Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Daduli
Postovi: 672
Pridružen/a: 10 avg 2016, 14:30
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Daduli » 20 avg 2019, 14:11

Asteriks je napisao/la:Evo dokaz da nisi pratio United prosle sezone.

slika

Zadnji vezni, pogotov onaj koji vazi za kvalitet, mora dominirati segmentom oduzetih lopti, i to su oni dueli o kojim pricamo. Nemanja je prosle sezone imao samo tri pokusaja vise i isti broj uspjesnih kao Pogba, kojem defanziva nije jaca strana. Pamentom dosta. Pljus pljus.

Phelan nema pojma, ali Dadula rastura. :rol:

Eh sad ti ides na blok. :arrow:
E moj Drvoljubac ne kontas ti nista .zaboli me patka za ove brojke dzaba ih stavljas konstantno, ti stvarno mislis da si me s ovim ponizio?
Glory Glory Man United

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Rooney88 » 20 avg 2019, 14:18

SiamoNoi je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
tajger je napisao/la:Zamisli ti kakva debilna uprava dajes Alexisa i jos ga plaćaš 10 miliona da igra za drugi klub oni dodaju samo 4 imaju igrača,pa mater vam jbm halalit i te 4 nek imas igrača sa klupe da udje ne sinoc nemas rijesenja ulaziti mrtvi Mata koji ne moze okrenuti tok bajramskog turnira ne utakmice u engleskoj,e zbog takvi poteza uprave bi volio da završe na 7 mjesto,debili smije im se čitav svjet sta rade,lukakua daju na deset rata a sancesa plaćaju da igra u dr klubu PU pu
Ni sekunde u to ne vjerujem, ne znam kako ti mozes iskreno jer takav ugovor veze a mozgom nema. United sigurno placa neki manji dio plate ali samo ti i ovaj sto ulijece nicim izazvan vjerujete kako United placa 80% njegove plate. Tacno je da se trudimo rijesiti se Sancheza ali glupost je u te navode vjerovati.
According to Pedulla, Inter's offer for Sanchez is free loan with option to buy and Inter paying around 1/4 of his salary (3-4m)
Drugi najpouzdaniji lik nakon Di Marzia na kojeg ste se vec opekli prije koji tjedan slika

Iako,United još službeno nije ništa prihvatio.
Di Marziov kredibilitet je ozbiljno poljuljan vise puta ovog ljeta. Zasto mu sada moram vjerovati?

Bas me zanima kako bi reagovali da Sanchez zaista eto zavrsi u Interu uz te uslove. Onda odigra brutalnu sezonu i prekuca ligu. I onda United samo odluci da ga nece pustiti. Sta vi tacno dobijate tim? Opcina otkupa je tu ako budete htjeli platiti ali nista nije obavezujuce.

Ali s tobom se i ne moze bas objektivno sto sko i ranije zakljucili. Ti vijesti koje idu u prilog tvom klubu priznajes kao tacne, isti izvor da objavi drugacije rekao bi kako je laz. :D

I ne znam stvarno zasto pokusavas ovaj transfer prikazati kao neki uspjeh te vase uprave? Mozda dobijete vrhunskog igraca, mozda. Za sada je sigurno da se radi o ocajnom fudbaleru. Nadam se iskreno da ce proigrati u Italiji jer ga to svjezeg moze vratiti u United. Ako podbaci mi smo tek tada u problemu, ni vi ni niko drugi nece htjeti kupiti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25684
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 20 avg 2019, 14:26

Ne vjeruju Di Marziu,ne vjeruju kad TM na svojim stranicama objavi cifru po završetku transfera,al zato je relevantan nekakav Simon sa twittera :urnebes:

Daj bježi.Pa ako je itko uopce relevantan to su Di Marzio i TM sa ciframa.

I ako je opcija otkupa nema ga šta United pustit ili ne pustit jer klub kojem su dali opciju ima prednost da do dogovorenog datuma odluci hoce li ga otkupit ili poslat natrag.

Transfer je dobar za Inter jer je 0 rizika,a masivan potencijalni dobitak.I svakako tri puta bolja opcija od dovođenja Dzeke za 25M.

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SMR187 » 20 avg 2019, 15:16

Isti di marzio je imo dvije epske fule u kratkom vremenskom razmaku sto se tice dybale, ali eto ocito je sa alexisom ko prst i nokat pa nema sanse da profula i tu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Rooney88 » 20 avg 2019, 15:29

Da ne pricamo o Di Marziu, Bruni i Unitedu.

