Ma neka šuta brate, ima dobar šut, nekad će pogodit`, nekad će golman loše odbranit`, naletit` će neki naš igra, primjerice protiv Herculesa, Ronaldo sa 35m ošuta, golman kiksa, Di Maria pogodi. Treba nam ovi šuteva bgm. I mene iritira što stalno šuta, al` ima i dobrog u tome.Toxicity je napisao/la:Ma u nadolazećem Classicu otkrit ćemo sve čari Barcelonine odbrane, nažalost prošle godine nismo imali sreće, imali smo par zicera, još se čudim kako je ono tupavi Valdes odbranio Ronaldu..
@Andres - Mi smiješni? Zašto, što smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja? Što smo zapucali par zicera, što su Pepe i Carvalho bili neprelazni u odbrani? Što su Xabi i Khedira dominirali u vezi.. Tu neke penale spominješ - to je meni jedina smiješna stvar u čitavoj ovoj priči.. Jedino što se možemo složiti je to da Ronaldo stvarno previše forsira šut, al eto prvi je strijelac kluba pa si to može dopustiti
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
anonymousHD je napisao/la:Ma neka šuta brate, ima dobar šut, nekad će pogodit`, nekad će golman loše odbranit`, naletit` će neki naš igra, primjerice protiv Herculesa, Ronaldo sa 35m ošuta, golman kiksa, Di Maria pogodi. Treba nam ovi šuteva bgm. I mene iritira što stalno šuta, al` ima i dobrog u tome.Toxicity je napisao/la:Ma u nadolazećem Classicu otkrit ćemo sve čari Barcelonine odbrane, nažalost prošle godine nismo imali sreće, imali smo par zicera, još se čudim kako je ono tupavi Valdes odbranio Ronaldu..
@Andres - Mi smiješni? Zašto, što smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja? Što smo zapucali par zicera, što su Pepe i Carvalho bili neprelazni u odbrani? Što su Xabi i Khedira dominirali u vezi.. Tu neke penale spominješ - to je meni jedina smiješna stvar u čitavoj ovoj priči.. Jedino što se možemo složiti je to da Ronaldo stvarno previše forsira šut, al eto prvi je strijelac kluba pa si to može dopustiti
Ma ne kažem da on ne pogodi al dosta bi se bolje proizvelo da nekad i asistira
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- bayern4ever
- Kontakt:
Brate sve stoji to sto kazes, ali zar te nije stid tog padavicara drzati na avataru , ajde da je tu Ronaldo Luiz Nazario De LIma pa bi shvatio jer je to igrac koji je pruzao sjajne partije u Realu , jos se sjetim one njegove bradiceanonymousHD je napisao/la:Ma neka šuta brate, ima dobar šut, nekad će pogodit`, nekad će golman loše odbranit`, naletit` će neki naš igra, primjerice protiv Herculesa, Ronaldo sa 35m ošuta, golman kiksa, Di Maria pogodi. Treba nam ovi šuteva bgm. I mene iritira što stalno šuta, al` ima i dobrog u tome.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- anonymousHD
- Kontakt:
HAHHAHHAHAHHAHbayern4ever je napisao/la:Brate sve stoji to sto kazes, ali zar te nije stid tog padavicara drzati na avataru , ajde da je tu Ronaldo Luiz Nazario De LIma pa bi shvatio jer je to igrac koji je pruzao sjajne partije u Realu , jos se sjetim one njegove bradice![]()
, ma legenda covjek..
Umjetnost je znat` upast, a da ti sudija svira faul. Tako su barem meni govorili treneri. Jest ružno vidjet` kad neko upadne, a protivnik mu ništa ne uradi, al` Bože moj. Ma i CR7 pruža dobre partije i sigurno će biti uspješniji nego što je R9 u Real Madridu bio.
- bayern4ever
- Kontakt:
Neznam brate , za mene je jedan Ronaldo , mislim da ga maneken nece moci nadmasiti , ali vidjecemo sve je moguceanonymousHD je napisao/la:HAHHAHHAHAHHAHJa taman promjeni avatar xD
Umjetnost je znat` upast, a da ti sudija svira faul. Tako su barem meni govorili treneri. Jest ružno vidjet` kad neko upadne, a protivnik mu ništa ne uradi, al` Bože moj. Ma i CR7 pruža dobre partije i sigurno će biti uspješniji nego što je R9 u Real Madridu bio.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedino ga možda nadmaši po broju golova, a ostalo nema šanse. Ronaldo je imao neverovatnu karijeru, po meni uz Zidanea najbolji igrač svih vremena.bayern4ever je napisao/la:Neznam brate , za mene je jedan Ronaldo , mislim da ga maneken nece moci nadmasiti , ali vidjecemo sve je moguceanonymousHD je napisao/la:HAHHAHHAHAHHAHJa taman promjeni avatar xD
Nemoj molim te da poredis CR-a sa jednim od najboljih igraca svih vremena Ronaldom. Jedam je Ronaldo, CR je dobar ali ni blizu kakav je bio debeli i nikada ga nece stici. Cak i ako bude uspjesniji, tj. ako osvji vise trofeja opet se nece moci porediti sa Ronaldo. Ni on ni messi. A samo ne kontam zasto se raspravljate sa andresom? Pustite dijete nek napise sta zeli, plakace akoga budete diralianonymousHD je napisao/la:HAHHAHHAHAHHAHbayern4ever je napisao/la:Brate sve stoji to sto kazes, ali zar te nije stid tog padavicara drzati na avataru , ajde da je tu Ronaldo Luiz Nazario De LIma pa bi shvatio jer je to igrac koji je pruzao sjajne partije u Realu , jos se sjetim one njegove bradice![]()
, ma legenda covjek..
