miky_hz je napisao/la:"Poštovani načelniče Ajnadžić, pozivamo Vas da u organizaciji udruženja građana 'Bordo Prijatelji' prisustvujete utakmici u Zenici, s obzirom da ste najzaslužniji što Fudbalski Klub Sarajevo svoju domaću utakmicu prvi put u 17-godišnjoj istoriji igra van svog domicilnog stadiona Koševo i van svog grada", poručili su.
Obećali su Ajnadžiću da će snositi troškove puta i karte "kako bi mogao iz prve ruke vidjeti rezultate njegovog rada i odnosa prema Fudblaskom klubu Sarajevo"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ovo Hrgota pao ovoliko jbt? Godinama jedva da je nešto igrao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma đaba mi njega burazeru spominjemo, daleko je on od nas. Grcka, Svedska, Hrvatska (spominjao se Hajduk prije 2mj.), 2. Njemacka... mnogo realnije opcije.MortemHz je napisao/la:Šta je ovo Hrgota pao ovoliko jbt? Godinama jedva da je nešto igrao
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
duplakruna46
- Kontakt:
Razlika je sto menedjeri nece da ga vide u Hajduku!ledesma je napisao/la:Ma đaba mi njega burazeru spominjemo, daleko je on od nas. Grcka, Svedska, Hrvatska (spominjao se Hajduk prije 2mj.), 2. Njemacka... mnogo realnije opcije.MortemHz je napisao/la:Šta je ovo Hrgota pao ovoliko jbt? Godinama jedva da je nešto igrao
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Al zato hoce Panathinaikosduplakruna46 je napisao/la:Razlika je sto menedjeri nece da ga vide u Hajduku!ledesma je napisao/la:Ma đaba mi njega burazeru spominjemo, daleko je on od nas. Grcka, Svedska, Hrvatska (spominjao se Hajduk prije 2mj.), 2. Njemacka... mnogo realnije opcije.MortemHz je napisao/la:Šta je ovo Hrgota pao ovoliko jbt? Godinama jedva da je nešto igrao
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kontam u ovakvoj situaciji možda i nije 100% nemoguće a relativno je i mlad, znači nas je bušio sa 21 godinomledesma je napisao/la:Ma đaba mi njega burazeru spominjemo, daleko je on od nas. Grcka, Svedska, Hrvatska (spominjao se Hajduk prije 2mj.), 2. Njemacka... mnogo realnije opcije.MortemHz je napisao/la:Šta je ovo Hrgota pao ovoliko jbt? Godinama jedva da je nešto igrao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ne znam tesko je to,naravno sansa postoji, igrao je Jajalo, Benko,Delac itd. Nije Hrgota bas tolika klasa za razliku od njih, ali treba neku ludu srecu i znanje imati pa ga nagovoriti i dovesti.
Ma vala kad je Jajalo mogo kod nas, sto ovaj ne bi mogo....
- ElCartel11
- Kontakt:
Hrgota i Mocinic su vec ozbiljni igraci za Evropu, a kamoli za nasu ligu da ne govorim. Ali dok su imena izasla u javnost nema od toga nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kako ja znam Hrgota odbio ponuda od Dresdena.
Čeka hadžiju očiglednoZukanovic je napisao/la:Kako ja znam Hrgota odbio ponuda od Dresdena.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A mi ga ne mozemo ni upola platiti kao Dresden, pa sad skontajteZukanovic je napisao/la:Kako ja znam Hrgota odbio ponuda od Dresdena.
Treba biti 1.000 auta iz Sarajeva da nas bude 4.000 u Zenici. 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Giljotina je napisao/la:Treba biti 1.000 auta iz Sarajeva da nas bude 4.000 u Zenici.
= kolaps na naplatnim kućicama...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Istoka 4 kupljena,sve spremno za četvrtak akb.
Znači još nas treba 999 idemo.
Mi s tri auta. Dakle, još 996.amypitar je napisao/la:Istoka 4 kupljena,sve spremno za četvrtak akb.
995Giljotina je napisao/la:Mi s tri auta. Dakle, još 996.amypitar je napisao/la:Istoka 4 kupljena,sve spremno za četvrtak akb.
Ja koliko znam samo je u fici i trabantu bilo dozvoljeno 4 ljudi,sva ostala auta 4+1=5,znaci 1000 auta 5000 ljudi... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.