FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaki dan nova povreda sunce ti poljubim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
AminLaznjak je napisao/la:Da Bog da svi strumfovi bili ko tiVanja8 je napisao/la:Ooops,procitah sada postove vezane za mene...
Pa kao i uvijek odgovoricu na sve ono napisano...
Prvo,tacno je da su postovi moji,ali to je bila konverzacija sa par njihovih nickova,kada sam se tek registrovao,ne znam da li je bio Osim,Ljože ili Irfo dok je normalan bio...
Cak sam o tome i sa Mortom razgovarao preko PP,jer me je upozorio da me kao navijaca Sarajeva mogu banovati nakon cega sam i prestao pisati...
No nebitno,niti sam se kada pravdao u životu, niti cu to uraditi,jednostavno iza svakog mog postupka stojim licno i najmanje mi je bitno da li se to nekom svidja ili ne...
Bio sam banovan zbog teme Nk Siroki i nije mi krivo uvijek sam isao protiv svih onih koji ne vole ove zemlju i to cu i raditi i dalje...
Hvala @Skoro rode,nemas potrebe me braniti jer niti sam Štrumf niti je iko u mojoj porodici...
Hvala i pojedincima na korektnim postovima o meni@Fera,Zip,Simi...
Vecina vas su super likovi i bilo mi je užitak razmijeniti neku zezanciju sa vama...
U druge pojedince sam se razocarao ,mada sam možda imao i preveliko povjerenje u njih,pa sam im rekao i neke stvari iz privatnog života koje i nisu za teme,a oni su ih iznjeli,no ne ljutim se ni na koga...
Možda bih i ja tako reagovao, ali bih ipak prvo procitao sta je taj neko napisao i u kom konetkstu....
Sve u svemu,necu nikom unositi nervozu i nelagodu pisuci na nasoj temi...
Svima vama želim od srca puno zdravlja i srece i naravno radosti koje ce nasa Svetinja sa Koseva prirediti...
Da, da ne zaboravim moje frendove @Obiteljskog i Lažnjaka i vjerujte nisu trumfovi...
![]()
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Cuvaju se za derbi
Evo kazu i Besim upitan, navodno mu nokat urastao.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pa ne baš,zagorski je napisao/la:Ispade lakosta u pravu ono sto je rekao za Tatara, a ovdje ga razapeli.
da bi bio upravu morao bi benjo ne igrati prošlu i sljedeće 2
pošto nemamo tehnologiju putovanja kroz vrijeme još uvijek
možemo sačekat da vidimo da li će igrati u srijedu i subotu
ali već možemo reći da nije u pravu jer je igrao prošlu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gledam prognozu kad 14.09 kisa jbt ko da po nama prognozu rade
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Tatar je igrao povrijedjen ovu utakmicu, sam je pristao na to mada mislim da je greska SS sto je forsirao igraca za kojeg se zna da je povrijedjen. Tatar je borac i imao je jaku zelju da pomogne ekipi. Sad smo dobili kontraefekat.
Marković i DžafićBordoSarajevo je napisao/la:Evo slika sa treninga..
Trenira i Rahman i Hodža i Dupovac, lijepo ih vidjet.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Niko nek ne igra...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
mi igramo 15.09 po stranici saveza u pola 8ShofaII je napisao/la:Gledam prognozu kad 14.09 kisa jbt ko da po nama prognozu rade
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
kao i Ahmetovića....koji i kad je zdrav ne ulazi u formu na otvorenju sezone a Handžić(+Šišić) gori od forme nakon svakih priprema....Lakoste je napisao/la:Tatar je igrao povrijedjen ovu utakmicu, sam je pristao na to mada mislim da je greska SS sto je forsirao igraca za kojeg se zna da je povrijedjen. Tatar je borac i imao je jaku zelju da pomogne ekipi. Sad smo dobili kontraefekat.
ali opet može biti da nije ništa pa zaigra...
Dobro je nema kisebenko21 je napisao/la:mi igramo 15.09 po stranici saveza u pola 8ShofaII je napisao/la:Gledam prognozu kad 14.09 kisa jbt ko da po nama prognozu rade
Pesimista: ne moze gore od ovoga
-
belosevic28
- Kontakt:
@miky, nahodat ces kod Belog, salmonele nasuho ces dobiti. Neka, nekaa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Treba im javiti da su se za.ebali, nek odmah metnu da je 15-og kiša.ShofaII je napisao/la:Dobro je nema kisebenko21 je napisao/la:mi igramo 15.09 po stranici saveza u pola 8ShofaII je napisao/la:Gledam prognozu kad 14.09 kisa jbt ko da po nama prognozu rade
Mi smo ko indijanci iz onog vica, što nacijepaju hejbet drva pred zimu.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
jeste brate i 13tu im isplaćujuholyman je napisao/la:Nije valjda istina ovo sto se prica za plate (?)
Nema se za kifle, bolje je bilo dok su se jele virsle.
Duzno se i. Bogu i narod.
Hoce da struju iskljuce!
Majko moja draga pa dokle vise istaa prica i komentari?!
Hoce da struju iskljuce!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ahmet ce da proradi, citirajte me preksutra
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa od ne odlazaka na pripreme i štrajka sad je sve sumnjivo. Pa i ovo zezanja Nihada ljudima je odma smrdi na problem pa ove povrede.Bordolav je napisao/la:Nema se za kifle, bolje je bilo dok su se jele virsle.
Hoce da struju iskljuce!