Denchi je napisao/la:
Svaka cast.. da postane navika..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Denchi je napisao/la:
Denchi je napisao/la:**** nas neigranje destruktivcabordopoeta je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli
Imamo isto mišljenje, samo nas yebe strašljiva taktika i luzerski mntalitet.
i ne dovođenje istog za Celtic već
do tekme s BATOM bi bili ko bombon
al jbg
Nisu u dva ždrijeba dobili najgore moguče protivnikeDadox je napisao/la:Riga donre sanse za grupnu, ararat,suduva jao
Vrh svaka čast za najavu ovako i treba da se pokaže veličina oba kluba,a i da se pokaže da je ovo istinski derbi i na terenu i na tribinama,samo mi je žao što mi nećemo moći uzvratiti istom brojem ulaznica zbog kapaciteta našeg stadiona...Denchi je napisao/la:
Pravi bosanskohercegovacki derbi, bujrum raji iz Mostara!emil02in je napisao/la:Vrh svaka čast za najavu ovako i treba da se pokaže veličina oba kluba,a i da se pokaže da je ovo istinski derbi i na terenu i na tribinama,samo mi je žao što mi nećemo moći uzvratiti istom brojem ulaznica zbog kapaciteta našeg stadiona...Denchi je napisao/la:
Vidimo se u subotu ...
Vanja8 je napisao/la:Stvarno te ne razumijem @Bordopoeta...bordopoeta je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli
Kad god napises post uvijek je vezan za nekakvo stelanje rezultata,kupovine titula...
Nedavno si pisao kako je titula 2015 po mahalskoj prici kupljena,sad potenciras neku tekmu sa Veležom koja je bila dogovorena da bude remi...
Ne shvatam sta hoces tim stvarima da kažes...
Na kraju krajeva otkud tebi te informacije...
Brate mili ,ne znam za koga navijas,ali nas navijac sigurno nisi jer takve stvari ovisnik o bordo boji niti ce napisati niti ce reci...
Pa i da je sve tako,a nije, neces bacati mrlju na klub koji nosis u srcu...
Ja prosto ne mogu da se sjetim nekog tvog posta kojim u pozitivi govoris i o klubu i o nekom uspijehu...
Molim te postedi nas nekakvih tekmi o kojim samo ti imas "pouzdane" info ili mahalaske rekla kazala, jer nas ovdje tvoja saznanja apsolutno ne interesuju...
I mislim da zaista nema smisla da ovakve hinjske postove o nekakvim malverzacijama Fk Sarajevo u dalekoj proslosti objavljujes na nasem PDF...
Da imamo trenera sa mudima, skolovanog sa modernim pogledom napred i psihologa. Bate bi pao u zenici sa 3 gola u mrezi. Mi imamo trenera kojem je saban liga max domet, iskorak mu je u evropi ne primit puno golova i puna saka bradebordopoeta je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli
Ma i bolje što nismo prošli. Da igramo još sa Astanom, naši bi na škrge disali. Imali bi i više povrijeđenih. Nisu oni još spremni za ritam Evropa-Liga. Ovako je bolje, sad samo udarit na ligu.robertkosar je napisao/la:Da imamo trenera sa mudima, skolovanog sa modernim pogledom napred i psihologa. Bate bi pao u zenici sa 3 gola u mrezi. Mi imamo trenera kojem je saban liga max domet, iskorak mu je u evropi ne primit puno golova i puna saka bradebordopoeta je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli
gdje nece kad je 20 kila težiobiteljskicovjek je napisao/la:Mešćini onaj njihov prvi u Neretvu upade![]()
Pravi, istinski praznik fudbala.
Dobro nam došli, stari sportski rivali.
Kod slobodnog pada, masa tijela nema uticaja na vrijeme leta ni brzinu padanja.fera je napisao/la:gdje nece kad je 20 kila težiobiteljskicovjek je napisao/la:Mešćini onaj njihov prvi u Neretvu upade![]()
Dobro nam došli, stari sportski rivali.
Mi kad se kompletiramo, uz ovakvog "novog" Husrefa, drugim će bit dostignuće da nam gol zabiju.Tele33 je napisao/la:Samo da preživimo ove povrede bez nekih ozbiljnih kikseva. Da ne izgubimo na Pecari i u derbiju a kad se kompletiramo onda stvarno mislim da smo favoriti protiv bilo koga i bilo gdje u ovoj ligi, osim možda pod Bijelim Brijegom.
Ovo me podsjeti na Tobeta na temi zagonetke.skoroalen je napisao/la:Kod slobodnog pada, masa tijela nema uticaja na vrijeme leta ni brzinu padanja.fera je napisao/la:gdje nece kad je 20 kila težiobiteljskicovjek je napisao/la:Mešćini onaj njihov prvi u Neretvu upade![]()
Dobro nam došli, stari sportski rivali.![]()
![]()
Kaunas je napisao/la: Ovo me podsjeti na Tobeta na temi zagonetke.![]()
viewtopic.php?f=43&t=9761&start=640
Strasna najava.
Trenutno korisnika/ca: Grbavac, HordasFks, napoleon72, Vanja8 i 26 gostiju.