NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2010, 20:14

Seattle u playoff :o :shock: :roll: ,,,ebem ti takvu diviziju :)...Bearsi bi mogli i napraviti play off,ako offense line bude barem onakav kao juce...juce nisu dozvolili da Cutlera ruse ni jednom :)...samo eto imali su par kikseva u napadu koji su ih mogli kostati...opet su dva puta propustlai priliku poentirati sa 10 yardi od gol line.....stvarno moraju biti puno bolji u end zone, ako zele doci do pobjede pa cak i protiv onih slabih ekipa.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 nov 2010, 20:15

SaltCityAttack je napisao/la:Seattle u playoff :o :shock: :roll: ,,,ebem ti takvu diviziju :)...Bearsi bi mogli i napraviti play off,ako offense line bude barem onakav kao juce...juce nisu dozvolili da Cutlera ruse ni jednom :)...samo eto imali su par kikseva u napadu koji su ih mogli kostati...opet su dva puta propustlai priliku poentirati sa 10 yardi od gol line.....stvarno moraju biti puno bolji u end zone, ako zele doci do pobjede pa cak i protiv onih slabih ekipa.
Može li večeras biti x2, još samo to čekam na kladionici
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 nov 2010, 21:32

Dallas Cowboys su konačno otpustili glavnog trenera...
Definitions belong to the definers, not the defined

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 nov 2010, 22:30

Salty, konto sam izmedju Bearsa i Saintsa, al posto uvijek kritikujes Chicago kad god igra, moro sam se odlucit za Saintse :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2010, 00:35

edina je napisao/la:Dallas Cowboys su konačno otpustili glavnog trenera...

Packersi su odpustili Al Harrisa veterana i pro-bowll playera koji se vraca nakon proslogodisnje povrede ....Bearsi ce ga vec danas pokupiti sto je odlican potez...ebiga jako lose nam stoji passing def. i on nam je potreban.Moore i Janings su jedini koji uz Tilmana su zadovoljili ove sezone, ostlai su ispod prosjeka i ocekivanja.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2010, 00:49

EdinTM87 je napisao/la:Salty, konto sam izmedju Bearsa i Saintsa, al posto uvijek kritikujes Chicago kad god igra, moro sam se odlucit za Saintse :D

pa dobro ima jos dosta da se igra i ako Bearsi ne kiksaju kuci bice valjda ok....Bearsi nisu smjeli izgubiti protiv Washingtona jer eto oni su im glavni konkurenti za Wild card i imat ce prednost nad Bearsima upravo zbog te pobjede ebiga....zakomplicirali smo situaciju skroz sa dva domaca poraza koji su po meni trebale biti pobjede...neznam ko je gledo one utakmice mogo je vidjeti da su zaista po svemu sami sebe unistavali, ali i to je ebiga sastav igre,mada je ono i previse sto su oni radili u te dvije utakmice.....prosle godine su odigrali odlicno drugi dio sezone, pa se uzdam da i sad tako bude i da ipak mogu doci do play offa...po meni, a i mnogima Packersi su barem godinu ispred Bearsa i zaista ce biti iznenadjenje , ako Bearsi budu ispred njih....ipak se nadam da offense line moze biti barem kao protiv Baffala i u tom slucaju vjerujem da mogu i preko Packersa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 09 nov 2010, 01:17

SaltCityAttack je napisao/la:
edina je napisao/la:Dallas Cowboys su konačno otpustili glavnog trenera...

Packersi su odpustili Al Harrisa veterana i pro-bowll playera koji se vraca nakon proslogodisnje povrede ....Bearsi ce ga vec danas pokupiti sto je odlican potez...ebiga jako lose nam stoji passing def. i on nam je potreban.Moore i Janings su jedini koji uz Tilmana su zadovoljili ove sezone, ostlai su ispod prosjeka i ocekivanja.
Ovo iznad u vezi Dallasovog trenera je moralo doći. Ali Al Harris otpušten!? Nevjrovatno!
Pa čovjek je prošle sezone bio proglašen za najboljeg odbrambenog igrača lige.
Šta ti je sport...
Usput odličan potez Bearsa koji imaju određenih problema u seconderyju.

Edit:

Pardon, do mene je. Pomiješao sam Harrisa i Woodsona. Ali njih dvojica su zadnjih nekoliko sezona bili jedan od najboljih CB-tandema u ligi, tako da važi ostalo što sam napisao.
Zadnja izmjena: Taktičar, dana/u 09 nov 2010, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 09 nov 2010, 01:20

randy_moss je napisao/la:@Takticar, kako ovo ocjenjujes? http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... g-incident

Imate jako pametnog igraca u ekipi. Protiv New Englanda je namjerno gurnuo Cunninghama i dobio personal foul i umjesto 3&9 dobili ste 3&19, i nakon punta je poceo pobjednicki drive Patriotsa.
Ako se na video snimcima utvrdi da je Crowder upravu, smjeska se suspenzijica, i to malo duza.
Ako je istina nadam se da će ga kazniti. Važan i dobar igrač, ali ovakvim ispadima nije mjesto na terenu i to se mora sankcionirati.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 09 nov 2010, 11:33

cincinati propustio zadnji voz za playoff.

