Raonffa je napisao/la:Pa ispade sad centralna tribina bila poluprazna @hantraga, ne znam šta si ti gledao
Eto ti slika centralne tribine, ovdje ako nije minimalno 80% popunjena yebi mi sve.
Ako ona prima 2700, ovdje je preko 2 milje glat, plus ona tribina iza gola + RA + Robijaši
Tamam nekako kao što je @ManciniLevatKlasican napisao, oko 3,5 milje cirka. Mislim nije to sada neka razlika u procjeni al' nerviraju ovakve stvari, pogotovo kad umanjuju posjetu.
Ne možeš ovako sa strane donositi procjenu. Nije centralna bila ni krcata. Na ćoškovima je bilo prilično praznih mjesta, ali i na cijeloj tribini uopšte, sporadično. Od 6 sektora, makar si iz krajnja dva ljudima mogao popuniti unutrašnje, što znači 2/3 popunjenosti u najboljem slučaju, a to je eto 1.700 ljudi.
Na natkrivenoj nek je bilo još i 1.000, plus RA i Robijaši u vrh glave zajedno par stotina.
Helem, ja bih rekao da je 3.000 taman procjena, a ako je bilo i više, onda ispod 3.500. Dakle, prilično dobra procjena (za razliku od promašaja u 2.000 kojih je znalo biti).