Virtu4l je napisao/la:Trebaće nam savršena utakmica ako mislimo uraditi nešto protiv Sarajeva. U dvije posljednje utakmice smo primili pet komada, a mogli smo još koji, tako da je sasvim jasno gdje nam škripi. Prekide branimo katastrofalno, loše branimo kontra napade, a nisu to neke svemirske kontre, nego školske, lopta na krilo, centaršut i gol šansa za protivnika.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
U takvom smo sastavu došli prošli put. Vjerujem da znaš kako je završiloRokoko87 je napisao/la:Ekipa koja ima najboljeg beka/krilo za kojeg je Aligator davnih dana rekao da je bolji od Zakarića, ekipa koja ima najboljeg mladog golmana u BiH, najbolju desetku, najkorisnijeg centarfora, talismana, najboljeg stopera, najboljeg univerzalca/kapitena nikako ne može dolaziti po bod.
Ovaj put nam pola nabrojanog fali tako da bod ko kuća, treba bit realan i sretan ako se zadrži prva pozicija.
Samo naprijed Saraj'vo!
Slažem se, može vam se jer ste bahati!Tele33 je napisao/la:U takvom smo sastavu došli prošli put. Vjerujem da znaš kako je završiloRokoko87 je napisao/la:Ekipa koja ima najboljeg beka/krilo za kojeg je Aligator davnih dana rekao da je bolji od Zakarića, ekipa koja ima najboljeg mladog golmana u BiH, najbolju desetku, najkorisnijeg centarfora, talismana, najboljeg stopera, najboljeg univerzalca/kapitena nikako ne može dolaziti po bod.![]()
Ovaj put nam pola nabrojanog fali tako da bod ko kuća, treba bit realan i sretan ako se zadrži prva pozicija.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zar je bahato rec je*acemo vas i sa akademcima ? Ja mislim da to nije bahatost nego realnost.Rokoko87 je napisao/la:Slažem se, može vam se jer ste bahati!Tele33 je napisao/la:U takvom smo sastavu došli prošli put. Vjerujem da znaš kako je završiloRokoko87 je napisao/la:Ekipa koja ima najboljeg beka/krilo za kojeg je Aligator davnih dana rekao da je bolji od Zakarića, ekipa koja ima najboljeg mladog golmana u BiH, najbolju desetku, najkorisnijeg centarfora, talismana, najboljeg stopera, najboljeg univerzalca/kapitena nikako ne može dolaziti po bod.![]()
Bahato je sa vase strane ocekivat pobjedu u ovim uslovima.. od vasih igraca po meni najjaci je savez, i to je jedino cega se mi trebamo bojat kad igramo protiv vas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Miran budi.BosanacGorstak je napisao/la:Samo da izdrze do petka,pa mozemo ko braca muslimani sirom TK ali i BiH po jednu sergiju pred dzamijom postavitiSloboda je moj klub, nemam šta kriti i koga štititi. Od ovog posla živim, ugrožena je egzistencija svih igrača i naših porodica. Igrače jedva držimo na okupu, jer nemaju mjesecima ni prebijene pare, a nezadovoljstvo je sve jače i teško je reći u kakvom ćemo raspoloženju dočekati gradski derbi s Tuzla Cityjem – kaže Gradimir Crnogorac.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
dejavu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne moze plata i Bordo Arena
-
duplakruna46
- Kontakt:
A salis se hahahahahaTekashi je napisao/la:dejavu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Dobraaaaa
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
2:01
Vidi ovog što igra za Mađare. Stigao čak do mosta!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Najbolji strijelac zeljeznicmara je Elvedin Begic al ni on im nece pomoci.
Gargamel dolazi ....
Gargamel dolazi ....
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Javio se Handza talisman, leglo 320 KM.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Veceras nastavak evropskih takmicenja.Gdje su pitari sa otrcanim fazonima”neko igra s ovim,a neko s onim”.Da to nisu ispali nedo bog
?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Rođen si 74-te?fks74 je napisao/la:Kada te bude ziogu.Goosman je napisao/la:Kad će se Husref povrijedit?
💩💩
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vama je najbolje, ove sezone vas još niko nije izbacio.BosniaBoston je napisao/la:Veceras nastavak evropskih takmicenja.Gdje su pitari sa otrcanim fazonima”neko igra s ovim,a neko s onim”.Da to nisu ispali nedo bog?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sta bolan to pises. Citas li ti nekad kakve gluposti pises. I izvadi tu kitu pitarsku iz stau, udavi seBosniaBoston je napisao/la:Veceras nastavak evropskih takmicenja.Gdje su pitari sa otrcanim fazonima”neko igra s ovim,a neko s onim”.Da to nisu ispali nedo bog?
BosniaBoston je napisao/la:Veceras nastavak evropskih takmicenja.Gdje su pitari sa otrcanim fazonima”neko igra s ovim,a neko s onim”.Da to nisu ispali nedo bog?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
BosniaBoston je napisao/la:Veceras nastavak evropskih takmicenja.Gdje su pitari sa otrcanim fazonima”neko igra s ovim,a neko s onim”.Da to nisu ispali nedo bog?

- ThrillerHz
- Kontakt:
Evander je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Veceras nastavak evropskih takmicenja.Gdje su pitari sa otrcanim fazonima”neko igra s ovim,a neko s onim”.Da to nisu ispali nedo bog?
1946~
Evander je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Veceras nastavak evropskih takmicenja.Gdje su pitari sa otrcanim fazonima”neko igra s ovim,a neko s onim”.Da to nisu ispali nedo bog?
Laku noc
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.