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 09 nov 2010, 23:12

cowgirls dobili dusu.:). sada odmor i onda idemo u minesotu da napaltimo kamate od prosle sezone.
a sto se tice cornera u packersima bilo je i za ocekivati da ce harris biti pusten pogotovo posle odlicne predstave shieldsa (treceg kornera) posle woodsona i williamsa. a sto se tice favorita nemojte se zanositi giantsima. prosle sezone su oni imali 5-0 start a znamo kako su zavrsili. uopste nisu igrali protiv nekog jaceg tima a coltsi i titansi su ih vec raskovali po 20 razlike. definitivno najzanimljivija sezona otako pratim nfl jer se niko jos ne istice. svaki tim je vec pokazao slabosti...

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 10 nov 2010, 12:30

hoce li biti sta od onog termina za nfl sto je edin pominjao prije koji mjesec? ima li ko zainteresovan?

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 10 nov 2010, 17:17

sandiegochargers je napisao/la:hoce li biti sta od onog termina za nfl sto je edin pominjao prije koji mjesec? ima li ko zainteresovan?

ne znam o cemu se radi ali cim je nfl u pitanju zainteresiran sam :)

P.S. Al Harris potpiso za dolphinse na 1 god.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 nov 2010, 17:24

Može taj termin, ako ću ja biti QB. :mrgreen: :lol:

Evo malo magije Michalea Vicka u mlađim danima. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Der Mann für die entscheidenden Tore.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 nov 2010, 17:26

sandiegochargers je napisao/la:hoce li biti sta od onog termina za nfl sto je edin pominjao prije koji mjesec? ima li ko zainteresovan?
Trebalo bi bit, samo trebamo naci raje, ja sam rekao, imamo teren (pomocni teren stadiona Grbavica ili Kosevo), imamo loptu (moj jaran sto je treniro u njemackoj kupio), imamo Recievera (ja ;) ), imamo Quaterbacka (moj jaran) :D Samo trebamo naci 24 igraca, ja vamo imam mozda 10-tak koji bi igrali i koji znaju pravila, oklope nemamo, al necemo se jako udarat :D samo guranje i obaranje, moze svako igrat, od 12 do 50 godina, sad je kisa stalno ovde, pa mozemo sacekat proljece..... Ko bi mogao doci u Sarajevo da igra nek se javi :D

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 10 nov 2010, 20:15

edine ja sam iz vogosce mogu biti QB a buraz WR to je jedan brz motherfucker
hajde kad bude bolje vrijeme da se skupimo jedna od zivotnih zelja mi je odigrati utakmicu americkog fudbala

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 nov 2010, 20:26

sandiegochargers je napisao/la:edine ja sam iz vogosce mogu biti QB a buraz WR to je jedan brz motherfucker
hajde kad bude bolje vrijeme da se skupimo jedna od zivotnih zelja mi je odigrati utakmicu americkog fudbala
Ma naravno da moze, imamo dvije ekipe, treba nam znaci minimum 24 igraca koji bi igrali napad i odbranu, dva QB u dvije ekipe, pa imamo 4-5 recievera u napadu, to nije problem, problem je naci dobrovoljca za lineman, to je jako veliki problem, svi hoce da budu vazni i da igraju kljucne pozicije, jedino da se mjenjamo po napadima i jos nesto vazno, treba nam sudija koji bi stajao pored terena i pravio granicu za novi 1st down. :D Prejako sam skonto, pomocni teren na Kosevu je odlican, dovoljno dug za nas, jest da je malo sirok, al jbg i necete vjerovati ima neku cudnu ogradu, visoke stangle i izmedju njih ograda, to bi mogli skontat za FG :D

I meni je jedna od zivotnih zelja odigrat tu tekmu, samo eto da skupimo raje :D

MORAMO IGRAT :D

Od sad pa nadalje, svi koji zele i mogu doci nek se ovde pocnu prijavljivat, pa da do proljeca skupimo finu grupicu, cekamo fin dan ili noc, odma pored pomocnog terena imaju teniski tereni i tamo su upaljeni reflektori, ovu priliku moramo iskoristit !

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 nov 2010, 21:18

Ja cu srediti da nam Bill Belichick postavlja sisteme :lol:
Otprije podrzavam ovu ideju, tako i sad, pa posto svi iznose zelje ja bi bio WR ili RB i kicker.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 nov 2010, 22:04

randy_moss je napisao/la:Ja cu srediti da nam Bill Belichick postavlja sisteme :lol:
Otprije podrzavam ovu ideju, tako i sad, pa posto svi iznose zelje ja bi bio WR ili RB i kicker.
ja bi dosao iz Tz pozicija koja god samo da se igra moze secondary ili punt
Najbolje za te pozicije da ima par stalnih ljudi na pozicijama a ostali da se mijenjaju pa kad vidimo ko zna ko ne zna mozemo se organizovati bolje
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 nov 2010, 22:29

Imamo dovoljno vremena da se organizujemo, ova kisa haos pravi, a ne vjerujem da bi (cak i zbog ljubavi prema NFL-u) neko dosao na -5 stepeni uz snijeg do koljena da igramo.

Proljece. Mart, april, skupimo jedno 22 igraca + kao neki sudija i uzivamo. :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 10 nov 2010, 23:42

i ja sam za. iz tz sam i dosao bi u sa kada bi dogovor bio za vikend jer sam poceo raditi. sto se pozicija tice sve osim OL i defensive line mada ako nema ko moze i to :). takođe i ja imam loptu.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []