FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 16 avg 2019, 21:50

Po meni sasvim solidno poluvreme...Bilbao je uvek bio nezgodna domaća ekipa. Nemam ja zamerku na vezni red ali imam na napad, problem je što Dembele kao i da ne igra a povredom Suareza sad je samo Grizman praktično napadač. Šteta za stativu i Rafinjinu prečku...sve u svemu, tvrdo u Bilbau kao i uvek

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2019, 21:52

Kakva reakcija povrijedjenog Suareza. Ono je instikt kravog kilera. Drzi se za nogu, ali i tad vidi sta se desava. Majstorski reaguje, ali zahvaljujuci nesreci ne zabi ga :tokralju: :tokralju: :tokralju:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 avg 2019, 21:52

Mozemo li se sad svi lijepo sloziti da nam brazilska fufica iz Pariza treba i da prestanemo kenjati :D
@igrajlopte 🐦

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 16 avg 2019, 21:53

Loše poluvrijeme, Alba po meni najlošiji pojedinac na terenu, kao što sam pisao bezbroj puta, u napadu ako Messija nema, on je beskoristan. u Odbrani je već duže nepostojeći kao bek, više igra na poziciji štopera, ovi po strani u Athleticu što napadaju stalno sami.. + Šteta za Suareza, nadam se da nije nešto ozbiljnije.

Nego, nevjerovatan je broj pogođenih stativa i prečki, nastavlja se od prošle sezone, koliko se samo puta pogodio okvir gola.. :wtf:

Vezni red očito neuigran, pri tome De Jong dosta spor nekako kad primi loptu.

Rafinha ima kvaliteta za Barcu, samo što je staklen skroz..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 avg 2019, 21:53

Taman kad mi je dotuzila ova bljuvotina od igre desi se jedan prelijep detalj, povreda guzonje, nadam se da je barem na pola godine

Vidjet cete sad bolje egre i koji je upgrade rafinja u odnosu na ovu ohebinu, i kako ce grizman proigrati sad u sredini, a na krilu lijevom sto mu je mrav nanijetio je coutinjo 2
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2019, 21:53

Nema vam dizelaša, u čemu je sad problem ?

Griezmann na lijevom krilu će doživjeti Coutinhovu sudbinu.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2019, 21:54

ReX je napisao/la:Mozemo li se sad svi lijepo sloziti da nam brazilska fufica iz Pariza treba i da prestanemo kenjati :D
Pa ne može se još tako reći....ipak nema Mesija na terenu sa njim se menja i Barsina a vala i igra protivnika....pogotovo u završnici. Ponoviću nije to baš tako crno obzirom na okolnosti ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2019, 21:55

Ma realno grozno ,oci bole gledajuci,vezni red ovakav nemoze voditi utakmicu zato ekipe nigdje nema,jednostavno veznjaci (Alena i Roberto ) su imali najmanje kontakta sa loptom,nit mogu ganjat niti uzeti posjed da imaju.Bas slabo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 avg 2019, 21:55

Rajaz je napisao/la:Nema vam dizelaša, u čemu je sad problem ?

Absolutno tacno. Ma ovaj mag nema kuveta da vodi Barcu. Nemoze mi niko reci da Coutinho, Dembele neznaju igrati, a evo sad i Griez ovih prvih 45 minuta. Totalno ih pogresno koristi.
@igrajlopte 🐦

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 16 avg 2019, 21:55

Ne znam Evander sta ti gledas ali De Jong jedi nesto igra i pokusava ali kome ??? Nevidljivom Dembeleu ? Nesnalazljivom Grizmanu ??? Usamljenom Suarezu ? Prepadnutom Alleni ? Usr.anom Robertu ? Inteligentnom Semedu ?

Alba prelos ali makar nesto kao pokusava .... Pique i Legent ko da su stoperi BH Lige .....

Steta za Rafinju .... znacilo bi mu ovo !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 16 avg 2019, 21:56

ReX je napisao/la:Mozemo li se sad svi lijepo sloziti da nam brazilska fufica iz Pariza treba i da prestanemo kenjati :D
ili on ili novi trener
tužno kako ova grupa igrača igra ovako bezidejno... a to je do trenera

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2019, 21:56

E kakvu igru i sistem je veliki strateg osmislio :rol: :rol: pod vodstvom tuljana, bojim se da ce i Gricko lagano putem Osmana.
Treneru poput EV je grehota dovoditi velike i talentovane igrace.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 21:56

Treba vama jaro prvo trener, pa onda se Neymara hvatajte :)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 16 avg 2019, 21:56

Da ne donosiš zaključke prebrzo? Prva praktično utakmica, i to protiv koga, protiv uvijek neugodnog Athletica u gostima. Pa nije Girona u pitanju, i bolji i iskusniji igrači su imali problema sa ovima na njihovom terenu. Polako bolan, nije igra čemu, al' znalo se to i sa dizelašima i više nego često dešavat..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2019, 21:57

Realno klincima na sredini nemaš šta zameriti ako ćeš reći pošteno? Jedino ako ti nedostaje neka Busquetsova pirueta :lol:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 avg 2019, 21:58

Osim13 je napisao/la:
Treba vama jaro prvo trener, pa onda se Neymara hvatajte :)
U pravu si.

Pa nemozes ga puskom skloniti.. Vidis da je stav isti, od ovog foruma do katalanski navijaci. Vecina ne zeli ovog kretena za trenera.. Ali ko te pita..
@igrajlopte 🐦

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 avg 2019, 21:59

Joj cirkusa na temi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2019, 22:00

Svakako niste očekivali da Busquets možda ovo poluvreme reši nekom asistencijom ili ne dao Bog golom koga nije dao od 2013-e a i ukupno ih je za 14 godina u Barsi dao 5 u svim takmičenjima :rol: ...s onim što je na spisku, ovo je i dobro za sad pogotovo posle Suareza ;)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2019, 22:00

Tesnjak1991 je napisao/la:

Da ne donosiš zaključke prebrzo? Prva praktično utakmica, i to protiv koga, protiv uvijek neugodnog Athletica u gostima. Pa nije Girona u pitanju, i bolji i iskusniji igrači su imali problema sa ovima na njihovom terenu. Polako bolan, nije igra čemu, al' znalo se to i sa dizelašima i više nego često dešavat..
Jel ti ozbiljno misliš da Roberto i Alena imaju kvalitet za prvih 11 ? Ili da su nedo bog ispred Busquetsa i Rakitića ?
Hajmo se malo uozbiljit.
parangal je napisao/la:

Realno klincima na sredini nemaš šta zameriti ako ćeš reći pošteno? Jedino ako ti nedostaje neka Busquetsova pirueta :lol:
Tebi ovo dobro ?
Roberto i Alena nisu dotakli loptu zajedno 20 puta.

Gledaj sad drastične razlike kad uđe Busquets.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 avg 2019, 22:00

Dobro prva tekma, zayebani gostovanje odmah, ne treba suditi, ali je cinjenica da mu ekipa vec 2 godine ovako skoro stalno igra i to krvare oci. Koga god da stavi.

Yebo ga onaj ko mu rece da postavi Grizija lijevo, covjek lijevak yebote

Prije sam za novog trenera makar ne dosli Griezmann, Neymar, Frenkie
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.