Adrian
TAA-Matip-VVD-Robertson
Henderson-Wijnaldum-Lallana
Salah-Firmino-Mane
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nesto ne ocekujem Manea od prve sutra. Mozda Divock zaigra, a ne bih se iznenadio da OX opet uleti.StevieG8 je napisao/la:Sastav za sutra![]()
Adrian
TAA-Matip-VVD-Robertson
Salah-Firmino-Mane
Utrčao navijač, poskliznuo se i povrijedi ovogTorres_9 je napisao/la:jel realno ovo za Adriana![]()
Moze i Ox umjesto Hendersona al na krilo ni slučajnomirgerr je napisao/la:Nesto ne ocekujem Manea od prve sutra. Mozda Divock zaigra, a ne bih se iznenadio da OX opet uleti.StevieG8 je napisao/la:Sastav za sutra![]()
Adrian
TAA-Matip-VVD-Robertson
Salah-Firmino-Mane
A realno u 4-3-3 nema pozicije koja je adekvatna za njega. Dok smo igrali 4-2-3-1 da se Fabinho adaptira dobro je izgledao na 10ci. Protiv Barcelone se to najbolje vidjelo, gubi dosta lopti, igrač manje u defanzivi bar u ovakvom sistemu kakav mi igramo.Osim13 je napisao/la:Dobiće dvije ipo minute kad se bude gubilo pa će, kad ništa ne uradi za te 2.5 minute dobiti kaznu od 55 utakmica na klupi.
Znam al onda kad zagusti prvo će njega ubaciti na teren da ga vadi uz Origija a nije igrao x vremeba, nema smislaStevieG8 je napisao/la:A realno u 4-3-3 nema pozicije koja je adekvatna za njega. Dok smo igrali 4-2-3-1 da se Fabinho adaptira dobro je izgledao na 10ci. Protiv Barcelone se to najbolje vidjelo, gubi dosta lopti, igrač manje u defanzivi bar u ovakvom sistemu kakav mi igramo.Osim13 je napisao/la:Dobiće dvije ipo minute kad se bude gubilo pa će, kad ništa ne uradi za te 2.5 minute dobiti kaznu od 55 utakmica na klupi.
StevieG8 je napisao/la:Imal neko stream da ne šteka.
Hvalascorpy je napisao/la:StevieG8 je napisao/la:Imal neko stream da ne šteka.
Uzivo.com
Izaberi SK1
Meni dobar stream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.