Samo Englezima vjerujem i to je to.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rille
Postovi: 42
Pridružen/a: 26 mar 2009, 22:53
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la rille » 20 avg 2019, 16:44

Ljudi teska ce ovo biti sezona. Ne pisem cesto, ali moram se istresti. Ono je sinoc Oleov poraz. Kad nije skontao nakon 1.pol da nema sredine, on je totalno obnevidio. Sto neko napisa, nakon primljenog gola on mijenja u 80 i nekoj lingarda i u pred sami kraj Reshforda i onog malog Jamesa. Reshforda nikad ne smije mijenjati kad se ganja rezultat, samo kad vodis mozes ga odmoriti jer covjek gine na terenu. Pogba nema s kim igrati. Bolje da lindelof i maguire igraju sa njim u sredini. Lingard se krije od lopte na terenu. Itd...

tajger
Postovi: 6400
Pridružen/a: 23 okt 2014, 12:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 20 avg 2019, 17:57

Asterix popio svu pamet svijeta, pa ko sa njim može raspravljati lik je do juce opravdavao Mojesa pa Van Gala pa Mourinja pa Januzaja pa Lingarda sve sa svojim debilnim statistikama, ko si brate ne brukaj se sa tim statistikama koga hoćeš da impresioniras sto izvadiš te pokazatelje

Sad se uhvatio Mctominiya ko nr prati united a čita ovo rekao bi taj momak je Cavi i Inijesta u jednom, a oba stopera imaju bokji pas od tog znalca ovakvi imaš na sve strane kojima će najveći domet biti da su igrali za United samo zato što su prošli sve uzraste, posle ovog mogu u Wotford, Cardif itd, Lingard isto tako da je u nekoj drugoj akademiji odrastao niko čuo za njega niti bi primirisao ovom dresu al liku Asterixu veliki je

rille
Postovi: 42
Pridružen/a: 26 mar 2009, 22:53
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la rille » 20 avg 2019, 18:47

Lingard je igrac manje na terenu kad igra na ovoj poziciji u sredini. A i kad na krilu samo smeta po terenu, i krije se od lopte. Sinoc covjek hoce da mu doda loptu, a on odmahuje rukom da njemu ne dodaje. A mctominej ko mrtav konj a 20 mu godina..

Avatar
Sage
Postovi: 5330
Pridružen/a: 08 jan 2013, 11:07
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Sage » 20 avg 2019, 18:50

rille je napisao/la:Lingard je igrac manje na terenu kad igra na ovoj poziciji u sredini. A i kad na krilu samo smeta po terenu, i krije se od lopte. Sinoc covjek hoce da mu doda loptu, a on odmahuje rukom da njemu ne dodaje. A mctominej ko mrtav konj a 20 mu godina..
Hoces reci ko SDA kadar u telecomu?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

al...
Postovi: 3911
Pridružen/a: 02 jan 2009, 22:25
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la al... » 20 avg 2019, 20:19

Joj koji vam je, isto djeca. Ja reko, sta sam vam reko... Ovaj valja, ovaj ne zna, ovaj zna sta onaj mag sa Twittera zna. Moj tata je jaci od tvog... Sta vam je?
Sinoc stoji da je sinoc Ole prosuo dva boda i to je to. Svi mu koji nesto znace u svijetu fudbala zamjeraju sto ne kontrolise ekipu. Fol igraci se dogovaraju ko ce pucati penale. Bi, al u k... za fergijeva vakta. Rahford ima najkvalitetniji udarac, polozio sve ispite zrelosti na Parku Princeva prosle sezone i onda se fol dogovara. Ma daj... To uvlacenje malom kretenu ne bi li isti prestao sanjati vlazne snove o Madridu je vec degutantno za gledati i to takodjer zamjeram norvezaninu.
Ipak postoji nesto sto se Oleu ne moze zamjeriti - sinoc je igralo sve sto valja, ukljucujuci tu i mentola Lingarda. Jednostavno nemas nista bolje da ponudis na njegovoj poziciji. Na tome hvala velika kretenu Edu, sto je pustio Herreru i Fellainija i doveo nikoga. Zato ti je trenutno jedina alternativa s klupe kornjaca Mata. Vidim vecina kuka na izmjene, a koga uvesti? Ole toliko vjeruje Fredu da ga ni na klupu ne stavlja... sastav nam je realno talasika sa 2-3 velike rupe u prvih 11 i nikakvom klupom.
Ipak, ima tu nekih pomaka. Igramo ljepse i direktnije od prosle sezone. Ima ideja. Ali nemamo objektivni kvalitet i tu je kraj. Ne daj boze kakve krize s povredama, vidio bi tek onda zabave... Iskreno se nadam da je iz ove utakmice Ole ipak nesto naucio vezano za autoritet i hijerarhiju. Ako bude pustao “fer i demokratske izbore” nece on kraj sezone na klupi docekati

rille
Postovi: 42
Pridružen/a: 26 mar 2009, 22:53
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la rille » 20 avg 2019, 20:56

Ne znam kakav je kadar u telecomu.
A Ole kriv sto posto za ovo prosipanje bodova. Pogba je izborio penal, jer ne bi ga nikad ni dobili da on nije loptu povuko naprijed. Da je zabio svi bi ga hvalili. Ovako realno nema covjek s kim odigrati pas. Lingardu i mctomineju po 2 metra se prilikom primanja odbije, a o dodavanju da ne govorim. Ne znam sta uce na treningu i sta uvjezbavaju. A.pereira je trebao uci na poluvremenu jer sa lingardom je igrac manje kada mi imamo loptu. Plus mctominej kod kojeg je kreacija katastrofa...itd

Avatar
Asteriks
Postovi: 14293
Pridružen/a: 26 jul 2015, 10:16

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Asteriks » 20 avg 2019, 21:13

To si zakljucio na osnovu sinosnje tekme jel, a prosle je npr. decko pokidao protiv Barce, Poola i PSG-a.

