrali.
Mogao si imati ili jednog ili drugog, obojicu ne.
Zato vjerovatno Hadzic nije dosao, jer bi bio zamjena Ahmetu.
A je.bo majku kod vas nema sivo ,samo crno ili bijelo.
Ahmetović ove sezone Ce da odigra manje od 50 posto utakmica jer Ce ga unistiti umori i povrede.
Ja sam prvi napisao kad je. Guzina usao da to nije los igrač samo mu treba utakmica sa prvim timom ali Hadzic je za njega svemirac realno.
Hadzic nam je trebao dovesti Hadzica svakako jer boljeg spica u ligi nema.Ahmetovic ne moze vise ,kao igrač je bolji od Hadzica ali ne moze tijelo njemu vise izdrzati napore.Nama treba spic koji Ce odigrati 80 posto tekmi najmanje a Ahmet to zbog svojih godina nije vise u stanju.
Jel rahmanovic kaznjen sto neko rece povrijedjen igra tenisa ili???Zbog cega ne tacno kaznjen zvanično.nemoj da mi kakav levat napise zbog krsenja klupske discipline.
Nemoj buraz zezati, Ahmetovc je tito za sve napadace u nasoj ligi.
Ne gledam ni toliko golgeterski koliko radi momak za ekipu.
Profesionalac je mrtvi, i siguran sam da je dovoljno spreman da i ovu sezonu izgura maximalno.
Ima i svojih mana, promasuje i on.
Ja smatram da ce Guzina da pokaze svoj kvalitet kao i Milanovic, samo mu treba par utakmica.
Pa sjetite se promasaja nasih igraca prosle godine, pocevsi i od Ahmtovica, Hebibovica gdje se i znao prazan gol promasiti. Pa eno i Velkoski je upropastio 1 na 1 priliku protiv Zrinjskog.
Samo treba vise cijeniti nase igrace, jer mi imamo kvalitet i to bas, najbolji unazad godina i godina.
Samo da se malo situacija u klubu smiri, i nadam se da ce se igraci vratiti do Batea, jer vjerujem da ih mozemo izbaciti ako budemo u fokusu 100% na tekmu...