Ja taman promjeni avatar xD
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne, ne, nisi me shvatio. Mislio sam da može biti uspješniji po broju golova od Ronalda, pogledaj moj post iznad. Ronaldo i Zidane su za mene najbolji igrači svih vremena. Cristiano, Messi, nikad im neće biti ni do koljena.Raul7 je napisao/la:Nemoj molim te da poredis CR-a sa jednim od najboljih igraca svih vremena Ronaldom. Jedam je Ronaldo, CR je dobar ali ni blizu kakav je bio debeli i nikada ga nece stici. Cak i ako bude uspjesniji, tj. ako osvji vise trofeja opet se nece moci porediti sa Ronaldo. Ni on ni messi. A samo ne kontam zasto se raspravljate sa andresom? Pustite dijete nek napise sta zeli, plakace akoga budete dirali
Ok ,pardon, nisam dobro procitaoanonymousHD je napisao/la:Ne, ne, nisi me shvatio. Mislio sam da može biti uspješniji po broju golova od Ronalda, pogledaj moj post iznad. Ronaldo i Zidane su za mene najbolji igrači svih vremena. Cristiano, Messi, nikad im neće biti ni do koljena.Raul7 je napisao/la:Nemoj molim te da poredis CR-a sa jednim od najboljih igraca svih vremena Ronaldom. Jedam je Ronaldo, CR je dobar ali ni blizu kakav je bio debeli i nikada ga nece stici. Cak i ako bude uspjesniji, tj. ako osvji vise trofeja opet se nece moci porediti sa Ronaldo. Ni on ni messi. A samo ne kontam zasto se raspravljate sa andresom? Pustite dijete nek napise sta zeli, plakace akoga budete dirali
neko je pitao za Carvalja zadobio je povredu očnog kapka a danas će na detaljnijim pregledima biti utvrđeno njegovo stanje.On će vrlo vjerovatno propustiti utakmicu 1/16 finala Kupa Kralja protiv Murcie ali bi trebao biti spreman za Sporting..
Mou je juče izdvojio Carvalja i Kediru takođe je pohvalio Benzemu i rekao da če igrati protiv Murice od prve minute(utorak)
od 98 timova koji se takmiče u ligama Petice jedino su Real Madrid i Manchester United ove sezone neporaženi, s tim da United ima dosta slabiji učinak od Reala.
Mou je juče izdvojio Carvalja i Kediru takođe je pohvalio Benzemu i rekao da če igrati protiv Murice od prve minute(utorak)
od 98 timova koji se takmiče u ligama Petice jedino su Real Madrid i Manchester United ove sezone neporaženi, s tim da United ima dosta slabiji učinak od Reala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Andres Smjesno ste pobjedili , cist Penal nije sviran Atleticu , a ono sto vi pricate da je Na Di MAriji bio , ono nema trunke penala , ejr i sam komentator i svi normalni su vidjeli da je Simao prvo loptu izbio pa onda Mariju pokupio,, Toliko o namjestanju tekmi ! Smjesni te u svaku ruku , El Classico ce standardno biti ne zanimljiv,, Solidno igrate , al ako Barci bude vea Xavi , Iniesta i Busquets , nece se Ozil , Marija i CR sastavit sa loptom
Koja stozina...
Zapitaj se malo koliko si smijesan
Koja stozina...
Zapitaj se malo koliko si smijesan
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul_64 je napisao/la:neko je pitao za Carvalja zadobio je povredu očnog kapka..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
pošto ih je razorio kako u odbrani tako i u napadu. I na kraju, kad mu nista nisu mogli, izrovise mu ociGunnerS je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:neko je pitao za Carvalja zadobio je povredu očnog kapka..Čuj očnog kapka, pa kako to uspi povrijedit... svašta...
![]()
Stvarno mi nije jasno kako je to uspio provrijedit. Jel' ga neko rukom il šta ?!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma u skoku ga Costa udario laktom, al dobar je on..GunnerS je napisao/la:Stvarno mi nije jasno kako je to uspio provrijedit. Jel' ga neko rukom il šta ?!![]()
jest mislim da je Costa u skoku ga zakačio...ružno je izgledalo krv je išla bukvalno iz očiju ali kažu da nije ništa ozbiljno i da če Murciu propustiti više zbog poštede nego zbog toga...Albiol ulazi...svakako odbrana neče/nebi trebala imati veče problemeGunnerS je napisao/la:Stvarno mi nije jasno kako je to uspio provrijedit. Jel' ga neko rukom il šta ?!![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Isto da plače al krvavo 
hebo ti to pogledaj ovog ranjenika

al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati tamo pa vamo se valja omG
je** ti BRAD PITTA za njega

al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati tamo pa vamo se valja omG
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ok shvatili smorobovi88 je napisao/la:hebo ti to pogledaj ovog ranjenika![]()
al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati tamo pa vamo se valja omG![]()
![]()
A sad malo carolije. Ako je iko dao vise spektakularnijih golova od ovog gospodina recite. Izjavio je da nema sanse da zavrsi trenersku karijeru a da ne trenira Real. HUGOL!!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.