Da vidimo kako je gospon Ole sve to prokomentarisao...
“Scott has never ever let us down and he never disappoints when he plays,” Solskjaer told reporters at his press conference. “And tonight was another very, very fine performance by Scotty. So, it won’t be hard to see him play many, many games for Man United, because he has got such a great mentality.

“He is so athletic, he can play in different positions. Today we feel that’s his best position, like a high midfielder, but he can play in that defensive role easily, like he has done against PSG and Liverpool. So I was very, very pleased with him.”
Glede Matica, ovo poredjenje, ove brojke govore o horroru segmenta kojim je nekad dominirao. Podatak u koji trenersko osoblje ima uvid, logicno. Sve se fino izanaliziralo i Nemanja zasluzeno odsjeo u 'ladovinu.

Dobit ce svoju minutazu, sezone je preduga no poruka je prilicno jasna - nema mjesto sigurnog startera.

Prioritet dm-a je defanziva. Bra'o Solšeru.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 avg 2019, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration. ✍️

Avatar
Slatinash_7
Postovi: 3098
Pridružen/a: 20 jun 2009, 17:56
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Slatinash_7 » 20 avg 2019, 21:17

Jos od Scholesa i Giggsa nemamo igraca da znaju malo stat na loptu i sacuvati je,dok se ne organizuje napad,postave igraci i onda imamo ovo sto imamo..samo ubacivanje lopte izmedju linija pa sta bude bit ce, i zato ti realno treba Pogba i moras mu podilaziti koiko god ja to mrzio,,jbg Ole je baby face i takav je sigurno i u dusi,pokusava neki prijateljski odnos sa igracima jer je vidio da majmunski koji je Mou probao ne prolazi..situacija je jako teska,moras se uzdati da ce ti omladinac neki postati Scholes a ne McTominay da bi bilo bolje,jer ce ti slabo ko prodati igraca Modricevog kalibra a i ako ti proda za 2 godine ode u Real..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Daduli
Postovi: 672
Pridružen/a: 10 avg 2016, 14:30
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Daduli » 21 avg 2019, 09:24

Evo ga neće više pucat Pogba penale. Hvala!
Glory Glory Man United

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Rooney88 » 21 avg 2019, 10:03

Bravo Ole, nek vidi setac da zaista nije nista posebno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25684
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2019, 14:18

SMR187 je napisao/la:Isti di marzio je imo dvije epske fule u kratkom vremenskom razmaku sto se tice dybale, ali eto ocito je sa alexisom ko prst i nokat pa nema sanse da profula i tu
Di Marzio hoda po večerama sa ljudima iz Intera.Nema tu greške.Još u petom-šestom mjesecu je pisao o sastanku ljudi iz kluba sa Alexisovim agentom i prvim kontaktima.

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SMR187 » 21 avg 2019, 16:05

Rooney88 je napisao/la:Bravo Ole, nek vidi setac da zaista nije nista posebno.
Januar:
Pogba out, Bruno , Neves & Eriksen in :pray: :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Rooney88 » 21 avg 2019, 16:31

SMR187 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Bravo Ole, nek vidi setac da zaista nije nista posebno.
Januar:
Pogba out, Bruno , Neves & Eriksen in :pray: :mrgreen:
Vec vidim nesto tipa Pogba dobio novi ugovor na 400k, Bruno vec uveliko igra za Real, Neves nije interesatan Edu a Eriksen ce dzaba van Engleske. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SMR187 » 21 avg 2019, 19:22

Rooney88 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Bravo Ole, nek vidi setac da zaista nije nista posebno.
Januar:
Pogba out, Bruno , Neves & Eriksen in :pray: :mrgreen:
Vec vidim nesto tipa Pogba dobio novi ugovor na 400k, Bruno vec uveliko igra za Real, Neves nije interesatan Edu a Eriksen ce dzaba van Engleske. :D
To ce samo pokazati koliko je Ed operisan od fudbala. Ja Pogbi ne bih dao vise od 200k sedmicno ni u ludilu, niti bih trazio vise od 120 Mil za njega
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Avatar
Sage
Postovi: 5330
Pridružen/a: 08 jan 2013, 11:07
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Sage » 21 avg 2019, 21:29

SMR187 je napisao/la:
Rooney888 je napisao/la:Bravo Ole, nek vidi setac da zaista nije nista posebno.
Januar:
Pogba out, Bruno , Neves & Eriksen in :pray: :mrgreen:
Sci-fi
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.